Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Baileyska píše:
Zdravím maminky![]()
mám dotázek
nejspíš už zazněla odpověd ale opravdu jsem nečetla všechny komentáře
…
Jaký je rozdíl mezi B-AGILE x B-MOBILE???
Děkuji mockrát
tak co já vím, tak Mobile má nafukovací kola a polohovací rukojeť a tuším, že je cca o 1kg těžší, jinak by měly být ve všem ostatním stejné
![]()
@machiva píše:
tak co já vím, tak Mobile má nafukovací kola a polohovací rukojeť a tuším, že je cca o 1kg těžší, jinak by měly být ve všem ostatním stejné![]()
Nafukovací kolečka má b-motion, ale rozdíl mezi mobile a agile nevím práve ![]()
B-Mobile se už nedělá, i když se dá pořád sehnat. Má trošku jinak řešený sed, menší kola, nerozložitelnou boudu a nosnost 15 kg. Viděla jsem ho jetý a těch 15 kg pro něj je myslím skutečně hraničních, protože už u celkem malého lehkého caparta se mu křivila kola.
Ahoj maminky, mám v plánu koupit tento kočárek. Ještě přemýšlím nad barvou, proto bych se chtěla zeptat těch, které mají tento kočárek v hnědé barvě, zda se Vám boudička časem šisuje (někde jsem tu četla, že černá se šisuje hodně). A ještě bych se chtěla zeptat, jestli se podle Vás vyplatí připlatit si za tu originál pláštěnku nebo jsou to vyhozené peníze a postačí univerzální Emitex? Předem díky moc za Vaše rady
![]()
@NIKA080 hnědý mám, ale krátce, takže neporadím. Jen právě jsem ho i kvůli tomu vybírala, protože doufám, že nebude tak šisovat jako černá. Já měla x černých kočárků, ale nešisoval jen Mutsy
. Jinak ohledně pláštěnky: my máme od Emitexu, tuším, že to je taifun a sedí špičkově. Ta originál stojí cca o stovku víc (400,–), ale mě přijde, že ta od Emitexu je prostornější, že není tak nalepená na kočárku. ale nemám jí, usuzuji jen z fotek na netu.
@machiva Díky moc. Já právě měla černé Peg Perego Pliko P3 a to šisovalo:-(. Tak doufám, že hnědá barva bude v tomto lepší. Ještě jsem se chtěla zeptat -někde jsem tu v diskuzi četla, že výplň zádíček je snad jen z nějakého kartonu
. Kočárek jsem sice viděla, ale na toto mě nenapadlo se podíva
t. Je to skutečně jen karton nebo něco pevnějšího a jde ta výplň zádíček vytáhnout? - kvůli praní potahu. Předem díky
Taky by mě zajímalo jestli se dají ty záda ještě něcím vystužit? Malá má 9 kg a je to docela prohlé. Jenom zatím leží, ještě nesedí
@NIKA080 @Luisiana já na to koukala a přijde mi to jako plastový karton, tedy kartonová struktura z plastu. Měla jsem přesně to samé v zádíčkách lehátka pro dětičky. Když jsem to viděla, říkala jsem manželovi, aby mi tu výstuž udělal z nějaké pevnější desky, ale říkal, že to kdyžtak vystuží až se to prohne
..myslím, že ev narovnat to půjde dobře narovnat a kdyžtak tam dáme nějaké dlahy z „papundeklu“. Jinak vyndat to nejspíš půjde, zkoušela jsem za to potáhnout a přišlo mi to vytáhnutelné, ale nechtěly se mi protahovat pásy…Až budeme prát, hodím sem info…dneska mi prostřední přinesl ze školky svačinku a hned jí dal nejmladšímu…rohlík s pomazánkou…takže prát budeme brzy
![]()
Jo a dnes mám zkušenost s lehkostí kočárku
. Mám gyn dr ve 2. patře bez výtahu, tak jsem pod schody vyndala Ondřeje, kočárek bravurně jednou rukou složila a v jedné ruce s dítětem a v druhé s kočárkem jsem mazala do schodů naprosto v pohodičce
koupě nelituji ![]()
Dobrý večer budu prodávat britax b agile v černé barvě. Rok jety tzn. ještě rok v záruce. Ježděn na střídačku s nunu.je včetně pláštěnky a nánožníku emitex.cena 3500kc..nejlepe osobni předání Praha ![]()
Ahoj, pořád zvažuji jaký kočárek koupit.Na prodejně se mi Britax moc líbil, i malá se v něm hned zabydlela.Jen jediné mi dělá starost a to jsou ta plastová kola. Nemám moc času pročítat celou diskuzi, určitě se o tom uz psalo. Paní prodavačka říkala, že se s těmi koly jezdí parádně, kamínky se nezapichují, ve sněhu se taky dobře jezdí a zvládne i malý terén. Jsem z vesnice, kde cesty nejsou hladký asfalt, a chtěla bych s ním vyjet popř. v zimě když nebude halda sněhu nebo kousek po nerovném povrchu. Prosím o vaše postřehy, budu moc ráda!!!
@Sashetka Byla jsem na chatě a i po louce se snim dalo jezdit. Neni to kočárek do přírody, ale jde to
@kotyk píše:
B-Mobile se už nedělá, i když se dá pořád sehnat. Má trošku jinak řešený sed, menší kola, nerozložitelnou boudu a nosnost 15 kg. Viděla jsem ho jetý a těch 15 kg pro něj je myslím skutečně hraničních, protože už u celkem malého lehkého caparta se mu křivila kola.
B mobile mám a pravidelně v něm vozím (do kopce) svoje dvě děti - jedno devítikilové a jedno třináctikilové. A drží ![]()
@El-Brno Tak buď ráda, pro nic za nic ho tak rychle netípli.
Zdravím maminky
mám dotázek
nejspíš už zazněla odpověd ale opravdu jsem nečetla všechny komentáře
…
Jaký je rozdíl mezi B-AGILE x B-MOBILE???
Děkuji mockrát