Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
22.9.13 19:26

@pampel Tak já zas nevím, kde je ta fotogalerie :-) Kde ji najdu, pošleš mi odkaz?

Ten světle béžový bude asi to těch podmínek kam jedeš nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.9.13 19:29

Ja myslím to fotoalbum, je odkaz nahore tady nad tou diskusi.
A ten svetle bezovy se jeste prodava??? To je jaky rok vyroby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.9.13 19:51

2012 a netuším, zda ho někde ještě mají. I ve výprodeji ho mělo jen pár prodejců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.9.13 20:00

@pampel Člověk se pořád učí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.9.13 20:20

@alviola Tak to jsem ráda, že jsem ti taky aspoň něčím byla nápomocná!!! :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.9.13 09:59

Holky, videli jste uz v realu tu fialovou barvicku??? Je hodne vyrazna? Hodi se i pro kluka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
23.9.13 11:29

@pampel Viděla a je taková jako je na obázku… no to už bych radši pro kluka tu červenou barvu. Tahle je podle mě vyloženě holčičí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.9.13 13:37

Já mám pro kluka ten ervený, je taková tmavší, ne výrazně červená. Ale nevím, jestli nebude šisovat. My jsme s kočárkem vyjeli zatím jenom třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.9.13 20:10

Ten fialový máme a ta barvička je fakt takhle výrazná fialová, kočárek je nádhernej…i kvůli této barvičce jsme nakonec kupovali právě britax :-), ale my máme holčičku…i když pokud budeme mít druhého třeba kluka, tak to asi nebudu řešit a budeme používat tento, pokud vydrží…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.9.13 22:26

@pampel fialová je opravdu takhle náádherně fuchsiová…nám se zalíbil na koupálku a jinak máme pro kluka hnědý (fossil brown). Já mám od paní na mmb Darint http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… organizer na rukojet, potah na madlo a clonu na síťku (clona 190,–, organizer 250,– a potah tuším 70,–) a pak jsem si vysloveně k tomu nechala šít tašku ve stejném provedení a je fakt obrovská, lehounká a na rukojeti mi vůbec neva, vyhovuje jak délka tak hloubka http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
(přihazuji fotky, at nemusíš listovat albem, snad půjdou smazat :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.9.13 10:01

Ahoj holky, mám na Vás takový dotaz ohledně návleků na kola ke kočárku B-Agile 4 (hledala jsem v tématu, ale nenašla). Máte některá návleky a jaké značky a sedí na tento kočárek? Nebo případně jak jinak řešíte, aby se při skládání neumazala sedačka od kol (obzvlášť v tomto deštivém počasí). Předem děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.9.13 12:24

@NIKA080 Nepřijde mi, že by se mohla od kol ušpinit sedačka, když dáš pozor. Spíš stříška. Já to teda jinak neřeším, protože kořčárek máme jako prasata jednak z výletů a jednak od dětí (od jídla :-)) a na nasazování návleků bych byla stejně líná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.9.13 13:45

Ahoj holky, poctive jsem precetla celych 126 stranek a uspesne vsechno zapomnela:-) Byli jsme se na nej dneska kouknout, tak trochu se rozhodujeme mezi nim a Valco Snap 4, ale to spis teoreticky, prakticky jdeme do Britaxu:-), jen se rozhodujeme o barve: cerna nebo hneda. Kdo jste meli hnedou pres leto, vysisovala? Protoze cernou jsem videla vysisovanou fakt echt (v zasade na hnedo:-). Jak se hneda, resp. cerna spini (od detskeho papani:-)? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.10.13 22:43

@zupe máme hnědý, ale krátce, takže mohu posoudit jen to špinění od dětského papání :-)…a vzhledem k tomu, že jsem měla i černý kočík, horší mi to nepřijde. Ten potah je docela slušně ošetřovatelný třeba vlhčenými ubrousky a dá se celý sundat a vyprat (kromě boudičky). jinak hnědý jsme pořizovali právě proto, že doufáme, že nebude tolik šisovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.10.13 22:50

Diky diky za odpoved. No ja si vzpomnela, ze mame cernozeleny fusak (teplouckej, uzasnouckej), ale stejne asi hneda vyhraje. Normalne ji jako barvu moc nemusim, ale tahle mi prijde moc pekna, a dobra jak na zimu tak na leto. Machivo, jeste se zeptam, je tohle obrazek od Tebe? Mas tuhle podlozku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí