Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@triada Co je lepší, záleží, co potřebuješ. B-Motion je představa malého lehkého kočárku od návrhářů z BOB a ti se specializují na teréňáky. Ale za jízdní vylepšení se platí kilama
Takže chceš obojživelníka (B-Motion) nebo utíkáčka do města, MHD a spol (B-Agile)? Doplňky najdeš na mimibazaru.
@triada Plástěnku můžeš koupit ineoriginál, já mám Emitex a v pohodě. Síťka mi přijde docela zbytečná, ale asi bych taky koupila Emitex. Nánožník prý je nejlepší Pinkie. Teď začali dělat i originál Britax, ale tam se mi nelíbí, že nemá ten rozpínací zip. Takže když chci dítě vytáhnout nebo přijedu do budovy, musím ho odepnout z konstrukce.
Clonu šije Natydom na MMB, ale zas tanějaký extra zázrak mi nepřijde. Nicméně lepší než nic.
@alviola Já ten origoš ani neodepínám. On uvnitř má tolik místa, že je jeho tepelnou funkce bez deky skoro na nule. Teda alespoň s našima žížalama
Každopádně jako tepelnou izolaci bych ten origoš nekupovala. Plus se musí sundat dole u koleček, když chci složit kočárek. Myslím, že pinkie nebo natydom bude lepší volba.
Díky za odpovědi. Asi bych spíš šla do toho B-Motion, na lesní cestu občas zajedu. No…musim to ještě promyslet. ![]()
@triada Pokud ten kočárek nemusíš sama nosit do schodů, tak ten Motion bude asi o něco lepší. Já bych do něj taky šla, ale terénní sporŤÁK máme, t ak jsem chtěla něco „ultralight“.
Ahoj holky, jak pridelat fusak Emitex, aby drzel a nesjizdel? A nemate nektera zkusenost s polohovaci podlozkou? http://www.malvik.cz/…zka-pod-nohy
@petrazach Jo tak to by mě taky zajímalo. Neustále mi sjíždí a do síťky se mi nechcou dělat díry. Počkám si na rady
Sice nemám fusak EMitex, ale problém se sjížděním jsem vyřešila tak, že ramenná pásy, které nepoužívám, jsem provlékla horními otvory dovnitř a těmi nižšími zase ven a pod zády to zapla. No prostě jako bych to přišila
A ještě jsem provlékla těmi poutky, co jsou u bederního pásu stužku a svázala.
@alviola Dobrá finta ale já je používám. Malá má 10m takže neriskuju a radsi zapínám. A fusak taky občas vytahuju, někdy doma uspávám v kočárku takže to tam nemůžu ani nijak našít napevno.
@Luisiana @petrazach Ahoj, já mám také fusak Emitex a upevnila jsem ho podle návodu na straně 213 této diskuse:
https://www.emimino.cz/…nkovani/213/
Tu gumičku jsem protáhla nahoře u ramenních pásů 2× a docela to drží. Jenom teda to vytahování fusaku je potom složitější, ale mně to nevadí, protože za celou dobu, co tam fusak mám, jsem ho vytahovala jen 1×.
Ahoj holky, tak co první sníh? U nás do rána napadlo 10 cm sněhu a jízda s Agilem teda nic moc…spíš teda nic než moc
. Musela jsem zastavovat a okopávat sníh z předních koleček
. Koukala jsem na ta terénní kola a i manžel byl svolný, ale od léta teda paušálně podražily v průměru o 150,–Kč
. Vyjdou i s poštou na 930,–min
… tak asi budu doufat, že tu nebude taková zima a přežijem to..malý stejně už hodně chodí. Když jsme šli zpátky, byla silnice už projetá, tak to šlo bezvadně, ale kyprý čerstvý sníh teda boj…
@machiva Čerstvý a kyprý jen s velkýma kolama, s tím moc nenaděláš
Já teda tak brzo, abych je ujezdila, nevylejzám. Většinou není víc než ty tři ceňťáky a to projedu v pohodě.
@kotyk to máš pravdu, snad tu nebude tolik padat, my jsme v nížině
. Ale jsme na vsi, takže jsme až poslední na řadě v čištění silnic, dnes tu projížděla radlice okolo jedenácté ![]()
Tak to víš, Praha a panelák u hlavní silnice s vozíčkáři to jistí
Ale jeden rok se mi ráno podařilo po suchu dojet do jeslí a odpoledne bylo dobrých 20 čísel, které vůbec nikdo nečekal. Jezdilo jenom metro a jesle ani školka u něj pochopitelně nestály.
Já jsem v pohodě, my máme ještě jeden kočár na výlety do lesa a so sněhu
Je to takový tank, že krásně vloni projel i velikonoční sněhovou nadílku ![]()