Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@luciezesvetic Vždycky se něco najde
. V zimě by se místo síťky v boudě hodila pevná bouda. Madlo před dítkem je celkem vysoko a nejde s tím nic dělat, takže nic pro pididěti. Nic moc kolečka a přední šrouby bez větší péče reznou. Košík není moc elastický, takže se do něj hůř strkaj věci. Kvůli nemožnosti uchycení problémy s nánožníkem. To samé o fusaku.
Mě spíš vadí, že když chci mít vyboulený ten spodek na holeně, od kolen dolů, tak to tak nezůstane a vmačkává se to dovnitř. Nevadí vám to?
Holky mám objednány kočárek britax 3 černý-tak už se těším jak dorazí ![]()
@luciezesvetic my máme britax necelý rok a samozřejmě jsem už taky našla věci, které mi vadí víc či míň. Mám ten kočárek ráda, ale přece… Když malej leží a mám na madle tašku, pořád se do ní kopu, zjistila jsem, že opěrka zad se prohla (je to takový nějaký plast a malý váží necelých 12kg), šrouby na kolečkách nám taky přes zimu zrezly, občas zavržou kolečka, skoro nepruží, kolečka si tady v diskusy už svoje vyslechly
Madlo před dítětem je teda trochu dál, ale to je o zvyku, našemu to nějak nevadí, uchycování fusaku a nánožníku je bez debat na prd!!! Ale, kočárek neustále sklízí obdiv a malej má spoustu prostoru i pro spinkání a to je pro mě nejdůležitější, to že jde boudička dát hodně dopředu považuju za obrovitánské plus, nemusím tam mít nějakou plínu a podobný blbiny.
Polohování nožek je jen asi pocit maminek, že to tak nemá být, myslím, že dětem je to fuk ![]()
@lucotek mohla bych tě moc poprosit o foto jak to dáváš a je v úplném lehu.
A holky prosím máte některá tu vychytávku na polohování nožiček???:http://www.detskydum.cz/…pport-49101/. Jak jste s tím spokojené? A drží to ty nožičky a nepadá to???
Ahoj holky,
již jsem se ptala dřív, ale nikdo mi neodpověděl. nemáte některá zkušenosti s těmi terénními koly, která se dají koupit?
Jinak jsem se dozvěděla od hlavního dovozce, že od června se bude prodávat britax b-motion(agile s nafukovacími koly), ale jeho cena je už 6990,– ![]()
Kdyby někdo sháněl Britax B-Agile (černá barva, 4 kola), budu ho prodávat zhruba v prosinci, trošku se nám změnila situace
a budu kupovat Britax B-DUAL, takze kdyby nekdo chtel, je kupovany v březnu tohoto roku, takže stále v záruce, z Malvíku. Pište do zpráv pro více info ![]()
Dobrý den, také uvažuji nad koupí tohoto kočárku, mám sportak danny sport 3 a je strašně velký a těžký, strašně špatněš se skládá do auta
Mám 8-mi měsíční holčičku, myslíte, že už bych pro ni mohla koupit tento kočárek? Jde dát uplně do lehu i čáíst pod nožičkami? A co v zimě? Kdos n m máte zkušenoszi v zimě, vadí mi, že tam není žádný nánožník
je to za dost peněz tak se radši nejdřív ptám na zkušenosti ![]()
@helenanela S nožičkama to do lehu se dát nedá, ale dítěti to vubec nevadí. Jinak zadní část dáš uplně naležato. Mě přijde super v zimě jsem využívala s fusakem normálně.
Nožičky polohovat nejdou (sice se dá vystrčit ta podnožka, ale u těžších a akčnějších pasažérů to moc nedrží). Dá se dokoupit polohovací podložka. V samotném spaní to našim dětem nebrání, ale těžko říct, jestli to bude vyhovovat i vám. V zimě jsem jezdila normálně s nepromokavým fusakem od Emitexu. Teď aktuálně na tom mám celoroční nánožník v potahu na madle původně šitý pro Jané. Jestli chceš kočárek tohodle typu a s výbavou a polohovacíma nohama, jukni na Valco Zee a jeho napodobeniny (třeba BEBÉ BENI IZZY).
Takze fusak od Emitexu muzu pouzit? pasuje tam? to by bylo fajn, nemusela bych kupovat jiny
@helenanela Pasuje, ale nejde upevnit přes sedačku. Ale i tak tam držel celkem hezky.
Prosím poraďte, protože nám přibude do rodiny další robátko, přemýšlím, že bych pořídila autosedačku Britax Römer Baby-Safe plus SHR II (z druhé ruky ovšem). Máme doma loňský B-Agile a potřebuju vědět, jestli musím pořizovat nějaké adaptéry, nebo to tam rovnou nějak nakliknu. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Díky, Alča
@Hapalíci takhle to mám já…u kočárku jsou adaptéry, co se nasadí místo madla a sedačku pokud koupíš tu SHR tak ta adaptéry má, takže to naklikneš úplně v poho. ![]()