Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
2.9.13 13:26

Holky, jaký používáte do tohoto kočárku fusak? Mám klasický Emitex (takový ten prosdužovací, jenomže ten budu mít asi v normálním sporťáku a nechce se mi to furt předělávat. Tak chci koupit ještě jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.9.13 13:41

@machiva
Děuji, nánožník vypadá moc dobře, psala jsi, že ho máš od Natydom z MMB? Už to nemůžu najít, ale někde jste si o tom s mamkama psaly.
Nechali jsme od ní taky šít- tašku + podložku, tak přemýšlím, že bych ještě požádala o ten nánožník :-)
Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
2.9.13 15:50

@iwulik nene, nánožník je od Pinkie a podložka od jedné paní, co šije kousek od nás, tak neplatím poštovné :-), ale myslím, že natydom nebo darint na mmb zvládnou taky krásnou :-), jinak já teda doplňky šila právě u darint http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.9.13 16:39

Britax - hluboké korbičky

Ahoj maminky, moc by mě zajímaly vaše zkušenosti s hlubokými korbičkami od Britaxu http://www.babyrenka.cz/…000104-1.jpg. Kočárky této značky se mi velice líbí a zvažuji koupi pro našeho prcka, ale přijde mi vnitřní šířka 31 – 33 cm celkem málo. Jak to vidíte vy? Celkem váhám, proto se ptám zkušených…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.9.13 16:43

31 cm sice je málo ale pro malé miminko se to dá (máme to takhle široké u jiného kočáru) i když teda s fusakem nic moc. Akorát já si myslím, že pro miminka to moc vhodné není, protože kočárek je na to dost tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
2.9.13 18:39

@Kikiela s korbičkami od Britaxu taky nemám zkušenost, ale naše casualplay a mutsy víc neměly a bylo to naprosto v pohodě, i s fusakem (ale je fakt, že mám drobné děti). Každopádně musím souhlasit s alviola, že tenhle kočárek je spíš pro větší prcky, je tvrdší…v podstatě jsou to lepší golfky, horší sporťák…aspoň já to tak vnímám…a odpružení tam sice je, ale rozhodně se nedá srovnat se sporťákem. Našemu malému je už 19 měs., takže to neřeším, ale na miminko bych ho nebrala. Jedině pořídit nějaký hluboký a až dospěje ke sporťáku, tak Britax :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
2.9.13 19:19

K Agile jsem si korbičku koupila. Nechtělo se mi kupovat a vybírat další kočár. Žijeme ve městě a není to tak zlé. Používala jsem ji od ledna do června/července na střídačku s šátkem (kvůli školce). Není to žádná výhra, ale ani tragédie. Na první mimino bych si tenhle kočár (myšleno od narození) nepořídila. Ale přežít se to dá. Ale jestli plánuješ jiný podvozek, budeš to mít jednodušší. ;) Nemám ale tu z tvého odkzazu. Mám tuhle .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
2.9.13 22:12

Ahoj holky.
Uvažuju o koupi B-agile jako jediného kočárku s tím, že koupím i hl. korbu na novorozeně. Zajímá mě několik věcí, pokud byste mi některá objektivně sdělila.

1. jak se s kočárkem jezdí v zimě v břečce, sněhu?
  2. jak v terénu jako polní cesta, tráva, les-kořeny, dlažební kostky?
  3. má v boudičce okénko?
  4. máte někdo zkušenost s hl. korbou?
  5. jak je na tom s odpružením, nevytřesu miminko? Děkuju moc!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
2.9.13 22:21

Případně máte někdo zkušenost s přídavnými terénními koly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
2.9.13 22:49

A do třetice jeden dotaz - jakým způsobem se nasadí hluboká korba? Viděla jsem foto, že na sporťák, takže ten tam jakoby zůstává, ale to mi přijde, že vypadá hrozně, nejde tam dát samostatně? Máte někdo reál foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.9.13 22:58

@sirael4

1. Adekvátně velikosti a konstrukci předních koleček. Dá městský sníh a je rozhodně šťastnější na udupaném nebo uhrabaném sněhu.
  2. Město a tráva jsou v pohodě. Projedeš i přes ty kořeny a polňačkou, ale extra zážitek to není.
  3. Ano.
  4. Ne.
  5. Vozila jsem v něm příležitostně nejmladší bez korby po městě. Přežila, ale není to nejpohodlnější kočárek pro úplně malé mimčo. Má hodně tvrdé pérování. U sporťáku to trochu vylepší zavěšení sezení, ale korbička bude na konstrukci přímo, takže to bude ještě tvrdší.

Pokud chceš něco podobného pro mimčo, tak spíš B-Motion. Základní konstrukce je stejná, ale má krapet jiné odpružení u zadních kol a nafukovací kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
2.9.13 23:03

Právě jsem na něj před pár minutami narazila. Asi bude zvolený Motion. Vypadá skoro stejně a ta nafukovací kola jsou lákavá. Taktéž to odpružení, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.9.13 23:04

@sirael4 Dává se do bočních úchytů a sedačku tam můžeš, ale nemusíš, nechávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.9.13 07:57

Holky, moc děkuji za vaše příspěvky. Ke korbě by se mi líbil Britax B-Motion. Má gumová nafukovací kola a pružení se mi na prodejně zdálo taky v pohodě. Tak ještě popřemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
4.9.13 08:31
@Kikiela píše:
Holky, moc děkuji za vaše příspěvky. Ke korbě by se mi líbil Britax B-Motion. Má gumová nafukovací kola a pružení se mi na prodejně zdálo taky v pohodě. Tak ještě popřemýšlím…

Já jdu určitě do B-motiona. Ta nafukovací kola jsou vážně rozdíl a spolu s neotočnou sedačkou proti směru jízdy to bylo jediné, co mi u B-agile vadilo, takže když jsem našla Motiona, tak jsem zajásala, protože mi to vyřešilo aspoň ta kola. Sedačka holt bude zase v nějaké nové verzi, až to nebudeme potřebovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí