Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Kacita D píše:tento dotaz je pro Luisinu nebo ostatní, které vědí
Ahoj, snažím se sehnat na zimu chránič na sít´ku na Britax a vy ji máte na fotkách krásně zakrytou, můžete mi prosím napsat odkaz, kde jste to sehnala? S fusakem to vypadá krásně.
Díky
@wewa Jasan, taky to je pěkná divočina. Ale jezdím zatím jenom s nánožníkem a organizérem takže to jde vpohodě. A až budu mít v létě clonu nebude nánožník
A to mám ještě obal na madlo ![]()
@Kacita D píše:
Ahoj, snažím se sehnat na zimu chránič na sít´ku na Britax a vy ji máte na fotkách krásně zakrytou, můžete mi prosím napsat odkaz, kde jste to sehnala? S fusakem to vypadá krásně.
Díky
Šije to Natydom na Mimibazaru
Muzu dotaz. Jak a na cem tam drzi ta clona na tu sitovanou cast?? Diky
Tak mame kocarek doma!!! Nakonec cerny, hnedy nemeli skladem, tak jsme se nakonec rozhodli pro cerny, budou se nam k nemu lepe kombinovat barevne doplnky, ale desim se teda toho sisovani… Zatim jen cesta k autu a od auta, napisu vic dojmu, az pojezdime.
@quinny já mám ne od natydom ale od darint taky na mmb, a je to přichyceno suchými zipy a do okrajů jsem si protáhla ještě tankou gumku, aby to lépe sedlo ![]()
@zupe super! gratuluji! a přeji, ať jsi spokojená a ať nešisuje…(aspoň ne moc
) Pak hoď foto, jak jsi ho doladila ![]()
@Luisiana tak to je jasný
.Jako já mám ráda veselé kočárky a ne nuda černá s černou atd
.
@wewa píše:
Tak mám kočár doma a naprostá spokojenost, jenom teda musim koupit podložku páč se mi tam malej sune ke straně. On si dělá pohodlí a já jsem na nervy jak je křivejjinak jsme koupili i terénní kolečka (vhodná snad jen do velkého sněhu protože ten kočár zvládne projet i co jsem nečekala ) a pláštěnku máme taky originál a je fajn je na sucháče a sedí krásně na kočáru ale jinak si myslím že postačí univerzál nějaká
.Tak už jen objednat nnožník a podložku a budeme komplet. A Vojta je spokojenej a na to že mi v koččáru už několik měsíců neusnul tak teď už po druhé a to dopoledne a pak odpo ještě spal
Jéé, konečně někdo, kdo má terénní kolečka. Jsou otáčecí nebo napevno? ![]()
@pampel píše:
Ještě se chci zeptat jak je to s taškou na madlo? Dá se tam vozit a nebo to vadí dítěti, pokud je v lehu? Jak to máte vyřešené? Já toho na to cestování budu potřebovat hodně, tak jestli se dávají věci jen do té kapsy a do košíku pod kočár a nebo jestli je možno zavěsit i nějakou tašku?
Ahoj. Já mám na madle neustále pověšenou přebalovací tašku a zadní kapsu mám neustále plnou (dávám tam deku a náhradní oblečení)a úplně v pohodě. Občas si tam ještě moje mamča pověsí svojí těžkou kabelu a mý dcerce to ani při spaní vůbec nevadí. Jen bacha na převážení ![]()
Kočárek je fajn, ale na sporták s nafukovacími koly to nemá. kolečka rachtají a přední malá kolečka se zaseknou při sebemenší nerovnosti na chodníku. A není vůbec odpružený. Ale na rovném povrchu, v obchodě a MHD je super. Krásně ovladatelný a celkově bytelný. V zimě ale budu používat svůj „nafukovací“ sporták.
@bla bla píše:
Holky díky za reakce, už jsem se byla na kočárek podívat na prodejně, je pravda, že taška v tomto případě nepadá v úvahu, zkoušela jsem to. Ale i tak se mi ten kočár moc líbí, já celkově na Britaxy nedám dopustit, co se týče kvality, měli jsme B-smarta, a co do kvality, byl opravdu nejlepší ze všech, co jsem kdy koupila:)
Ahoj. Já normálně vozím na kočárku mojí přebalovací tašku a pokud jdu s mamčou, tak ještě její těžkou kabelu a úplně v pohodě. I moje dcerka se krásně vyspinká. A do zadní kapsy dávám deku a náhradní oblečení. Jen když dítko spí, tak pozor na překlopení
Ale jinak to je opravdu v pohodě ![]()
@saruselib píše:
Ahoj maminky,
chci se vás zeptat, jak se vám s kočárkem jezdí i po čase. Jestli je stále vše ok, popřípadfě zda jste přišly na nějaké mouchy. Rozhoduji se o koupi lehčího kočárku, zatím mám bebecar, hluboký byl skvělý, ale sporťák už je na mě fááákt těžkej. Malýmu bude za chvíli 9 měsíců. Chlěla bych něco mezi sporťákem a golfkama. Váhám mezi britax B-agile, B-Motion a Peg Perego book. Chtěla jsem se prokousat vašimi komentáři, ale je to dost dlouhé, skončila jsem asi na 13.straněa nemám tolik času. Jak je na tom kočárek v terénu? Mě se asi víc líbí ten B-motion, protože má nafukovací kola, ale zase je těžší. Ještě jedna otázka: Jaké je polohování zad? Vím, že na šňůrky, ale jaký je systém těch šňůrek? Třeba u Valca, když je potřeba zvednout zádíčka, tak se jen zatáhne a funguje jak rychlopřezka u sedáku. Budu vděčná za každou vaši zkušenost
Ahojky. Britax je snadno ovladatelný i jednou rukou a opravdu prostorný. Ale ta kolečka nic moc. Hrozně rachtají a ty malá přední se docela zasekávají. Bydlím v Praze na Jižním městě a tady jsou chodníky samá díra. Jako druhý kočár ke sportáku je super, ale třeba ted na zimu budu používat sporták Dorjan. původně jsem také chtěla b-motion, hlavně kvůli nafukovacím kolečkům, ale nemohla jsem tak dlouho na něj čekat. Je sice trochu těžší a dražší, ale nafukovací kolečka a odpružení je super. B-agile není odpružený vůbec.
ale pokud máš doma sporták, kup b-agile a sporťák si nech do terénu.
@machiva nebyla by fotecka toho uchyceni prosim. Uvazuju ze bych neco spichla sama. Dekuju ![]()
@Holzbaška odpruzeny trochu je, to mu zase krivdis. Nebo jsi mozna nikdy nejela s neodpruzenym kocarem ![]()
@zupe mame taky cerny. A byl s nami i na dovolene u more a zadne velke blednuti nevidim ![]()
Díky