Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@machiva to vypada pekne i ty kombinace budou podle me ok. Ja beru na 99% cernej…jsme zname fintilky, tak abychom vzdy ladily
ten kryt strisky s nanoznikem nenecham delat ciste cernej, ale zadna pestrost to nebude ![]()
![]()
tak jeste konecne koupit ten kocar at muzu zacit vyladovat ![]()
![]()
![]()
@ultraviolet1 jasně, černá je naprosto dokonalá v tom, že jí doladíš čímkoli a bude to super
. Já ho taky zvažovala, ale ted máme sporťáček casualplay a ten je černý a jak jsme byli v obchodě, tak stál vedle sebe hnědý a černý a nás s manželem oslovil ten hnědý krapet víc
. Každopádně až se naparádíme, tak sem zkusím dát fotky a čekám i na Tebe
.
Jinak já kupuju na mmb http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… tak dám vědět, jestli přišel
. měl by v úterý ![]()
@machiva tak drzim palce, at je vse OK!!! Ja si pro nej jdu do detskeho ruzku. Me se jeste moc libil desert sand, ale ten jsem nasla pouze v ajashopu a je o dost drazsi…v ruzku ho bohuzel nenabizi…tak se tesim na utery a na tve prvni dojmy!!! ![]()
@ultraviolet1 Můžeš se utěšovat, že desert sand je opravdu světloučký a byl by brzo jak prase.
Nj, desert sand je nádherný, našla jsem na bazoši, ale paní je z Ostravy a to je pro nás krapet z ruky
tak holt hnědý…
ale je fakt, že ten světlounký bych se pro našeho čuníka dost bála ![]()
@kotyk a ty máš jaký britax? mám dojem, že jsem to někde v diskuzi četla, ale neudržela ![]()
@bla bla na tomhle kočárku se taška nesmí vozit na madle!! Paní při prodeji mě na to upozorňovala, že si zničím rukojeť. Má kapsu přímo u madla místo tašky nebo tašku do košíku.
Holky díky za reakce, už jsem se byla na kočárek podívat na prodejně, je pravda, že taška v tomto případě nepadá v úvahu, zkoušela jsem to. Ale i tak se mi ten kočár moc líbí, já celkově na Britaxy nedám dopustit, co se týče kvality, měli jsme B-smarta, a co do kvality, byl opravdu nejlepší ze všech, co jsem kdy koupila:)
@kotyk nj, tak ten je krásný ![]()
já se ted dostala do úskalí s doplnky, mám obavu, aby nebyl přeplácaný…jsem zvyklá ladit černé kočáry a ted hnědy a ještě nějaké doplnky už doma mám…no jsem zvědavá na výsledek ![]()
Ty jsi nějak doladovala kočík?
@machiva Nijak extra. Mám černou clonu, nánožník mi zůstal z Jané a nějaké vložky z druhé ruky, které jsem původně kupovala do sourozeneckého kočárku. Obecně kočárky moc nešperkuju.
Holky, mám ho doma a je dokonalej! Malej do něj okamžitě vlezl…ještě jsem ho dosestavovala a on už tam seděl jak paša
. Ted ještě domlouvám s paní podložku, protože ta má z casualplay je tam taková pomuchlaná a není to ono…budeme mít dinosaurovou a zdruhé strany béžovou s medvídkem Me to you ![]()
Nevím proč, ale fotku v pc mám normálně a tady se mi otočila… ![]()
Už vím, byla moc velká ![]()
jen je škoda, že bude u nás pršet, hned bych razila na procházku ![]()
@machiva je fakt super!!! Mozna, ze se k te hnede jeste priklonim
![]()
@ultraviolet1 děkuji moc ![]()
no já jsem z něj absolutně vedle
a už máme i objednanou podložku přímo do britaxe…v tomto designu http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a zd ruhé strany béžová..asi bude jak čuník, ale holt budeme častěji prát ![]()
Myslím, že ta hnědá je fakt zdařilá
nevím, jak daleko od sebe bydlíme, ale bydlet nějak poblíž, určo bych přijela ukázat ![]()