Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
25.8.13 12:01

@NIKA080 No čím je dítko těžší, tím míň to logicky vydrží, protože má větší sílu. Jinak bych řekla, že u nového Snapu to drží o dost líp než u B-Agile, ale zase u B-Agile se to nejspíš „ochodí“ krapet pomaleji, protože není tak moc pogumovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
28.8.13 09:45

@machiva díky. už jsem si ho včera koupila:)takže pak sem můžu taky napsat zkušenosti. chtěla jsem něco menšího do auta, měli jsem jane nomad a ten je velikej. britax se do auta skládá skvěle!!zatím jsem byli na jedné procházce a taky super. jen mi teda vadí, že s tou zádovou opěrkou jde pohybovat, když v ní malej sedí. jakože když se nahne dopředu, že to jde s ním..nejde to tam nějak zarazit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.8.13 22:18

@iwulik zítra nafotím a dám sem :-), dnes jsem ho tam ráno dávala, protože bylo chladno a vypadá fakt skvěle :-) a sedí…i když vlastně není na co navlíknout…paní to má vychytané a kromě pásků na patenty nahoře, má ještě jakoby pásek u nožiček kolem spodní části kočárku a ještě uprostřed těch postranic je gumka na přichycení…fakt super :-)

@wewa nooo…tunění… :oops: takže: clona na stříšku 190,–, organizer 250,–, podložka 300,– (už mám u paní, která ji šila, množstevní slevu :oops: :D ), nánožník Pinkie 650,– i s poštou, pláštěnka mi sedla od Emitexu z Casualplay, který máme…no jsem blázen, ale mám ráda, když to ladí ;-)…jo a ještě už mám objednanou tašku ve stejném provedení jako je clona a organizer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.8.13 22:21

@Bauerkaa tak skvělé…doufám, že budeš aspon tak spokojená jako jsem já…ale je fakt, že ta zádová opěrka mě taky trochu zlobí…jenže já malého stejně poutám jen těmi bederními pásy, takže se tím zlobení se zádovou opěrkou minimalizuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
28.8.13 22:25

@machiva Tak děkuji já čekala nějakou větší dardu :).Právě rozmýšlím jestli mám koupit tenhle kočár a nebo počkat jakej bude ten ABC Avito a fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.8.13 22:32

@wewa ještě jsem zapomněla na hnědobéžovou deku, hooodně chlupatou a teplounkou…naše dítě mělo být asi původně kotě, protože miluje všechny tyhle chlupaté dečky a bez nich neusne ani když je venku 40st. C
jen koukám, že jsem jí měla o 40,– Kč levnější v kamenném obchodě než na netu…to nechápu

http://www.detske-obleceni-fantom.cz/…va-80x95_z2/

Jinak s kočárkem neporadím…nejsem nestranná…Britax miluju a lobuju za něj, kde můžu :oops: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.8.13 22:43

@machiva No to je nádhera. Sice zvažuju prodej tohoto kočárku, ale jestli si ho nechám, tak asi taky ještě zainvestuju. Možná, že to tady bylo zmíněno, ale nemáte někdo zkušenosti s nánožníkem, od té paní, co šije ty doplňky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
28.8.13 22:52

@machiva no já si je pojedu ochmatat a uvidím :).Jinak teda malej dostal od babičky měkoučkou chlupatou dečku to mu by tak měsíc a kus a nemohl spát a plakal a plakal tak sem na něj tu dečku hodila a během nekecám vteřiny byl v limbu a od té doby usíná s plenou :D. Jinak teda nánožník od Pinkie chci ať bude kočár jakej bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.8.13 11:29

@alviola jj :-), tomu rozumím…a ty jsi s ním nějak nespokojená nebo chceš prostě změnu?

@wewa no tak přesně takhle usnul náš malý ještě v korbičce…řval a řval a já nevěděla, co s ním, tak po všech pokusech jsem vzala deku, ukázala mu jí a říkám, že mu jí přeci v tom vedru nedám…on přestal plakat, natáhnul ručičky a udělal „HA“, já m dala deku a v tom okamžiku chrněl, takže ted jich máme několik pro případ praní apod :?

no a tady je ta foto s nánožníkem od Pinkie :-) jen ta opice není vidět, protože Ondřej si s ní neustále hraje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.8.13 12:31

No já mám ještě staré Bugaboo Bee, které už je fakt na odpis. Tak jsem si myslela, že se ho zbavím a budu jezdit s tímhle. Jenomže když už jednou máte Bee, tak jakýkoliv druhý kočárek je vedle něj prostě jak žebřiňák vedle Mercedesu :-) Takže nakonec asi budu jezdit s Bee, dokud se malému pod zadkem nerozpadne. A Britax mi tu leží. Ale jinak si myslím, že je to dobrý kočár. Kromě těch zad, to nějak nedořešili. Sice nám tu desku vyměnili, ale myslím si, že to bude dělat stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.8.13 14:09

Holky, od jakého věku jste do tohoto kočárku dávaly dítě. Já jsem ho koupila na staršího, ale mladší už má skoro 8 měs, tak přemýšlím, jestli s ním už nevyjet. Ale asi to bude boj, protože je zvyklý ležet v kočárku na bříšku a jinou polohu odmítá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.8.13 15:59

@alviola i v Agile můžeš vozit na bříšku. Teda náš malý tak jezdí a je spokojený. Jen teda musím dát pryč tu odepínací kapsu vzadu aby viděl. :lol: A vozím ho v něm asi od půl roku. Z hluboké korby začal vystupovat, takže potřeboval připoutat. A upřímně… s Agile je jednodušší manipulace když je jako sporťák, než s hlubokou korbou. Ve výsledku jsme tu hlubokou korbu moc nepoužili, protože byl hodně v šátku. Co už. Tak ji budu muset prodat (kdyby měl někdo zájem o černou :mrgreen: ).

Funguje dobře i jako provizorní, chvilkový sourozenecký. Mu dáváme chudákovi občas zabrat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.8.13 20:07

@Margott No to je bomba :potlesk: A poutáš ho tam nějak? Protože mi se malý staví na kolínka a vypadá, že chce vyskočit :-) Jako sourozenecký by se mitaky hodil, jenomže starší má ve 2,5 letech 17 kg a malý má něco přes deset a to se obávám už by ten kočárek odrovnalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.8.13 20:08

Teď jheště koukám, že máte na tom úchyty na stupátko Lascal. Jak to s tím funguje? My máme Lascal Maxi, zatím na velkém kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.8.13 07:57

Máš dobré oko. Já bych si tam těch úchytek nevšimla. :mrgreen: No ale jo, poutám ho. Normoš zacvaknu ty pásy, jen v nich nemá ruce. Takže to má jako provizorní tříbodový, bo na tu chvilku to ani nemá cenu rozpojovat. Taky bych neriskovala ho vozit jen tak. ;) Naše 2,5 má 13 kg. Fakt ji svezu jen když je nouze nejvyšší a zapomenu doma ergo. Odrovnat si ho taky nechci.

A to stupátko tam jde. Už tu jsou s ním někde i fotky. Jen to chce vychytat dotažení. Nevýhoda je, že rukojeť je vlastně tam, kde by měla být hlava dítka. Takže se musí větší dítě zaklonit (zkoušeno se skoro pětiletou) a nebo prostrčit hlavu a to už je dost nepohodlné. Naštěstí naše cácorka na tom stát ani nechtěla. Měli jsme stupátko spíš k verzi s hlubokou korbou, tam je místa víc než se sporťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí