Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
26.7.13 20:12

Na co originál fusak? Já jsem i do Bee dávala normální Emitex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
3.8.13 12:04

Ahoj, neprodáváte některá tento kočárek (Britax Agile)? Teď jsem na něj narazila a moc se mi líbí, i recenze má dobré, ale nový je moc drahý.. Kdyby náhodou :arrow: zprávy…
Děkuju moc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2249
3.8.13 20:44

Já bych ho prodala ráda, jenže ho máme nový asi měsíc a vyjeli jsme s ním jenom asi 3×, takže ho nemůžu prodat levně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.8.13 11:49

Holky, nečetla jsme diskuzi, možná je odpově´d tam:-) Když je kočárek v lehu a máte na rukojeti tašku, nenaráží o hlavičku spícího dítěte? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
7.8.13 13:09

Moje taška naráží a co je horší, naráží i když je to v sedu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.8.13 13:14

@alviola jee, tak tos mě nepotěšila..ale dobré vědět, již se mi to stalo u golfek, tak si na to dávám pozor, pže to je fakt nepříjemné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.8.13 13:22

@bla bla Ano, naráží. Ale já tašku s tímhle kočárkem nevozím. Všechno cpu do té kapsy a termosku s pláštěnkou dolů do košíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.13 18:38

Ahojky, tak nám má přijít hnědý v úterý. Bude to náš desátý kočárek, tak doufáme, že už bude opravdu poslední :-). Strašně se nám líbil, když jsme ho viděli s manželem na koupališti :-D. Tak jsme sjeli internet a už jsem ho ukecala…doufám, že ta hnědá nebude tolik šisovat. Viděli jsme jí naživo v obchodě a je moc krásná :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.13 09:53

Holky, prosím, dá se sundat bouda z kočárku úplně? a potah je pratelný? moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.13 11:23

…a ještě něco :-). Můžete mi, prosím změřit délku zádové opěrky? mám totiž vícero podložek, tak jestli mi nějaká páne, nebo jí můžu nabídnout ke kočárku, ke kterému byla šitá :-). děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 12:30

Poradte prosim, rozhoduju se mezi britaxem a espiro magick 4. Britax se mi libi vic, ale desej me ty kola a to sisovani cerny verze, kterou jsem puvodne chtela. Nechci za rok kupovat jinej kocar. Nejvetsi dilema ale je, ze mame doma pidi slecnu. V roce ma 7 kg. Aby se mi tam neztratila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.13 13:25
@ultraviolet1 píše:
Poradte prosim, rozhoduju se mezi britaxem a espiro magick 4. Britax se mi libi vic, ale desej me ty kola a to sisovani cerny verze, kterou jsem puvodne chtela. Nechci za rok kupovat jinej kocar. Nejvetsi dilema ale je, ze mame doma pidi slecnu. V roce ma 7 kg. Aby se mi tam neztratila :-)

:-D náš malý má v roce a půl něo přes devět kilo a je tam teda lehounce utopený, ale zase nám déle vydrží :-). My jsme byli ozkoušet kočárek v obchodě a v úterý nám má přijít. Jinak z koleček mám taky vítr, ale uklidnuju se, že třeba jednou za čas koupím ty náhradní :think:. My jsme právě kvůli tomu šisování zvolili hnědou, tam to snad nebude tak strašné…a navíc se nám i víc líbila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 14:25

No tak snad ji tam najdu :-) Me se samozrejme libi nejvic cerny a pak taky desert sand, ten je krasne bezovy, ale neni moc dostupny. Taky me napadlo, nechat si na mimibazaru usit kryt nejen te sitky, ale cele strisky a k tomu v barve taky ten nepromokavy nanoznik do kapsy, protoze si myslim, ze zimni emitexovy fusak by mohl do mestske zimy stacit…chjo mam z toho vybirani nervy v kyblu. Uz abychom ho meli a bylo po vsem :-) koupila jste taky originalni plastenku nebo tu univerzalni od emitexu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.13 14:35

@ultraviolet1 Bude plavat :lol: Ale druhá dcera v něm taky začínala při týhle váze a ač měla velké problémy se sezením, seděla v něm naprosto bez problémů. Akorát to madlo na ní bude dost vysoko. Ty kolečka sice nevypadaj hezky, ale normálně fungujou a po prvním „zhnusení“ se ani nijak viditelně neojíždí. Prostě jen nevypadaj.

Opěrka zad je něco mezi 45-47 cm. Mám tam potah a serepetičky, takže je to takový měřený odhad.

Bouda sundat jde v pohodě a v bedně jí dostaneš oddělenou ;) Pratelný je až na tu pogumovanou podnožku, ale ta je zase pogumovaná, takže by měl stačit hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 14:50

No jdu to koupit do detskeho ruzku osobne i s malou, tak to vyzkousime zive:-)mam univerzalni vlozku do sportaku bez bocnic, tak snad tam pasne a trochu se to tim zmensi :-):-):-). Mate nekdo zkusenost s tim nanoznikem do kapsy u britaxu??? Sedi na te konstrukci??? Diky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí