Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.8.13 09:07

@machiva ta podlozka je fakt vtipna :-) tesi me, ze mas z kocarku tkovou radost!!! Velka motivace pro me!!! :-) No jsme z prahy 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.8.13 15:09

@ultraviolet1 no my z Děčína :-(, ale v Praze jsme dooost často :-) Jen v tom případě asi bude pro Tebe jednodušší zajet si do některých z těch velkých obchůdků, co máte v Praze…tam určo budou někde hnědý mít…to se máš, že máš možnost vybírat z více obchůdků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.8.13 15:51

Jinak tedy zpravodaj z naší první cesty do města…poježděníčko jedna báseň. jednou rukou naprosto dokonale, koš nacpaný k prasknutí (zabalila jsem 3 mikiny, 3 deštníky, 3 banány, 4 pitíčka, pláštěnka a ještě se vešel 4-pack vlhčených uborusků, velký šampon, velké vat. tampony, pár věcí do školy (tempery, vodovky, voskovky, štětce, folie, apod…) a ještě malý balíček pečiva…)…ještě jsem zaběhla do galanterky a koupila sponu a silnou gumu, na to dopolohování zád. opěrky…už nám to funguje, ale nevím, jestli to nutně potřebujeme, náš malý se rád drží madla, takže ho poutám jen bederními pásy…jo a asi tři mamči se za námi otočily a ev. zkoumaly, „co to je za kočár“ :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
14.8.13 17:36

ZDRAVÍM, A TO POLOHOVÁNÍ ZAD DO UPLNÉHO SEDU JE TĚŽKÉ UDĚLAT? A POKUD SE TO DO UPLNÉHO SEDU DÁ, DÁ SE KOČÁREK SLOŽIT BEZ PROBLÉMŮ? DĚKUJI

• Citovat
  • Upravit
82
14.8.13 20:55
@markulina-tp píše:
ZDRAVÍM, A TO POLOHOVÁNÍ ZAD DO UPLNÉHO SEDU JE TĚŽKÉ UDĚLAT? A POKUD SE TO DO UPLNÉHO SEDU DÁ, DÁ SE KOČÁREK SLOŽIT BEZ PROBLÉMŮ? DĚKUJI

já to udělala ze široké černé gumy 1m dlouhé a takové té spony (podobná jako se zapínají pásy dětem v kočárku), spona stála 39kč a guma ani nevím (kupovala jsem toho víc). Jeden konec (na jedné straně spony) jsem udělala napevno a druhý (na druhé straně spony) pohyblivý. Provlíkla jsem to za zádovou opěrkou a konstrukcí kočárku a posadila, sepla a utáhla. Když chci leh, tak jen sponu rozepnu a posunu pohyblivou část až na konec gumy a kočárek jde krásně do lehu a nevyndavám to. Jen možná gumky by mohla být tak o 20cm delší, aby to šlo do úplného lehu, ale my to nevyužíváme :-). No a skládání to nevadí vůbec. Doufám, že jsem to napsala dost srozumitelně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina-tp
14.8.13 23:23

Myslím, že to je srozumitelné :), děkuji

• Citovat
  • Upravit
82
15.8.13 21:11

Ahojky :-), tak dnes dorazila várka od DARINT a myslím, že to vypadá celkem dobře :-) (organizer, potah na madlo a clona).
Jen do okrajů clony jsem protáhla gumičky, aby to líp drželo. Ale organizer je suprový…má uvnitř podšívku a další dvě kapsičky :palec:.
No a dnes jsem objednala ještě hnědý nánožník od Pinkie :oops:…ale už končím s tuněním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.8.13 17:12

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jak je dlouhá ta zádová opěrka? je to i pro větší dítě? malej má rok, ale aby tam vydržel třeba do 2,5 let..a ta opěrka na ty nožky nejde zvednout, že? a nánožník jste někde sehnaly? díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.8.13 22:00

@Bauerkaa Ahojky :-). Zádovou opěrku tu měřila „kotyk“ a naměřila cca 45-47cm (o cca 2 stránky vpředu) ;). My ho v prodejně vyzkoušeli i s naším čtyřletým, má něco přes 100cm a vešel se slušně…jen hlavičku měl až u boudičky…ale tahle cca roční mimča stejně víc už rostou nožkami než tělíčkem :think:.
Jinak podnožka jde jakoby protlačit vzhůru…přihodím fotku. Není to potom úúplná rovina, ale bohatě to stačí…navíc jak je ten kočík velký, tak se dá prcek dát prdkou až na konec sedadla, takže na té podnožce má jen kousek těch nožek.
A nánožník jsem si udělala radost a koupila na www.pinkie.cz :oops: milujeme tu opičku ;-).
Tak snad jsem pomohla. Jinak máme za sebou víkend ve stanu s Britaxem a je dokonalý…i po trávě, pískové cestě…naprostá dokonalost :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwulela
24.8.13 07:33

@machiva jééé, mohla bych poprosit o foto kočárku s nánožníkem?
Ta opička by se nám také líbila a koukám, že je za slušnou cenu :-)
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
122
24.8.13 08:57

@machiva jééé, mohla bych poprosit o foto kočárku s nánožníkem?
Ta opička by se nám také líbila a koukám, že je za slušnou cenu :-)
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
24.8.13 15:08

Ahoj mohla bych se zeptat jak jste s kočárkem spokojené? Nehrká nebo něco? Chtěla jsem ABC Avito ale bude až koncem října což je pozdě a tenhle se mi taky moc líbí jen nevím jak třeba jezdí v klasické Pražské zimě málo sněhu břečka atd? @machiva a trošku coukromě na kolik tě prosím vyšlo vytunění kočárku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
24.8.13 18:22

@wewa Zatím nehrká nic. V břečce se jezdit dá. Není to tedy tak pohodlné, jako s velkým sporťákem, ale projedeš. Plus kde je to opravdu nejhorší, dají se v nouzi použít jen zadní kola (třeba přejezd nahrnutého sněhu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
24.8.13 19:03

@kotyk děkuju moc navíc jsem teda teď našla že se dají dokoupit přední kolečka do terénu tak to by mohlo být na tu zimu asi lepší ale zase v Praze to jsou 3 cm sněhu a u Muzea 4 cm :D. Já mám kočár od Zoppy a bohužel ten sporťák má dost úzký prostor a navíc malej má 80cm a už teď dosáhne dolů a cpe mi nohy ke kolům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.13 11:52

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli Vám i po delší době používání kočárku pořád funguje to přizvedávání nožiček. Nebortí se to? Podobné „polohování“ noh má také Valco Snap, ale u toho holky psaly, že časem se to přizvedávání začne bortit a už to nedrží nahoře. Tak by mě zajímalo, jestli u tohoto kočárku s tím není stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí