Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
27.5.13 15:38

@Hapalíci Má CLICK & GO, takže by měla jít nacvaknout přímo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.5.13 10:43

Super, díky moc!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.5.13 12:51
@facial píše:
@lucotek mohla bych tě moc poprosit o foto jak to dáváš a je v úplném lehu. :hug: :hug: A holky prosím máte některá tu vychytávku na polohování nožiček???:http://www.detskydum.cz/…pport-49101/. Jak jste s tím spokojené? A drží to ty nožičky a nepadá to???

Ahoj, nekupovala jsi to polohování nožiček? Já tedy nemám Britaxe, ale Snapa a přijde mi to moc dlouhý 54 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
29.5.13 08:43
@Tapa píše:
Ahoj, nekupovala jsi to polohování nožiček? Já tedy nemám Britaxe, ale Snapa a přijde mi to moc dlouhý 54 cm.

Ahoj, tak my plohování nemáme, bylo by to pro nás zbytečné, malej v kočáře vůbec nespí, a kdyby si chtěl odpočinout, tak to vytlačení stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
29.5.13 09:04

Já už to objednala, i když cena je šílená. Syn prospinká i tři hodiny denně venku v kočárku, je tak zvyklej od narození a to za každého počasí. To vytlačení mi po stranách padá. No uvidím, jak to tam půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.5.13 11:19

oprava: B-Agile a vajíčko Britax Baby-Safe plus

Holky, ještě jsem to nedomyslela, zjistila jsem, že ta autosedačka, kterou chci koupit, není SHR II, ale pouze „Britax Baby-Safe plus“, netušíte, jestli ani u tohoto typu není potřeba kupovat adaptéry zvlášť?

Díky, Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.5.13 12:01

@Hapalíci Ten se podle mého na kočár nedá nasadit vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.5.13 12:57

@Hapalíci já jsem teď kupovala tu SHR a tam se ještě dávají ty adaptéry co byly ke kočáru, vlastně místo toho madla a pak teprv autosedačka. Ale i u té obyč píšou, že s přídavnými adaptéry tam jde tak možná budou potřeba ještě nějaké jiné adaptéry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.5.13 13:18
@Hapalíci píše:
Holky, ještě jsem to nedomyslela, zjistila jsem, že ta autosedačka, kterou chci koupit, není SHR II, ale pouze „Britax Baby-Safe plus“, netušíte, jestli ani u tohoto typu není potřeba kupovat adaptéry zvlášť?Díky, Alča

jestli je to jedničková řada, tak do toho bych asi nešla, ta už může být hodně stará
a netuším ani jestli na ní ty přídavné adaptéry půjdou,
jinak pokud koupíš II bez SHR, tak pak je potřeba koupit tyhle adaptéry
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
přimontuješ k sedačce a ty ti pak zapadnou do adaptérů na kočárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
29.5.13 15:22

Holky máte některá britax b-agile v té barvě cool berry? Jestli bych mohla poprosit o reálné foto té barvičky. Zkoušela jsem si ho černý, ale líbí se mi hrozně ta fialová a tu neměli a bude až v červnu. Tak ať vím do čeho jdu. A máte s ním některá vyloženě špatné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
30.5.13 10:04

@wendy1607 Mám ho v černé..nemohla jsem čekat do června :-))) a jsem spokojena..krom te stříčky mnohla by byt delsi a bez sitky..a ty kolecka..zabodavaji se do nich kamicky..madlo je vysoko mam 163cm…pri najiždení na patnise spa tne zveda…jinak je super:-))) jiny bych nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
30.5.13 10:10
@Barun píše:
@wendy1607 Mám ho v černé..nemohla jsem čekat do června :-))) a jsem spokojena..krom te stříčky mnohla by byt delsi a bez sitky..a ty kolecka..zabodavaji se do nich kamicky..madlo je vysoko mam 163cm…pri najiždení na patnise spa tne zveda…jinak je super:-))) jiny bych nekoupila

A viděla jsi ho naživo v té fialové. Jen mě zajímá jestli odpovídá této barvě http://kocarky.heureka.cz/…-berry-2013/ a nebo spíš takové http://kocarky.heureka.cz/…gile-3-2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evuska1
30.5.13 21:19

Wendy odpovídá více druhý obrázek, možná bych řekla že je barva ještě o malinko světlejší..oprvdu je to vyloženě holčičí barva, proto jsem nakonec zvolila i já černou barvu, kdyby druhé dítko byl kluk..

• Citovat
  • Upravit
273
31.5.13 08:51
@evuska1 píše:
Wendy odpovídá více druhý obrázek, možná bych řekla že je barva ještě o malinko světlejší..oprvdu je to vyloženě holčičí barva, proto jsem nakonec zvolila i já černou barvu, kdyby druhé dítko byl kluk..

jee děkuji :) tak to ho vezmeme, nám se právě líbí ta barva na druhém obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.6.13 10:36

Už mám doma čtyřkolový modrý B-agile, z barvy jsem nadšená, je opravdu krásně sytá, materiál pevný, vše zatím na jedničku, skládání bezkonkurenční. Jestli někdy přestane pršet, tak vyrazíme na projížďku. Mám ho pro 18měs syna a zkoušela jsem tam posadit i druhého 4,5 letého, na sezení super, na ležení už to není, nevejde se mu tam hlava, ale myslím, že do těch tří let vydrží úplně v pohodě. V týdnu vložím foto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí