Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@annaei Systém naklápění sedačky je u všech na pásky. Americká trojkolka se liší v možnosti polohování pásů, extra podložce pod hlavu a návleku na pásku mezi nohy. To může mít vliv na pevnost zad. Čtyřkolka se myslím v USA neprodává, ale australská čtyřkolka má nosnost 22 kg a liší se jen barevně.
No, ale pokud v Evropě má garantovanou nosnost 15 kg, tak se mi nechce věřit, že 16 kg by už byl velký problém. Že by to 1 kg navíc hrálo najednou takovou roli.
To není tím, syn má tak 13 kg a stalo se nám to samé. Zkusím taky reklamovat…
Zítra ho vezu reklamovat do prodejny. Bohužel se musí kočárek poslat celý. Naštěstí jej až tak moc nepotřebujeme.
@zuzana.van
koukam ze mate v barve modre, muzu se zeptat z jakeho materialu jsou potahy?? nejsou takove jakoby semisove?
@Janííííííík píše:
No jak říkám, já jsem zklamaná z toho potahu a toho jak se s ním teď hůř manipuluje. Jinak vzhledově a prostorově super. Ze začátku jsem byla unešená, ale teď bohužel. Tohle mě na něm mrzí, hlavně ten potah, vypadá to strašně. Jde koupit nová boudička i v jiné barvě, ale koupím jiný kočárek. Bugaboo jsou parádní kočárky, ale ta cena, to by mi neprošlo
prosím, mohu se zeptat, nemáte odkaz, kde prodávají novou boudičku na britax? naše bouda je vyšisovaná přesně jak píšete o té vaší ![]()
Zde se dá objednat na zákaznickém servisu. E-mail pro ČR je níže. Paní mi psala, že by měla stát 400,–kč.
http://www.britax-roemer.cz/…nicky-servis
Taky se přidávám k majitelkám tohoto kočárku. Jsem zatím moc spokojená a chystám se ho ještě nějak vyladit
mám fialovo černý a je nádherný
@Janííííííík píše:
Tak Vám přeji ať i krásný zůstane
No to já doufám
je to náš 9 kočárek ![]()
@anet007 píše:
No to já doufámje to náš 9 kočárek
A můžu se zeptat, co jste měla před tím za kočárky?
Já teď budu kupovat TFK DOT, tak doufám, že bude poslední. Mám 3.Ale s trjkombinací, co máme jsme spokojení, jen ty golfky se námnepovedly, tak snad na tom budete líp…
@Janííííííík píše:
A můžu se zeptat, co jste měla před tím za kočárky?Já teď budu kupovat TFK DOT, tak doufám, že bude poslední. Mám 3.Ale s trjkombinací, co máme jsme spokojení, jen ty golfky se námnepovedly, tak snad na tom budete líp…
Takže nejste s Britaxem spokojená? Já zatím ano, vyjela jsem jen 2×.Ono najít kočárek aby vyhovoval je strašně těžký
proto jsem pořád mněnila, ještě že mám tolerantního manžela
ale s některýma se vážně jezdilo hrozně, jinak měla jsem tako, takovej děsne tank, concord fusion, zopa pro 4 rider, herqules razor 4,x lander xa, x lander xq, abc design primo, pak nějaké dvoje golfky teď si nezvpomenu na název, jo a ještě tusím hoco, taky takovej tank a pak klasickej houpací na balkóně
a te´d sháním kočárek vysloveně jen na brusle a jsem z toho jelen ![]()
@anet007 píše:
Takže nejste s Britaxem spokojená? Já zatím ano, vyjela jsem jen 2×.Ono najít kočárek aby vyhovoval je strašně těžkýproto jsem pořád mněnila, ještě že mám tolerantního manžela
ale s některýma se vážně jezdilo hrozně, jinak měla jsem tako, takovej děsne tank, concord fusion, zopa pro 4 rider, herqules razor 4,x lander xa, x lander xq, abc design primo, pak nějaké dvoje golfky teď si nezvpomenu na název, jo a ještě tusím hoco, taky takovej tank a pak klasickej houpací na balkóně
a te´d sháním kočárek vysloveně jen na brusle a jsem z toho jelen
Bohužel nejsem.Co se týče vzhledu a prostoru super. Máme ho přes rok.Loni v únoru jsme ho kupovali-černý a po létě vypadal potah šíleně. Hrozně a nepravidelně se vyšisoval, je to opravdu ošklivé. No a teď se nám prohnula a řekla bych i zlomila zádová opěrka. A cojsem se dočetla, tak nejsme sami. A to má syn 12kg, takže v pohodě. Mě hodně zklamal.Tak černá je teď něcomezi hnědou a rezatou a to jsem se dočetla, taky nejsem sama komu se to stalo. Jinak velký -trojkombinaci máme Chicco S3 a naprostá spokojenost a barva se ani nehnula…Ty golfky jsme netrefili a to jsem z nich měla takovou radost. Třeba už dělají lepší potahy a Vám se to nestane ![]()
Jinak na ty brusle je dobrý TFK joggster, jsou to kvalitní kočárky. Dražší, ale kvalitníí. Budu od nich kupovat glfky, tak uvidíme ![]()