Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileTak ten hnědej nikde nemají, není u dodavatele, až začátkem června, tak teď nevím jestli mám čekat, nebo koupit černej…
![]()
@ZZuziK a uz ti odpisali? dala by si mi vediet ked ti odpisu..dakujem mne sa tiez paci skor tento kociar…je fakt super ked ma ine kolesa..
Dnes jsem byla na veletrhu For Kids v Letňanech a ptala jsem se u stánku Baby Direkt právě na B Motion a paní říkala, že to vidí tak za rok. Že se teprve chystá výroba. Tak jsem jí říkala, proč to tedy mají na stránkách a že prý je to taky obchodní tah a aby bylo vidět, že se snaží dělat nové a nové typy. Třeba Britax Afinity - ten prý taky trval strašně dlouho, než šel vůbec na trh. Takže asi tak. Tudíž pokud potřebujete golfáč už na letošní jaro a léto, tak na něj nečekejte. Taky by jste se nemusely dočkat ![]()
Taky uvažuji o B Agile. Dnes jsem na veletrhu dokonce oslovila jednu maminku co ho má. Ale mají ho chvilku, vyjeli s ním snad potřetí. A kolečka už ojetá trochu byla. Ale spíš je to o vzhledu. Teď mi dala ještě kamarádky tip na Valco Snap 4 a na veletrhu jsem viděla i Hoco Energy. Tak mám opět dilema ![]()
Info@babydirekt.cz zajímal mě ten odkaz, který sem nějaká mamka dala a bylo mi řečeno možná konec května, začátek června a nic není jistýho,,,pak mě zajímalo jestli budou náhradní kolečka a jestli by šly na britax, kolečka budou určitě dostupný ale neví se jestli na britax půjdou
taky bych nečekala…
@marcelia píše:
@ZZuziK a uz ti odpisali? dala by si mi vediet ked ti odpisu..dakujem mne sa tiez paci skor tento kociar…je fakt super ked ma ine kolesa..
Bohužel mi ještě nikdo neodepsal
já už koupila černou čtyřkolku 2013 a jsem nadmíru spokojená, je prostorný, lehký a na kostkách nedrncá jak jiné golfky super ![]()
@ZZuziK Blue sky odpovídá obrázku, sytá jasná modrá, já do ní jdu, mám objednáno v Dětském růžku, přelom květen/červen by měl dorazit ![]()
@zuzana.van píše:
@ZZuziK Blue sky odpovídá obrázku, sytá jasná modrá, já do ní jdu, mám objednáno v Dětském růžku, přelom květen/červen by měl dorazit
Teď mluvíte o kterém kočárku - B Agile nebo B Motion?
@Monivo píše:… o B-agile, ten mají mít přelom května/června. B-Motion je zatím jen v katalogu a výroba možná ke konci roku, to bychom se načekaly
Teď mluvíte o kterém kočárku - B Agile nebo B Motion?
@zuzana.van mám stejné info, tak mi to právě bylo divný
Já si asi taky počkám na barvičky do května/června.
Maminky, vím, že to tu určitě několikrát padlo, ale nemám čas dočítat a hledat..zajímá mě, jestli jste některá z majitelek vyššího vzrůstu?
měřím 178cm, přítel ještě o trošku víc..a nejsem si jistá, že 100cm rukojet bude dostačující? máme maxi cosi muru, tam nám rukojet na pozici 100cm nestačí, ale zase je mezi koly tyč, do té kopeme, dívala jsem se, že britax ji tam nemá, tak by vlastně nemělo být do čeho kopat
je to tak?
děkuji za odpovědi ![]()
Ahojky, manžel měří malinko přes 180cm a pohoda, pochvaloval si vyjížďky, kočárek je navíc lehký, skladný do auta a není to hrkátko:)
@zuzana.van píše:
@ZZuziK Blue sky odpovídá obrázku, sytá jasná modrá, já do ní jdu, mám objednáno v Dětském růžku, přelom květen/červen by měl dorazit
Já myslela že mi nikdo neodpověděl z romeru ohledně toho B-Motion ![]()
Nakonec jsem se rozhodla pro černou, protože druhý přírustek bude možná holčička, tak abysme to měli variabilní
blue sky jsem také viděla v Brně ve Fanbaby ho měli v tříkolce už před měsícem, nakonec jsem ho ale nevzala z tohoto důvodu a taky tam byl drahý za 5400,– Kdybych věděla že to bude chlapeček určitě do blue sky jdu, je krásná ![]()