Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
13.12.13 13:02

A kterej kočár umí jet na šikmém povrchu rovně? to se musí ovládat oběma rukama.Je to jistě kočár vhodnější do města ale kočičí hlavy a jiné, krásně jednou rukou zvládat jdou. U nás jako fík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.12.13 13:12

@sabinab A jak těžké máš dítě :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
13.12.13 13:18

@alviola 13kilo 88cm a 20měsíců :)

• Citovat
  • Upravit
1665
13.12.13 13:33

Jj, naklonene chodniky, to je trprve pozitek. Ale kdyz pravidelne promazavam, tak to jde. Kamaradka ma ted nove Valco SNap 4 a to se teda ovlada mnohem lip, ale zase jiny veci ma horsi, to si proste clovek nevybere - resp. vybrat si musi:-) Za mne tedy jednou rukou ovladat vetsinou jde, ale jine jdou snadneji, zalezi, na co je kdo zvykly.
Jo ja muzu srovnavat s CHicco golfkami, a ty rozhodne snadneji nesly, zvlast jednou rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.12.13 14:31

@wewa Na šikmé povrchu IMHO nejede rovně bez výrazné snahy žádný kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.12.13 16:27

Tak jsem promazala a jede o poznani lip, ale s tim valcem snap se to fakt neda rovnat :zed:, ale prodavat a menit za dalsi kde bych zase nasla jinej problem se mi nechce. ale asi kdybych mela kupovat znova zkusim valco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.12.13 20:18

Je pravda, že to bude problém hodně i terénu. Odpoledne jsme šli ven, tak jsem se na to zaměřila. Když jsem jela po rovině nebo lehce z kopce, tak v pohodě. Jenomže ve Zlíně bohužel není kousek rovné plochu. Tady nejenom, že je ulice do kopce, ale ještě je celá zešikma :-) A chodník od zastávky k náměstí PO CELÉ DÉLC!!! vyspádovaný zešikmy od baráků k ulici. A po něm jet a vézt Britaxe jednou rukou, toje fakt tak pro Pepka Námořníka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.12.13 20:31

Holky kdyz jste u toho pravidelnyho promazavani jak casto mazete a cim??? ja nastrikala silikonovym olejem ale mám trochu obavy abych nezamazala celej kocar, kdyz jdu domu musim slozit mame uzky schodiste a zrovna jsem koupila cerveny rok 2012 a vubec jsem netusila ze ten jediny je jiny material nez vsechny ostatni :roll: je to jakoby heboucka latka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
13.12.13 22:08

@simčaka silikonovy olej :-)

• Citovat
  • Upravit
9180
18.12.13 07:12

Holky, nemá někdo dokoupené ty terénní kolečka? Jak se s tím jezdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.12.13 12:55

Já teda kolečka nemám. Ale vzhledem k tomu, že jsou neotočmá a ten kočárek je tak blbě konstrukčně vyřešený, že se hrozně blbě přizvedává, tak to musí být docela náročné s tím jezdit. Ale sama jsem zvědavá, na zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
18.12.13 22:24

Kolečka mám jezdí to tak že když si zvyklá na aretační tak nic moc.Ale kočár sr zvedá dobře jen tomu musíš pomoct nohou na té straně kde není brzda. Jinak teda kolečka vhodná do sněhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.1.14 20:07

Holkýý.. mám vyšisovanou stříšku, nevíte kde koupit novou? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.1.14 20:14

Holky jak vám v tom prckové sedí? Malá v tom nechce sedět, pořád klouže, a ta sedačka je jakoby zkosená dolů dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
5.1.14 20:52

@Luisiana V pohodě a ten sklon sedu je taky fajn. V Powertwinu bylo sezení úplně rovně a starší dcera sjížděla ven z kočárku, takhle jí to automaticky hází zase zpátky. A jak klouže? Jestli by třeba nestačilo to udělátko, co drží opěrku úplně v sedu, aby se nehroutila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí