Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
1.6.13 11:21
@zuzana.van píše:
Už mám doma čtyřkolový modrý B-agile, z barvy jsem nadšená, je opravdu krásně sytá, materiál pevný, vše zatím na jedničku, skládání bezkonkurenční. Jestli někdy přestane pršet, tak vyrazíme na projížďku. Mám ho pro 18měs syna a zkoušela jsem tam posadit i druhého 4,5 letého, na sezení super, na ležení už to není, nevejde se mu tam hlava, ale myslím, že do těch tří let vydrží úplně v pohodě. V týdnu vložím foto :mavam:

moc gratuluji k novému přírůstku :mrgreen: :potlesk: hlavně, ať dobře slouží. Už se moc těším na fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.6.13 21:02

Přidvávám se k majitelkám B-Agile. Od minulého týdne mám doma ten vínový. Chtěla jsem čtyřkolový a tam moc velký výběr barev není. Ale to neva, stejně bych chtěla tuto barvu. A navíc, jsem ho měla z pozůstatků z nějaké akce, takže byl jenom za 4,5 tis. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
3.6.13 12:43

@alviola Oni dělají nějaký vínový? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.6.13 19:05

No ten červený, akorát mi ta barva přijde taková víc do vínova :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.6.13 23:18

Fotky Blue sky 4, syn 18měsíců, zatím jsme ven nevyjeli, ale první dojem výborný. Stabilní, skládání super, barva jasná, sytá, montáž rychlá a jednoduchá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.6.13 10:55

No ten modrý je taky nádherný. Ten u nás neměli :-(
Já jsem s ním vyjela dvakrát. Mám syna 2 roky a 16 kg. Jezdí se s ním dobře i když Bugaboo Bee, které jsem měla před tím to není :-) Ale jinak perfektní. Jediný menší problém (no, on to ani problém není, jenom ve srovnání s Bugabbo je to znát), je při tak těžkém dítěti přizvedávání např. při nájezdu na chodník. Má to malou páku, takže to jde víc ztěžka a musím si to jednou nohou zapřít.
Jinak jsem to použila už i na naše miminko s autosedačkou. Máme sice Maxi Cosi (kvůli velikosti), ale prostě jsem tu autosedačku položila do kočárku mezi madlo a záda a tak to šlo. Takže já si ho nemůžu vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.6.13 12:19

Vzpřímená záda…holky tady popisovaly nějaký pásek od paní z MMB, já přidávám pro inspiraci další variantu, jak dosáhnout kolmého sedu. Vyvlékla jsem popruhy co drží ramínka (zapínám syna stejně jen kolem pasu), podvlékla je za konstrukci na boku u boudy a ty plastové sponky jsem prostě svázala na mašličku :) Drží to skvěle, sed je kolmý, pouze při skládání kočárku se mašlička rozváže, povolí a je to. Poměrně jednoduché řešení, alespoň mě vyhovuje. Při max vzpřímení co kočárek dovoluje bez mého „zlepšováku“ se mi 18měs syn sesouval a kroutil, neseděl pohodlně, teď jsme spokojení oba dva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
6.6.13 16:04

No vida, česká holka si vždycky pomůže :-)
Já mám syna už velkého, takže sedí rovně v pohodě a jenom když chce, tak se opře, ale když byl menší, tak mi (tenkrát ještě u jiného kočárku) ten kolmý sed taky chyběl. A předpokládám, že u druhého kluka, který do Britaxu za chvilku doroste, to taky budu potřebovat. Takže super tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
6.6.13 16:05

Jo, nemáte někdo zkušenost se stupátkem k tomuto kočárku? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.6.13 13:52

@zuzana.van je moc krásný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
11.6.13 09:44
@zuzana.van píše:
Fotky Blue sky 4, syn 18měsíců, zatím jsme ven nevyjeli, ale první dojem výborný. Stabilní, skládání super, barva jasná, sytá, montáž rychlá a jednoduchá. :lol:

teda ten modrý je super. Malému se tam evidentně taky líbí a to je hlavní. Zase mám dalšího brouka v hlavě. Ještě bych tak potřebovala vidět barvu fossil brown a pak se konečně snad rozhodnu. Pořád váhám mehi Britaxem a Snapíkem. Snapa jsem ještě neviděla na živo, ale snad brzo dorazí do obchodu, abych ho mohla zkouknout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rumenice
11.6.13 12:45

Ahoj holky :kytka: moc vás prosím o radu. Který je vhodnější na nerovný terén 3 nebo 4 kolový? :think:

• Citovat
  • Upravit
2249
11.6.13 14:53

Podle mě je to celkem jedno. Oboje musíš na nerovném terénu pevně držet. Hlavně jde o to, kde je těžiště. Kočárek je dobře konstrukčně řešený, takž teoreticky by ani tříkolka neměla být nestabilní. My máme ten čtyřkolový, takže nemůžu vyloženě srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rumenice
11.6.13 15:34

Alviola, děkuji. Takže ten čtyřkolový nějaký menší terén zvládne? Má smysl dokupovat ta terénní kolečka? Ještě jsem to tady celé nepročetla :oops:

• Citovat
  • Upravit
2249
11.6.13 19:28

Takhle, když pojedeš někam na výlet a bude tam kus nezpevněné cesty, tak to projedete. Má výhodu, že má velká zadní kola. Ale počítej s tím, že to z dítěte vytřese duši :-) No, tak hrozné to není, ale prostě není to odpružený sporťák s nafukovacímíi koly.
Já jsem původně zvažovala taky dokoupení těch terénních kol, ale teď mi to přijde zbytečné.
Jednak máme těžké dítě a ten kočárek má malou páku tzn. ztěžka se přizvedává třeba při najíždění na obrubník a s těmi terénními koly, která nejsou otočná bych musela přizvedávat pořád. A taky ty jejich terénní kola z tohoto kočárku žádný teréňák neudělají. Tochce nafukovací a pořádně odpružená kola. A sem tam kousek horší cesty nebo nouzově nějaký výlet se i s tímhle (po zaaretování předních kol) dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí