Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
22.6.13 14:47

@annaei Systém naklápění sedačky je u všech na pásky. Americká trojkolka se liší v možnosti polohování pásů, extra podložce pod hlavu a návleku na pásku mezi nohy. To může mít vliv na pevnost zad. Čtyřkolka se myslím v USA neprodává, ale australská čtyřkolka má nosnost 22 kg a liší se jen barevně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.6.13 21:47

No, ale pokud v Evropě má garantovanou nosnost 15 kg, tak se mi nechce věřit, že 16 kg by už byl velký problém. Že by to 1 kg navíc hrálo najednou takovou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
23.6.13 21:54

To není tím, syn má tak 13 kg a stalo se nám to samé. Zkusím taky reklamovat…

• Citovat
  • Upravit
2249
24.6.13 13:03

Zítra ho vezu reklamovat do prodejny. Bohužel se musí kočárek poslat celý. Naštěstí jej až tak moc nepotřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.6.13 13:47

@zuzana.van
koukam ze mate v barve modre, muzu se zeptat z jakeho materialu jsou potahy?? nejsou takove jakoby semisove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
25.6.13 16:41
@Janííííííík píše:
No jak říkám, já jsem zklamaná z toho potahu a toho jak se s ním teď hůř manipuluje. Jinak vzhledově a prostorově super. Ze začátku jsem byla unešená, ale teď bohužel. Tohle mě na něm mrzí, hlavně ten potah, vypadá to strašně. Jde koupit nová boudička i v jiné barvě, ale koupím jiný kočárek. Bugaboo jsou parádní kočárky, ale ta cena, to by mi neprošlo :D

prosím, mohu se zeptat, nemáte odkaz, kde prodávají novou boudičku na britax? naše bouda je vyšisovaná přesně jak píšete o té vaší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hufnagl
25.6.13 17:35

@monuline
reklamujte

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
25.6.13 21:06

Zde se dá objednat na zákaznickém servisu. E-mail pro ČR je níže. Paní mi psala, že by měla stát 400,–kč.
 http://www.britax-roemer.cz/…nicky-servis

• Citovat
  • Upravit
anet007
27.6.13 11:54

Taky se přidávám k majitelkám tohoto kočárku. Jsem zatím moc spokojená a chystám se ho ještě nějak vyladit :-) mám fialovo černý a je nádherný

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
27.6.13 15:14

Tak Vám přeji ať i krásný zůstane :)

• Citovat
  • Upravit
anet007
28.6.13 07:37
@Janííííííík píše:
Tak Vám přeji ať i krásný zůstane :)

No to já doufám :-) je to náš 9 kočárek :-(

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
28.6.13 08:16
@anet007 píše:
No to já doufám :-) je to náš 9 kočárek :-(

A můžu se zeptat, co jste měla před tím za kočárky? :) Já teď budu kupovat TFK DOT, tak doufám, že bude poslední. Mám 3.Ale s trjkombinací, co máme jsme spokojení, jen ty golfky se námnepovedly, tak snad na tom budete líp…

• Citovat
  • Upravit
anet007
28.6.13 13:01
@Janííííííík píše:
A můžu se zeptat, co jste měla před tím za kočárky? :) Já teď budu kupovat TFK DOT, tak doufám, že bude poslední. Mám 3.Ale s trjkombinací, co máme jsme spokojení, jen ty golfky se námnepovedly, tak snad na tom budete líp…

Takže nejste s Britaxem spokojená? Já zatím ano, vyjela jsem jen 2×.Ono najít kočárek aby vyhovoval je strašně těžký :-( proto jsem pořád mněnila, ještě že mám tolerantního manžela :-) ale s některýma se vážně jezdilo hrozně, jinak měla jsem tako, takovej děsne tank, concord fusion, zopa pro 4 rider, herqules razor 4,x lander xa, x lander xq, abc design primo, pak nějaké dvoje golfky teď si nezvpomenu na název, jo a ještě tusím hoco, taky takovej tank a pak klasickej houpací na balkóně :-) a te´d sháním kočárek vysloveně jen na brusle a jsem z toho jelen :-)

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
28.6.13 13:08
@anet007 píše:
Takže nejste s Britaxem spokojená? Já zatím ano, vyjela jsem jen 2×.Ono najít kočárek aby vyhovoval je strašně těžký :-( proto jsem pořád mněnila, ještě že mám tolerantního manžela :-) ale s některýma se vážně jezdilo hrozně, jinak měla jsem tako, takovej děsne tank, concord fusion, zopa pro 4 rider, herqules razor 4,x lander xa, x lander xq, abc design primo, pak nějaké dvoje golfky teď si nezvpomenu na název, jo a ještě tusím hoco, taky takovej tank a pak klasickej houpací na balkóně :-) a te´d sháním kočárek vysloveně jen na brusle a jsem z toho jelen :-)

Bohužel nejsem.Co se týče vzhledu a prostoru super. Máme ho přes rok.Loni v únoru jsme ho kupovali-černý a po létě vypadal potah šíleně. Hrozně a nepravidelně se vyšisoval, je to opravdu ošklivé. No a teď se nám prohnula a řekla bych i zlomila zádová opěrka. A cojsem se dočetla, tak nejsme sami. A to má syn 12kg, takže v pohodě. Mě hodně zklamal.Tak černá je teď něcomezi hnědou a rezatou a to jsem se dočetla, taky nejsem sama komu se to stalo. Jinak velký -trojkombinaci máme Chicco S3 a naprostá spokojenost a barva se ani nehnula…Ty golfky jsme netrefili a to jsem z nich měla takovou radost. Třeba už dělají lepší potahy a Vám se to nestane :)

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
28.6.13 13:11

Jinak na ty brusle je dobrý TFK joggster, jsou to kvalitní kočárky. Dražší, ale kvalitníí. Budu od nich kupovat glfky, tak uvidíme :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4