Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
7.3.14 09:39

Ahojte holky, před týdnem jsme koupili motion v té hnědé barvičce (líbila se mi z těch 3 nejvíc),mám skoro 5 měsíční holčičku, ale jezdit bych začala až tak za 2 měsíce, ale jde mi o to, co si myslíte, jaká barvička by k té hnědé tak nejvíc šla? Chci kupovat podložku z pamětové pěny hlavně kvůli těm zádičkům, když je ještě taková malinká a nesedí http://www.malvik.cz/…ametove-peny
Chtěla bych v té světlé růžové, plus další doplnky světlá růžová, myslíte, že to půjde k té hnědé? :think: Asi jsem měla vzít černý kočárek, k tomu se hodí všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
7.3.14 18:24

@shellinka Ahoj, nad tou hnědou barvou jsem se taky dlouho rozhodovala a nakonec jsem tedy dala přednost černému kočárku. Myslím, že růžová se hnědé krásně hodí. Já bych ale spíš volila nějakou výraznější růžovou, aby kočárek nepůsobil celkově jakoby vybledle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.3.14 11:06

@vlker jo to já taky, ještě v obchodě když jsem šla k pokladně tak jsem si pořád říkala černá - hnědá a pořád dokola :D nakonej jsme objednali tu hnědou, no a na druhý den jsem tam volala jestli by přece nešla změnit ještě na černou a oni, že už to mají objednaný tak bych prý musela platik 1000 kč jako náhradu za to, že už to poslali do depa atd. Tak jsem zůstala u hnědé, za tu 1000 si můžu koupit organizér a další vychytávky.
A nemáte někdo zkušenosti z tou podložkou z paměťové pěny? Viděla jsem v albumu, že nějaká paní ji má a sedí krásně na kočárek, ale zajímalo by mě, jestli je třeba o hodně lepší než ty obyčejné podložky do kočárku, ale když tam chci dávat 6 měsíční miminko, tak je asi lepší mít něco takového na zádička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.3.14 21:04

Taqke jsme uvazovali nad tou hnedou. Nakonec mame ten fialovy. Mame to misto golfek. Holky mam dotaz, kdyz Ho slozime a nekde opreme, vzdy stoji bud na madle nebo na drzadle a je to potom spinave. Mate to take tak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.3.14 21:06

A prosim, jake lze dokoupit prislusenstvi? Mala ma 10 mesicu. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
9.3.14 21:16

Děvčatam včera jsme si přivezli červenou trojkolku. Prošla jsem snad všechny kočárky co jsou něco kolem 280 a vybrali jsme agile…pracně jsem 3 dny dočítala celou diskuzi :mrgreen: :mrgreen: Včerta jsme si ho přivezli. Dnes jsme mu dali zatěžový test. Malá má 21měsíců a šli jsme u ústecné větřuše k vaňovským vodopádům(cesta, lesní, samý šutr, samý kořen a obrovský kopec.)
Musím kočárek pochválit zvládl to dobře :palec:

Zítra musím ušít deku do kočárku na míru, aby nepadala a aby se netaha po zemi. a taky podložku. Deku udělám černo červenou, ale nad barvou podložky dumám :think: Původně jsem totiž chtěla černý kočár, ale neměli :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
10.3.14 06:32

@Lussye Já mám kočár sice černý, ale pro druhé mimi jsem koupila hlubokou korbu černo-červenou…do ní mám háčkovanou červenou deku na léto a béžový fusak emitex na zimu. Líbí se mi doplňky Pinkie, tak sháním tašku a nánožník, to spíš v černé barvě. Podložku zatím neplánuji, ale minule jsme měla od Ivemababy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.3.14 14:44

Já mám zimní podložku IVema baby a do Agilu vůbec nesedí, ty díry jsou hodně mimo, kamarádka mit o musí přešít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
10.3.14 15:26

Já už jsem to vymyslele, vložku udělám takovou to, do té červené to bude pěkné. asi jí vezmu víc a udělám i slabou letní deku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
10.3.14 21:43

@Lussye To je moc hezká látka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.3.14 19:47

Holky, pochopila jsem správně, že B-Motion je do terénu vhodnější než B-Agile - hlavně kvůli kolečkám? Nejde mi o kdovíjaký terén, spíš o občasnou procházku do lesa, případně po nezpevněném terénu atd.. Máte s ním zkušenosti v těchto podmínkách? A má taky někdo tu hlubokou korbu k němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.3.14 19:49

A ještě - dá se Motion složený unést v ruce, např. do schodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
12.3.14 21:12

@Terunka Do terenu s agilem jezdim běžně a je suprový na přenášení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.3.14 21:27

@Terunka po 4 měs. jsme jej teprve vytáhla a unést se dá. Nosím ho do schodů i s malým a ten má 10 kg. Samotný složený v pohodě, je o 2 kg těžší než b-agile.Do lesa ůplně v pohodě:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
12.3.14 22:15

Tak se musím pochválit. Dneska jsem si vyrobila za 46 Kč (30 Kč guma a za 16 Kč sponka) polohovací pásek, aby byl Agile úplně do sedu. Díky za inspiraci, je to opravdu jednoduché a náklady minimální :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí