Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
19.4.13 16:53

A nemáte jeste nejaky typ?? neco s brzdou nahore? a cenove dostupný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
19.4.13 17:08

Holky videli jste ten černy naživo??? nevím jestli cekat na ten hnedy nebo jit do černeho…myslim britax…mno kdybych si chtela priplatiti tak bych si koupila peg perego book

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.4.13 18:17

@Barun Kolem jezdí hodně černých a červených a oba jsou moc hezké. Já osobně mám béžový. Kdybych ten kočárek neměla za dveřma na chodbě, tak bych si asi taky koupila Book. Ale když mi někdo ukradne kočárek za necelé 4, budu ho oplakávat míň, než za skoro 9 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.4.13 20:47

Dnes jsem se v jednom obchodě taky ptala na Valco Snap a taky mi bylo řečeno, že dlouho nebude, že mají dlouhé dodací lhůty. Tak jsem se na něj vykašlala, protože je i dražší. No nakonec jsem objednala Hoco Energy, stojí 3290Kč, barva Cacao. Tak snad jsem udělala dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
19.4.13 20:57

Ahoj holky,
taky jsem „zamilovaná“ do britaxe, tenhle týden jsem ho viděla na živo a moc se mi líbil, přišel mi i stabilní, byla jsem z něj nadšená, ale nechci si pořizovat černou barvu, protože jsem přesvědčená, že v létě by to bylo na škodu…uvažovala jsem ještě o snapovi, má ho kamarádka, ale hodně mi tam vadí boudička, když dáte dítě do lehu, tak boudička není sešitá, jsou to jen kusy látky (šusťáku) :think: takže na dítě táhne, to mě hodně odradilo…
kočárek/golfky bych potřebovala co nejdřív, sporťák váží 16 kg a nebaví mě to se s ním tahat, na druhou stranu je to prostorný „tank“ a projede mi lecos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.4.13 21:54

@Purelily to máš pravdu, že klasický sporťák je dobré si ponechat. Golfky či malý sporťák je spíš alternativa. Já jsem bohužel Snapa neviděla naživo. Ale já jsem se rozhodovala i podle ceny.
Ad kolečka u Agilu - v obchodě (konkrétně eshopbaby. cz) mi řekli, že u téměř všech golfáčů jsou velmi rychle ojetá kolečka. Dokonce je prý nutné zapíchnuté kamínky poctivě vyndavat, protože to pak ten materiál může prasknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
19.4.13 22:17

Mno já se zbavuju sportáku chci jen jeden kočárek…libilo se mi ze jsou k britaxu dokoupit kolecka, ale book je zase kvalitnejsi…nevim už ztoho mam gulas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
20.4.13 10:15

Dneska se jdu podívat na Peg perego GT3 z druhe ruky za 4t…v barve mocca…libi se mi novy stoji ale 10t…tak nevim…uvidim v jakem bude stavu…když nebudu met zadny kočár tak at mame i v zime s cim jezdit…když bude ko tak popřemyslím asi o novem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.4.13 10:20

Já chci prostorný kočár se spojenou rukojetí do 8kg, což by britax vyhovoval asi nejlépe z těch co jsem viděla…holt si počkám :zed: využiju ho pak i na druhého prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
21.4.13 02:52

Hojík tak já jsem dneska kopila PP GT3 a je dobrý…:-)) snad budu spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.4.13 08:46

Tak máme černý britax, na ten hnědý se mi fakt čekat nechtělo, teď když bude hezky a chcem jezdit po výletech, tak se nebudu rachtat se sporťákem…sice jsem ho chtěla ale co se dá dělat, nakonec jsem s černým spokojená, jezdí úžasně, malej je moc spokojenej, ještě čekáme na balík od Natydom :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.4.13 09:47

Ahoj holky, mám takový blbý dotaz. Britax se mi moc líbí, ale když se složí, tak je vlastně ten potah venku a může se snadno ušpinit. Jak to řešíte, když prší a kočár složíte do auta, aby se ten potah neumazal? Napadlo mně že bych ho třeba nějak zabalila do deky, ale to je taky takové blbé. Ještě bych potřebovala poradit v jedné dost podstatné věci. Syn má 9 měsíců a na léto bych chtěla golfky, jenomže u nás se v celé vesnici kope kanalizace, takže chodníky, cesty jsou v hrozném stavu. Všude samé šutry a je to tady jak v tankodromu, takže váhám, jestli kočár pořídit už teď, nebo až příští rok, ale ty cesty a chodníky se budou spravovat až v roce 2014 :zed: :zed:,takže ještě i příští rok to bude taky ještě fujtajbl, ale zase na druhou stranu to může o něco lepší, než teďka. Mí favorité jsou Cybex, PP vela, britax, snap. Největší strach mám z toho, že do kočáru vrazím spoustu peněz a odrovnám ho po první projížďce. :evil: Ani jeden kočík jsem neviděla na živo. Syn váží v 9 měsících 12 kg, tak je pro mně hlavně směrodatné, aby se mi do něho vlezl a hlavně, aby ho to uvezlo. Omlouvám se za tak dlouhý elaborát. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
21.4.13 09:55

@lucotek ahoj, prosím tě, jde britax dát do úplného sedu? a někde jsem četla, že zádová opěrka je jenom tvrdší kartón :nevim: mohla by jsi se prosím podívat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
21.4.13 10:01

@bronvinek ahoj, záleží jestli bude prcek v kočárku spát, pokud ano tak pp vela je blbej, navíc má hodně hubený kolečky tak k vám bych ho asi nechtěla…snap a britax jsou skoro stejní, v kolečkách se neliší…cybex má mít nejlepší jízdní vlastnosti, aspoň to tak všichni píšou, viděla jsem ho minulý týden na živo a vůbec mě nenadchnul, za ty peníze je strašně úzký 8o upřímně si myslím, že žádné golfky či lehký kočár to ve vaší vesnici nezvládne, pokud to bude hodně rozkopané, tam bude potřeba kočár s nafukovacími koly :think:
jinak v autě bych to řešila asi dekou nebo igelitem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.4.13 10:10
@Purelily píše:
@bronvinek ahoj, záleží jestli bude prcek v kočárku spát, pokud ano tak pp vela je blbej, navíc má hodně hubený kolečky tak k vám bych ho asi nechtěla…snap a britax jsou skoro stejní, v kolečkách se neliší…cybex má mít nejlepší jízdní vlastnosti, aspoň to tak všichni píšou, viděla jsem ho minulý týden na živo a vůbec mě nenadchnul, za ty peníze je strašně úzký 8o upřímně si myslím, že žádné golfky či lehký kočár to ve vaší vesnici nezvládne, pokud to bude hodně rozkopané, tam bude potřeba kočár s nafukovacími koly :think:
jinak v autě bych to řešila asi dekou nebo igelitem :nevim:

já doufám, že v něm bude i spát. Právě že v létě jedem na dovču, tak se nechci tahat se sporťákem. Do cybexu by se mi prďola určitě nevlez.teda nacpat to bych ho tam nacpala, ale zycher by se mi v něm šprajcnul, že bych ho pak musela vysekávat :mrgreen: Někde jsem četla, že britax má v opěrce něco jako plastovou desku(že to prý mají skoro všechny golfky)Do úplného 100%sedu to prý taky nejde, ale jedna maminka to vyřešila nějak stáhnutím té zadové opěrky nějakým páskem. Viděla jsem foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí