Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@jannaa taky si myslím
sice jsem chtela hnedy ale asi bych se nedočkala a za třo novy je supr
Holky tak dneska jsem viděla na živo Britaxíka
Moc se mi líbil. I když jsem chtěla lehký kočík, protože malý je v 9 měsících takový mini zápasník sumo, ale když jsem ho tam položila, tak se mu tam hezky hovělo(připadá mi dost prostorný)Tak jak jsem byla zklamaná ohledně polohování nožiček, tak když jsem to viděla na živo, tak taky žádná hrůza. Když se to něčím vycpe, tak si myslím, že je to v poho.
Ptala jsem se paní na nosnost, tak mi řekla, že i když bude mít malý víc jak 15kg, tak ho to v pohodě uveze, že kočárky jsou kvalitní. Počítám, že 15kg budeme mít v roce
Ještě jsem se ji ptala na tu síťku v boudičce, tak mi zarytě tvrdila, že na malého tama sluníčko svítit nemůže
Jen v čem mám velké dilema je barva. Manžel nechce hnědou barvu a je rozhodnutý pro černou, ale já mám strach, že se mi tam malý v létě upeče? Máte prosím zkušenost s černým kočárkem, jestli se v něm dítko paří a nebo ne? Sice pořád zvažuji, jestli koupit golfáč už teď na jaro a nebo až příští rok, ale britaxíku jsem po dnešku hodně nakloněná. Myslím, že kdybych s koupí počkala až na příští rok, tak bych řešila stejné dilema, jako teď (tzn. které vozítko je nejlepší)Stejně ideální golfáč neexistuje a podle mně ani existovat nebude
@lucotek píše:
Tak nám už jde do úplného sedu, včera jsem použila vychytávku od Natydom a je to super…![]()
![]()
Mužů se zeptat jakou vychytavku? Dekuji
@bronvinek Já mám objednaný 4kolový modrý, protože doteď jsem měla X-lander černý a chtěla jsem změnu
ale myslím si, že když je vedro, tak se dítě paří stejně v červeném, hnědém i černém kočárku…je to úplně jedno a není to o barvě, ale o kvalitě materiálů.
@zuzana.van píše:
@bronvinek Já mám objednaný 4kolový modrý, protože doteď jsem měla X-lander černý a chtěla jsem změnuale myslím si, že když je vedro, tak se dítě paří stejně v červeném, hnědém i černém kočárku…je to úplně jedno a není to o barvě, ale o kvalitě materiálů.
sice jsem modrý neviděla na živo, ale připadá mi dost světlý. Kdyby byl trošku tmavší, tak bych ho brala hned
Materiál u toho černého mi přišel kvalitní(pevný),teda alespoň ve srovnání s předchozím golfáčem.
@bronvinek Já měla na prvního kluka golfky CAM Flip a to byl jen jako šusťák, je to velký rozdíl, Agile má jak píšete pevnou látku, to je super. A ta modrá není vůbec světlá, odpovídá obrázkům v eshopech, viděla jsem i naživo a je spíš temnější než světlá ![]()
Tak já nakonec obj. Valco baby Zee tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ,sice je pouze v černé, ale to oživím barevnou podložkou, u britaxe mě odradilo skládání sedákem ven, hodně jezdím autem a do pytle nebo tašky se mi dávat nechce, prostě složit šup do kufru, přepásat bezp. sítí a jedu
Ahoj holky, dovoluju si obratit se na Vas s dotazem ![]()
Jake mate zkusenosti s B-agile v terenu? Myslim tim, jestli je problem projet treba lesni cestu nebo nezpevnenou polnacku. Jestli se ta predni kolecka nezasekavaji nebo neni dite moc natrasane
Nebo do takoveho terenu vubec nejezdite?
Mam PP GT3, to je skvely kocar, ale budu ho prodavat, protoze ted hodne cestujeme a potrebujeme neco, co nezabere cely kufr u auta.
Vaham totiz mezi Baby jogger city mini GT (ten je vylozene do terenu) a prave B-agile. Akorat, ze ten B-agile se mi libi vizualne mnohem vic.
@janiczka82 píše:
Ahoj holky, dovoluju si obratit se na Vas s dotazem![]()
Jake mate zkusenosti s B-agile v terenu? Myslim tim, jestli je problem projet treba lesni cestu nebo nezpevnenou polnacku. Jestli se ta predni kolecka nezasekavaji nebo neni dite moc natrasane
Vaham totiz mezi Baby jogger city mini GT (ten je vylozene do terenu) a prave B-agile. Akorat, ze ten B-agile se mi libi vizualne mnohem vic.Nebo do takoveho terenu vubec nejezdite?
Mam PP GT3, to je skvely kocar, ale budu ho prodavat, protoze ted hodne cestujeme a potrebujeme neco, co nezabere cely kufr u auta.
my jsme s B-Agile byli v loni na dovolene v Janskych Laznich - cestu z Cerne hory do Pece pod Snezkou jsme zvladli v pohode, to male bylo asi 9 mesicu a ze by byla vyklepana se mi nezdalo i si v pohode spala…myslim, ze teren, pokud teda nepojedes vylozene po hrubem sterku, kde se zasekne asi vsechno je v pohode ![]()
@lucotek píše:
Toto. : http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Děkuji ![]()
@zuzana.van píše:
@bronvinek Já měla na prvního kluka golfky CAM Flip a to byl jen jako šusťák, je to velký rozdíl, Agile má jak píšete pevnou látku, to je super. A ta modrá není vůbec světlá, odpovídá obrázkům v eshopech, viděla jsem i naživo a je spíš temnější než světlá
Vy máte ten modrý objednaný? Pokud ano, mohla by jste mi ho pak prosím vyfotit, až Vám dorazí? ![]()
Ahojte, tak nam dnes prisiel tiez tento krasny kociarik, 4-kolka v ciernej farbe a som nadsena. Mala ma 22 mesiacov a ma tam kopec miesta, takze urcite sa vyuzije aj bud. rok. Ked som ju tam posadila, museli sme sa po byte kocikovat, ani obedovat nechcela, tak som ju musela nasilu vybrat a to bolo placu… Hned po obednajsom spanku sme museli utekat von kocikovat. Jazdi sa s nim super, je lahucky, lahko sa ovlada, nevadi mi ani to, ze sa neda polohovat rucka a toho som sa pri mojej vyske 177 cm trochu bala. Super sa nim vchadza do dveri obchodov aj do vytahu. Jedno co mi vadi je, ze sme ho nekupili uz skor ![]()