Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
8.8.13 14:53

@kotyk děkuji za vyčerpávající odpověď. Docela jsem se zasmála tomu „počáteční zhnusení“ :-D ale naprosto tomu rozumím, tak snad se neotřesu hnusem kdykoli se na kočárek podívám :-D

@ultraviolet1 o tom zastínění síťky taky dost uvažuju. fusak mám eisbarchen, má zadní stranu protiskluzovou, tak snad ani přetažení přes opěrku nebude potřeba. Na nánožníky obecně nejsem zvyklá, v zimě si vystačíme jen s fusakem, ale je fakt, že když je opravdu hodně velká zima, tak ho přidávám. Zatím mi po předchozích kočárcích zbyl univerzál od Emitexu, tak ho zkusím, jinak bych taky asi oslovila Natydom. A pláštěnku mám univerzální od Emitexu, tuším traking, tak jí ozkouším a dám vědět…už aby bylo úterý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 15:31

Jo a jeste by me zajimalo to odpruzeni!!! Jak to zvladne prazskou dlazbu… mame sice neodpruzenej sportak, ale prece jenom je to subtilnejsi konstrukce, tak aby si princezna nevyrazila zuby co jeste nema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 15:32

@machiva diky za reakci na plastenku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.13 15:33

@ultraviolet1 Neboj, na dlažbu je v pohodě. Ale na kros přes kameny a kořeny bych ho už nebrala :lol:, na to má malý přední kola.

Příspěvek upraven 08.08.13 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 15:47

@kotyk :D bude to jen mestsky mazel :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.13 15:55

@ultraviolet1 Ono to pérování ještě trošku povolí a můžeš ho i promáznout. Ale pérovat jako B-Motion prostě nebude. Jako městské prdítko je fajn. Kdyby ještě prodávali „zimní“ boudu bez síťky, tak bych předla blahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.13 16:28

@kotyk a jak to tam vypadá s tou kapskou přes tu zadní síťku? hodně to tam profukuje? je tam nějaký sucháč či co? já bych chtěla to zastínění na tu horní sítku, abych ho kdyžtak mohla jakoby zavřít v zimě do té boudy, ale vzadu, to mě nenapadlo se podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.13 16:52

@machiva Zadní kapsa je v pohodě, pokud jí nemáš nacpanou dokulata :lol: Jsou tam sucháče a celkem slušně to drží.

Clona od natydom na horní síťku je chycená na sucháče dolem kolem boudy a střižená tak, že padne na dráty. Drží slušně a neprofukuje, ale zacvaknout dovnitř teda nejde. Někdo tady ale vyráběl přímo zacvakávací. Mě by víc než tohle čarování vyhovovalo prostě vzít stříšku a zaměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.13 17:10

Děkuji…
no, holky, já jsem zvědavá :-), už aby bylo úterý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.13 20:23

@ultraviolet1 jinak jsem koukala na to espiro, o kterém uvažuješ a mně tedy osobně Britax přijde elegantnější, praktický mi přijdou ty větší kola a koš je rozhodně větší :-). Já měla podobný kočárek, byl to tuším Zopa Viper, malá kolečka vzadu a malý koš (dáš tam tak pláštěnku a pitíčko ;-)…takže ač britax ještě nemám, určo za mě vychází lépe ;-) Doufám, že se neurazíš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 20:33

@machiva to vis ze ne :-) jeste jsem koukala na eurocart lira 4,ten je mnohem hezci, nez espiro, ale nejak me odrazujou ty lanka a ten pidi prostor (proporcne je stejny jako espiro)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.13 23:14
@ultraviolet1 píše:
@machiva to vis ze ne :-) jeste jsem koukala na eurocart lira 4,ten je mnohem hezci, nez espiro, ale nejak me odrazujou ty lanka a ten pidi prostor (proporcne je stejny jako espiro)

prostě…berme Britaxe, pak ho společně pohaníme :-D
já už pokukuju po doplncích a našla jsem paní na mmb, která hezky šije i zaclonění té sítoviny a má i hezký ten organizer, ten bych chtěla moc
na Britaxu to nemá, ale nejspíš to pásne
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
dělá to v různých barvách, my budeme mít fossil brown, tak vezmu nějakou hnědou na obojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 23:50

Natydom to ma i na britax, dnes jsem to tam videla, psala jsem ji jestli by mi usila kryt na celou strechu, aby nevysisovala a pry podle strisky by to mela zvladnout!!! Jojo, pak si tu poreferujeme!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 23:52

Jo to bylo ohledne tech organiseru :lol: jsem uz trochu mimo :lol: :lol: od tehle pani mam vlozku do sportaku a tasku/organiser na riditka a je to ok…planuju to vrazit i na tohle vozitko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.13 13:20

Já docela uvažuju, že k tomu hnědému nechám udělat doplnky (clonu na sítovinu ve střeše, organizer a nánožník do madla) v hnědých odstínech…myslela jsem tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tu látku uprostřed a pak mám podložky a tašky bud v červené nebo v zelené barvičve, to by mohlo jít, co ;-)?

ultraviolet1 a ty už máš vybranou barvičku kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí