Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhoj holky,
dneska jsem našla na oficiálních stránkách Britaxu, že chystají nový kočárek o to B-Mottion 4, který bude mít nafukovací kola
, je to vlastně B-agile s nafukovacíma kolama. Ještě tam není uvedena cena ani kdy bude, ale je to super, tady je odkaz
http://www.britax-roemer.cz/…y/b-motion-4
Psala jsem jim mail tak jsem zvědavá co napíšou
A bude mít nastavitelnou rukojeť ![]()
@ZZuziK ten vypadá pěkně. Ale už se to teda hodně promítá na váze. Já ho pořizovala jako golfky…a tady už myslím bude trochu jinde i cena. Ale jinak paráda ![]()
@ZZuziK BOB Motion
, akorát v jiném kabátku. Ta kola by mohla jít i na Agile.
@verrru píše:
@ZZuziK no to už je takový sportáček..10,5kg
Ano, je to už víc sporťák, jsem zvědavá kolik bude stát.
Můžete mi někdo poradit? Máte někdo prosím Vás černou čtyřkolku 2013? Z jakého je materiálu, je to ten nepromokavý šusťák? Viděla jsem ho totiž na veletrhu a všude píšou, že by to měl být ten šusťák a i na veletrhu byl, ale tady u nás v prodejně mají kočárek vystavený a je z takové té tkaniny, vůbec to není šusťák, tak mám podezření, že tam prodávají 2012 a vydávají ji za 2013.
Nevíte, jestli je 2013 opravdu nepromokavý šusťák nebo jiný materiál?
Nevím jestli si ho mám koupit v té prodejně VV kočárky nebo objednat z internetu.
Děkuji mooc ![]()
Jsem fakt na mrtvici, konečně jsem dala dohromady penízky na vysněný fossil brown a on prostě nikde není, prej v červnu a to možná…se picnu fakt!!
![]()
@vendulka34 píše:
Kocarky davidek.cz,baby andilek.cz, kocarek.czNIC?
Kromě andílka jsem psala všude, ještě zkusím tam…ale prej to vázne u dodavatele…
@Monivo píše:
Zkuste www.eshopbaby.cz
Tam vůbec není…ale děkuji za pomoc
Já organizér na kočárek mám a jsem s ním spokojená, je dost velký dávala jsem i do fotoalbumu fotky, tak koukněte ![]()