Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
anet007
29.6.13 08:58
@Janííííííík píše:
Bohužel nejsem.Co se týče vzhledu a prostoru super. Máme ho přes rok.Loni v únoru jsme ho kupovali-černý a po létě vypadal potah šíleně. Hrozně a nepravidelně se vyšisoval, je to opravdu ošklivé. No a teď se nám prohnula a řekla bych i zlomila zádová opěrka. A cojsem se dočetla, tak nejsme sami. A to má syn 12kg, takže v pohodě. Mě hodně zklamal.Tak černá je teď něcomezi hnědou a rezatou a to jsem se dočetla, taky nejsem sama komu se to stalo. Jinak velký -trojkombinaci máme Chicco S3 a naprostá spokojenost a barva se ani nehnula…Ty golfky jsme netrefili a to jsem z nich měla takovou radost. Třeba už dělají lepší potahy a Vám se to nestane :)

No tak doufám, že ten náš bude ok, jinak by mě už asi vážně hráblo :-) za radu ohledně kočárku děkuji, juknu na něj, já mám ještě jako tip x lander xrun, a baby jogger summit a nebo prostě jakýkoliv kočárek s ruční brzdou

• Citovat
  • Upravit
1166
29.6.13 17:43

Ahotje maminky mám doma sv. ruzovou a zdruhe strany bežovou podložky do britaxe nemáte nekdo ¨zájem je sita na mimibazaru a prana 2×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.7.13 01:33
@markitas píše:
@zuzana.van
koukam ze mate v barve modre, muzu se zeptat z jakeho materialu jsou potahy?? nejsou takove jakoby semisove?

Ne ne, semiš vůbec, je to něco mezi tužší pevnou stanovinou a šusťákem, dá se otřít vlhkým hadrem, přijde mi to praktické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.7.13 14:40

Holky uvažuju o b-agile 3, jsem zvyklá na tříkolový golfák a je dobrý ale je celkem malý a tenhle mě uchvátil svým prostorem. Jen mám dotaz jak se vám s ním jezdilo v zimě? nemyslím obr závěje nebo hory tam je to asi nesmysl ne? tak bych sinechala ještě letos velký kočár ale běžný sníh ve městě. Dnes jsem tam zkusila posadit 4 letou dceru a v pohodě se tam vešla 8o takže chci po zimě zrušit velký kočár a nechat už jen tenhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.7.13 15:06

Na tu zimu se chci zeptat taky. Já si koupila B-Agil asi před dvěma měsíci, ale má 4 kola a zajímalo by mě, jestli se to s ním v zimě dá projet ve městě v pohodě??? Zbytečně mi tu leží trojkombinace velkýho kočáru a nevím, jestli si ho mám na zimu nechávat, anebo prodat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
7.7.13 13:12

Holky chtěla jsem se zeptat, vy co máte nánožníky jak jsou zespodu připevněné, zkoušela jsem v obchodě univerzální nánožník od emitexu a dole to nešlo zadělat, kvůli kolečkám, takže tam šla zima. By mě hlavně zajímalo jak to mají řešené holky které si to nechali šít na míru. Díky

• Citovat
  • Upravit
1166
7.7.13 13:47

Máminky nemáte nekterá zájem o podložku do Britaxu b-agile…Je z jedne strany sv. růžovy a z druhé béžový…má bočnice je delaný přímo do kočárku..sedne i do peg perego a do quinny speedi…PC 450,– nyní 300,– i s postou je praný 2× a z obou stran je medvídek Me To You

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.7.13 14:03

@LLenkaa Městský sníh je celkem v pohodě, i když s velkým sporťákem s velkýma kolama se jezdí jednoznačně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.7.13 21:10

…no tak já mám dilema, když budu mít naložený kočár nákupem a k tomu ten sníh, tak doufám, že to zvládne, abych teď neprodala velkej sporťák a v zimě nebyla naštvaná :| a jak tady čtu o nánožnících, já si nechala šít na míru a teda dole vůbec nesedí, objednala jsem si přes mimibazar a dole fakt problém, bude podfukovat, asi tam našiju gumu na suchý zip a protáhnu to pod kočárem…no na prd, ještě tě mám k tomu fusak a ten nánožník bude přes něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
8.7.13 08:36
@sabi88 píše:
Holky chtěla jsem se zeptat, vy co máte nánožníky jak jsou zespodu připevněné, zkoušela jsem v obchodě univerzální nánožník od emitexu a dole to nešlo zadělat, kvůli kolečkám, takže tam šla zima. By mě hlavně zajímalo jak to mají řešené holky které si to nechali šít na míru. Díky

Taky by mně to zajímalo, zima sice ještě daleko, ale ať jsem pak připravená :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.7.13 11:58
@lucotek píše:
Taky by mně to zajímalo, zima sice ještě daleko, ale ať jsem pak připravená :mavam: :mavam: :mavam:

my meli klasicky nanoznik od emitexu
http://www.emitex.cz/…eluxe-cerny/
na ten jsme do spodni casti dali 2× suchy zip, prostrcili mezi konstrukci a potah kocarku a bylo to super, jen tam byl napevno celou zimu, ale to nam nevadilo. s fusakem jsme se vesli v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.7.13 19:47

@lucotek Jezdila jsem jenom s nepromokavým fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
9.7.13 12:39

polohování nožiček

Zdravím, chtěla bych se zeptat, na polohování nožiček u britax b agile- někde jsem viděla, že se dá to polohování dokoupit přibližně za 1000 Kč. Nemáte některá zkušenost popřípadě foto? Ještě jsem se dívala na kočárek britax b motion a ten by měl to polohování nožiček mít, ale na předváděcím videu to nejde vidět- pokud někdo tento kočárek vlastníte, je možné vyfotit, do jaké výšky jde polohování nejvýše? A poslední dotaz jak je vysoká rukojeť u britax agile- mám vysokého manžela, tak aby se mu s kočárkem jezdilo dobře, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1850
9.7.13 13:18

Ahoj, myslíš toto? http://www.detskydum.cz/…pport-49101/ já si ho koupila do Snapa a vrátila druhý den. V horní části je úzké, nekopíruje to sedátko. Na délku do Britaxe není problém, protože tem má větší hloubku sedátka než Snap, mně ten kloub na ohýbání přečuhoval. Jinak jsem měla divný pocit z toho kovového rámu na kterém je potažená látka polohování i když kluk se nijak v kočárku nešil, přišlo mi, že to musí tlačit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
9.7.13 16:02

Aha, tak to já myslela, že to bude pohodlné :(, tak to teda nevím zda objednat nebo připlatit a koupit ten b motion- ten by to snad měl mít :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4