Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
21.4.13 11:24

Náhradní terénní kola

Holky, nezakoupily jste si některá ta náhradní terénní kola? Jsou prý dobrá do sněhu a těžšího terénu. nejlevnější jsem našla za 740,– v Dětském ráji. Na fotce teda kola u kočárku nevypadají nic moc, ale pokud by byly kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.13 15:22

@bronvinek Pokud máš slušnější velkej sporťák, kam se malej vejde, tak bych ho ještě nechala a nic nekupovala. Jinak bych šla do Snapu. Skládá se potahem dovnitř, má slušná kola a ač je Valco taky polohovací na provázky, má to tak nějak vymakanější. Cybex jsou golfky, sice se spojenou rukojetí, ale pořád jenom golfky s prťatýma kolečkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
23.4.13 12:17

Ahoj holky, vím že už to tady bylo několikrát zmiňováno, ale já to nemůžu najít…jak nainstalovat to polohování zad od natydom? dnes mi to přišlo a vůbec nevím.. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.4.13 18:25

@Holzbaška zrezivělé šrouby?? to jsem ještě neviděla. To bude asi údržbou, kolečka promazávám každého čtvrt roku a jsou v superstavu. Ty kolečka jsou ojetá hned, je to i tím, že je černá konstrukce, tak to je hned vidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
23.4.13 21:59

Ahoj holky, mohu se zeptat, zda britax jde dát do úplného sedu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.4.13 23:35

Tak jsem pekne nastvana. Britax B-Agile mam od poloviny ledna a je konec dubna a uz mi nefunguje aretace! proste se mi seka otaceni samo od sebe. takze musim reklamovat. docela me to nastvalo, nebyl levny a uz se pokazil? ze zacatku „jen“ piskani kolecek a ted toto.uz s tou aretaci bojuju tyden, takze v tomto tydnu tam jdu :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.4.13 23:36
@Purelily píše:
Ahoj holky, mohu se zeptat, zda britax jde dát do úplného sedu? Děkuji

nn nejde :( jde to do uplneho lehu, ale ne do uplneho sedu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
24.4.13 07:15

Tak nám už jde do úplného sedu, včera jsem použila vychytávku od Natydom a je to super… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.4.13 09:20
@KackaP1 píše:
Moc vám děkuji za odkaz s těmi kolečky. Myslim, že víc plusů jsem našla u toho Valca Snap 4, já chtěla červený a měla by to být ta skutečné sytě červená. Jinak kdyby někdo chtěl objednávat oba z netu - tak jsem narazila na moc pěkné ceny: b-agile za 3995Kč včerně pošty a Snap 4 za 4699Kč zas s poštou z mimibazaru.
Díky maminky
ahoj, kde jsi prosímtě narazila na Britaxe za 3995,–? Moc díky :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.4.13 10:04

@Holzbaška i me by to zajímalo :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.4.13 10:10

@bronvinek Na převoz B-agile prodávají cestovní tašku, kolem 600Kč. Ideální do auta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.4.13 11:23

Hojte nevím co tedddd…nasla jsem -agile černý za 3t…paní ho prodava..je novy…tak nevim chtela jsem ho v hnede až v červnu a ted se mi i libi ten snap s hnedou střechou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.13 16:26

http://www.youtube.com/watch?… - taky jsem ho dneska byla okouknout, moc se mi nelíbilo to polohování nohou a tady na videu skoro na konci si paní udělala vychytávku, nějak to odělala a připla k madlu :) pořád nevím co pořídit a britax se mi líbí, ale šla bych do nového jetý asi né, jeden je na bazaru a vypadá, že má rezavé šroubky http://www.sbazar.cz/…i-golfky-jen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.4.13 16:42

@jannaa podle fotek vypadá hodně „jetě“. Myslím, že si paní mohla dát větší práci s umytím kočárku, než ho nafotila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.4.13 18:14

@jannaa @Monivo Na ten jsem volala, ale je prodany…kamoška ho chtela…Já objevila černy na Aukru za 3500,– a je uplne novy…jeste nemaji narozene mim, ale dostali trojkombinaci tak ho prodavali a mám ho za 3OOO i s postovným tak jsem rada a tesim se jak dojde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí