Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
15.9.13 19:45

Tak mám kočár doma a naprostá spokojenost, jenom teda musim koupit podložku páč se mi tam malej sune ke straně. On si dělá pohodlí a já jsem na nervy jak je křivej :D jinak jsme koupili i terénní kolečka (vhodná snad jen do velkého sněhu protože ten kočár zvládne projet i co jsem nečekala ) a pláštěnku máme taky originál a je fajn je na sucháče a sedí krásně na kočáru ale jinak si myslím že postačí univerzál nějaká :).Tak už jen objednat nnožník a podložku a budeme komplet. A Vojta je spokojenej a na to že mi v koččáru už několik měsíců neusnul tak teď už po druhé a to dopoledne a pak odpo ještě spal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.9.13 20:28

@wewa tak super! :-) jsem ráda, že jste spokojení :-).
Já dnes zkusila odstrojit, tak dolu dobrý a teď čekám, až to uschne a jdu na to…bude to asi složitější ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
16.9.13 20:39

@machiva dokonce tak že až bude neteř potřebovat sporťák dostane ten fialovej :).Jede krásně a moc dobře se mi sním manipuluje.Tak hodně štěstí se strojením na to se ani moc netěším na to praní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.9.13 21:10

@wewa :-D no tak to musíš být hodně spokojená :-)
I já z něj mám velikou radost…:-), pořád ho čančám a těším se, až s ním zase pojedu :think: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
16.9.13 21:13

@machiva musím říct že jsem i častěji venku protože v tom našem předchozím sporťáku neuměl sedět nebo spíš nemohl, byl hrozně úzkej a prostě naprd. Teď jsem fakt spokojená a hlavně malej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.9.13 12:16

Tak já jsem asi divná, ale já mám furt problém s těmi zády. Dala jsem tam teď osmiměsíčního syna, má cca 9.5 kg. Když byly záda spuštěny úplně dole, tak celkem v pohodě. Ale jakmile jsem to jenom trochu přizvedla, aby malinko viděl, tak se to prostě prohlo. Ne moc, ale byly ty záda trochu dokulata. Přijde mi, že to je tím, že ten polohovací pásek je vlastně až za hlavou dítětete, na samém horním okraji a tím pádem tělo dítěte to vahou trochu prověsí. Musím říct, že mi to ale docela vadí. Kdybych ten kočárek měla na chvilkové pojíždění někde ve městě, tak budiž. Ale já jsem počítala, že tím prostě nahradím sporťák a dítě tam bude třeba i půl dne a bude tam i spát.
Tak přemýšlím, co s tím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
17.9.13 12:25

@alviola Až na něco přijdeš dej vědět, malá má taky 9 kg a dělá mi to to samé. Ještě nesedí a dlouho nebude takže jí mám taky jenom přizvedlou a je to pěkně kulaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
17.9.13 13:46

Teda to sem vůůbec nevěděla že to může dělat malej má něco k 12 kilům a ať je opěrka jak chce záda jsou rovná :nevim:.Snad na něco brzy přijdete protože já jsem nadšená. Nešlo by zajet tam kde byl kočár koupenej aby to prodávající viděl s tím dítětem a poradil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.9.13 15:01

My už jsme to jednou reklamovali kvůli těm zádům. Vyjeli jsme s ním poprvé se starším synem, který měl teda ale už 16 kg. A jak nám v tom usnul a bylo horko, tak ta deska se prohla a tím teplem se zdeformovala a už se nevrátila do původní podoby (teda, po chladném období trochu jo). Desku nám vyměnili a já jsem si říkala, že to je tím, že syn už je prostě těžký. Ale mi to přijde jako konstrukční problém (polohovací pásek je moc vysoko). Moc se mi to nechce znovu reklamovat přes prodejnu, kde jsme to koupili, protože prodejce je hrozně hodný a hodně nám vycházel vstříc v jiných věcech, tak mu nechci dělat problémy. Ale přemýšlím, že se obrátím přímo na výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.9.13 22:50

@alviola taky jsem na to koukala, včera jsem kočárek prala a vyndala tu desku, máme jí tedy rovnou, ale máme ho od srpna…jezdíme teda denně. Už jsem to tu četla v diskuzi, tak jsem to říkala manželovi, a on říkal, že preventivně s tím nic dělat nebude, ale až se to prohne, tak to zpevní nějakými pevnějšími dlažkami…Zatím jsem to pro jistotu zasunula do potahu opačně, aby se to ev. namáhalo na druhou stranu. Náš malý má ted něco málo přes 10kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.9.13 13:26

Moje dcra, která má přes 80cm, tam je úplně rovně, má 13kg, ale jakmile jsme tam dali menší mimčo, tak tím, že má hlavičku níže, tak je ta tíha pod tím páskem na polohování a prohlo se to, asi to bude tou výškou mimča, pže hlavička je těžká. Taky si myslím, že je to konstrukční chyba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.9.13 00:05

Prosím o radu zkušené uživatelky tohoto kočárku. Sháním nový kočárek a hlavně potřebuji, aby mi byl pomocníkem při cestování letadlem - tedy pohyb po letišti a hodně úložného prostoru. A taky aby na něj šla nacvaknout autosedačka (vajíčko) - což jsem někde četla, že jde. Máte s tím zkušenosti?
Myslíte si teda, že je tento kočárek vhodný na toto cestování? Strávim s malým po letištích téměř dva dny… A jedná se teprve o 5 měsíční mimčo a při cestě zpátky mu bude okolo 9 měsíců. Potřebuji tedy, aby se tam dala nacvaknout ta autosedačka, aby tam bylo dost úložného prostoru, aby to bylo pohodlné pro malého, aby se s ním dalo dobře manipulovat po letištích a lehce skládat při navstupování do letadla a taky aby byl odolný, když s ním bude zacházet letištní obsluha. Budeme v teplých krajích, takže nánožník není potřeba. Předpokládám, že kočárek je dost vzdušný, že? Případně bych dokoupila ještě nějakou sluneční clonu. Nebo Vás napadá něco jiného co by pro nás bylo vhodné? Já s kočárky nemám skoro žádné zkušenosti. Moc moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.9.13 00:18

Ještě se chci zeptat jak je to s taškou na madlo? Dá se tam vozit a nebo to vadí dítěti, pokud je v lehu? Jak to máte vyřešené? Já toho na to cestování budu potřebovat hodně, tak jestli se dávají věci jen do té kapsy a do košíku pod kočár a nebo jestli je možno zavěsit i nějakou tašku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.9.13 19:00

Na to co popisuješ, by byl asi nejlepší Bugaboo Bee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
19.9.13 19:04

Chtěla bych se zeptat vás, co máte tento kočárek, jestli s ním máte zkušenost, jak se s ním jezdí v zimě? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí