Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@markulina-tp píše:
Aha, tak to já myslela, že to bude pohodlné, tak to teda nevím zda objednat nebo připlatit a koupit ten b motion- ten by to snad měl mít
Já nevím, nejsem znalec téhle značky, ale není rozdíl jenom v nafukovacích kolech? Mně přijde, že se to na nožičky jenom vyboulí jako u b-agile.
Polohování můžeš objednat, vyzkoušet a bez udání důvodu do 14 dní vrátit. Peníze zpět mi poslali do tří týdnů.
Jsou v podstatě asi stejné, al ten b motion má i polohovatelnou rukojeť a já mám vysokého manžela- proto bych potřebovala vědět jak vysokou rukojeť má agila a motion, abych to porovnala, každopádně moc děkuji za radu ![]()
Jéé tak to můj manžel je na tom s výškou stejně, tak to jsem ráda za názor, já měla strach, že bude pro něj nízký ![]()
@markulina-tp píše:
Jéé tak to můj manžel je na tom s výškou stejně, tak to jsem ráda za názor, já měla strach, že bude pro něj nízký
Nene padne mu krásně, my ho koupili místo jiných golfek co jsme měli, tam zase pořád kopal do brzdy, tady je to super, nemá do čeho kopat ![]()
Ahojky, jestli můžu poradit teojkolku od britexu b. agile si určitě nekupuj. Mám ji a ta ovladatelnost je šílená:-( když v kočárku nikdo není tak bomba ale má dcerka má 14kg a necelý dva roky, a problém ukočírovet je dosti velký, nejvíc když zatáčím:-( jinak s tou zimou to nevím ale řekla bych že po městě to zvládne vpohodě. Každopádně určitě čtyřkolu.:-)
Ahojky pokud si ještě nevybrala, tak britax je fakt velikostně dobrý, mám dcerku a ta měla v roku necelých 12 a v kořárku je uplně vpoho
ten tankodrom no to kolečka dostanou hodně zabrat, napichávají se tam docela dost ty kamínky, na tu dovolenou by se asi hodil ale jinak asi lépší až na další teplou sezonu:-)do úplného sedu nejde ale taky mám fintu fak na to
ale to bych vysvětlila kdyby si ho určo koupila.jo a je to dost tvrdý kočar, ale lehce,,praská,,
Holky, chtěla jsem se zeptat, jakou používáte na čtyřkolku síťku? Originál myslím nemají, tak se chci zeptat, která univerzální na ni nejlíp sedí. Děkuji.
CHTĚLA BYCH SE JEŠTĚ OPTAT, DÁ SE POTAH SUNDAT A VYPRAT NA B AGILE A JAK TO SUNDAVÁNÍ JDE? ![]()
Chci se zeptat, máte někdo ty přídavná kolečka http://www.funbaby.cz/…b-agile.html chci je koupit na zimu a když jdeme do lesa…
Zdravim. Ve středu jsem si objednala kocarek Britax Agile v te modre barvicce..
Kdyz ctu nazory, mam strach ohledne tech kolecek. Ani jsem nevedela, ze jsou plastova..
Uvazuji take na zimu koupit terenni kolecka kvuli sněhu a urcite originální fusak. Myslim si, ze to nebude tak hrozne s tema koleckama..co myslíte? V pondeli mi ho dovezou.
@misa1990 Kolečka jsou v pohodě. Akorát prostě pak nejsou jak ze žurnálu.