Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
9.2.14 22:20

Tedy pokud myslíš to čistě pod zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.2.14 12:57

@kotyk Jo,jo, myslím čistě to pod zadkem. Nevím, ajk se to povedlo, ale tuším. Občas se totiž stane, že když přijedeme odněkud autem, tak starší usneš, tak mladšího vezmeme na ruce a staršího šoupneme do kočárku. Jenomže ten starší už má přes 18 kg :( Že já nekoupila ten Baby Jogger, ten má nosnost 20 Kg. Ale jinak mám Agile čím dál radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.2.14 17:01

@alviola Já mám pocit, že ty evropský modely dost šulí. Na druhou stranu většinou bez řečí reklamují. Taky ho mám ráda, jen by mohl být větší. Ještě tohle léto a starší z něj vyroste :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.2.14 10:04

Holky chtela bych vas poprosit, jestli nemate tip na nekoho, kdo sije clonu na strisku. Urcite bych chtela sitku necim zakryt, ale bohuzel nejsem zrucna, abych to zvladla sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.2.14 11:40

@Carrie01 Já si ji nechala ušít od této paní na mmb http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…. Clona je hezká a i vložky do kočárku, co mi šila jsou pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
16.2.14 18:18

@Carrie01 Na mimibazaru jsou dvě paní, DARINT a NATYDOM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.2.14 21:36

Moc dekuji! Hned mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.2.14 21:45

@Carrie01 Mámt u clonu od natydom, ale zdálo se mi, že tak úplně super nedrží, tak jsem si do okraje provlékla tenkou gumku jak to tady někdo už radil a sedí to perfektně. Možná by bylo dobré tu paní poprosit, jestli by ji tam nevšila rovnou, protože já jsem se s tím docela nadřela (pravda, moje vybavení taky nebylo ideální :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.2.14 22:21

@alviola to jsem byla já, s tou gumkou ;-). A šila jsem u Darint a když jsem jí psala, že jsem spokojená, o gumičce jsem se zmínila, tak jí to zaujalo, takže třeba by jí tam dala, protože už by mohla vědět, co se po ní chce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.2.14 22:27

Diky za rady! Uz jsem psala Darint, tak uvidime, o gumce se zminim, jste zlate;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.2.14 10:26

Holky prosím vás, máte někdo orginální fusak britax? Já mám doma lodger, ale ten bych využívala na jiný kočárek, teď chceme kupovat britax b motion a nevím jestli vzít i ten fusak :nevim: tak jestli ho některá z vás nemá, nebo nevíte jak moc je vyteplený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
19.2.14 18:12

Holky nechcete některá britax b-agile 3?? :) je stálé v záruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.2.14 12:28

Ahoj holky, nechcete některá kočárek britax b agile? budu ho prodávat malá už hodně chodí takže není potřeba. Je jako nový ještě rok v záruce. Má škrábanec na konstrukci mezi nožkama, ale je zatřený takže si nikdo nevšimne je červený nevyšisovaný. jestli má někdo zájem ozvěte se díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
25.2.14 08:42

Ahoj holky, nepoužíváte některá na britax b-agile stoupátko pro starší dítko? mám britax kupovanej loni na podzim, ale není tam posuvné madlo, nemáte zkušenost jestli se tam dítě vejde? stoupátko už nutně nepotřebuju, ale přeci jen když se někam potřebuji rychle dostat tak je to k nezaplacení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.2.14 12:31

Já jsem na tom měla přidělaný Lascal Maxim a teda nic moc. Dítě se tam sice vejde, má hlavu jakoby za madlem (u tabe), což ale znamená, že i to supátko musí být dáno kousek dál od kočárku a hriozně blbě se s tím pak jezdí. Jako dalo se to, v nouzi dobrý, ale není to zrovna ideální kočár na stupátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí