Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
20.1.14 12:31

@triada Co je lepší, záleží, co potřebuješ. B-Motion je představa malého lehkého kočárku od návrhářů z BOB a ti se specializují na teréňáky. Ale za jízdní vylepšení se platí kilama ;) Takže chceš obojživelníka (B-Motion) nebo utíkáčka do města, MHD a spol (B-Agile)? Doplňky najdeš na mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.1.14 17:00

@triada Plástěnku můžeš koupit ineoriginál, já mám Emitex a v pohodě. Síťka mi přijde docela zbytečná, ale asi bych taky koupila Emitex. Nánožník prý je nejlepší Pinkie. Teď začali dělat i originál Britax, ale tam se mi nelíbí, že nemá ten rozpínací zip. Takže když chci dítě vytáhnout nebo přijedu do budovy, musím ho odepnout z konstrukce.
Clonu šije Natydom na MMB, ale zas tanějaký extra zázrak mi nepřijde. Nicméně lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.1.14 17:09

@alviola Já ten origoš ani neodepínám. On uvnitř má tolik místa, že je jeho tepelnou funkce bez deky skoro na nule. Teda alespoň s našima žížalama :mrgreen: Každopádně jako tepelnou izolaci bych ten origoš nekupovala. Plus se musí sundat dole u koleček, když chci složit kočárek. Myslím, že pinkie nebo natydom bude lepší volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
20.1.14 20:24

Díky za odpovědi. Asi bych spíš šla do toho B-Motion, na lesní cestu občas zajedu. No…musim to ještě promyslet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.1.14 22:09

@triada Pokud ten kočárek nemusíš sama nosit do schodů, tak ten Motion bude asi o něco lepší. Já bych do něj taky šla, ale terénní sporŤÁK máme, t ak jsem chtěla něco „ultralight“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.1.14 21:00

Ahoj holky, jak pridelat fusak Emitex, aby drzel a nesjizdel? A nemate nektera zkusenost s polohovaci podlozkou? http://www.malvik.cz/…zka-pod-nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.1.14 21:02

@petrazach Jo tak to by mě taky zajímalo. Neustále mi sjíždí a do síťky se mi nechcou dělat díry. Počkám si na rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.1.14 21:09

Sice nemám fusak EMitex, ale problém se sjížděním jsem vyřešila tak, že ramenná pásy, které nepoužívám, jsem provlékla horními otvory dovnitř a těmi nižšími zase ven a pod zády to zapla. No prostě jako bych to přišila :-) A ještě jsem provlékla těmi poutky, co jsou u bederního pásu stužku a svázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.1.14 21:11

@alviola Dobrá finta ale já je používám. Malá má 10m takže neriskuju a radsi zapínám. A fusak taky občas vytahuju, někdy doma uspávám v kočárku takže to tam nemůžu ani nijak našít napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.1.14 08:04

@Luisiana @petrazach Ahoj, já mám také fusak Emitex a upevnila jsem ho podle návodu na straně 213 této diskuse:
 https://www.emimino.cz/…nkovani/213/

Tu gumičku jsem protáhla nahoře u ramenních pásů 2× a docela to drží. Jenom teda to vytahování fusaku je potom složitější, ale mně to nevadí, protože za celou dobu, co tam fusak mám, jsem ho vytahovala jen 1×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.1.14 12:20

Ahoj holky, tak co první sníh? U nás do rána napadlo 10 cm sněhu a jízda s Agilem teda nic moc…spíš teda nic než moc :-(. Musela jsem zastavovat a okopávat sníh z předních koleček :roll:. Koukala jsem na ta terénní kola a i manžel byl svolný, ale od léta teda paušálně podražily v průměru o 150,–Kč 8o. Vyjdou i s poštou na 930,–min :-(… tak asi budu doufat, že tu nebude taková zima a přežijem to..malý stejně už hodně chodí. Když jsme šli zpátky, byla silnice už projetá, tak to šlo bezvadně, ale kyprý čerstvý sníh teda boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.1.14 13:02

@machiva Čerstvý a kyprý jen s velkýma kolama, s tím moc nenaděláš :nevim: Já teda tak brzo, abych je ujezdila, nevylejzám. Většinou není víc než ty tři ceňťáky a to projedu v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.1.14 13:05

@kotyk to máš pravdu, snad tu nebude tolik padat, my jsme v nížině :think:. Ale jsme na vsi, takže jsme až poslední na řadě v čištění silnic, dnes tu projížděla radlice okolo jedenácté ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.1.14 13:29

Tak to víš, Praha a panelák u hlavní silnice s vozíčkáři to jistí :mrgreen: Ale jeden rok se mi ráno podařilo po suchu dojet do jeslí a odpoledne bylo dobrých 20 čísel, které vůbec nikdo nečekal. Jezdilo jenom metro a jesle ani školka u něj pochopitelně nestály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.1.14 13:47

Já jsem v pohodě, my máme ještě jeden kočár na výlety do lesa a so sněhu :-) Je to takový tank, že krásně vloni projel i velikonoční sněhovou nadílku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí