Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhojte holky, před týdnem jsme koupili motion v té hnědé barvičce (líbila se mi z těch 3 nejvíc),mám skoro 5 měsíční holčičku, ale jezdit bych začala až tak za 2 měsíce, ale jde mi o to, co si myslíte, jaká barvička by k té hnědé tak nejvíc šla? Chci kupovat podložku z pamětové pěny hlavně kvůli těm zádičkům, když je ještě taková malinká a nesedí http://www.malvik.cz/…ametove-peny
Chtěla bych v té světlé růžové, plus další doplnky světlá růžová, myslíte, že to půjde k té hnědé?
Asi jsem měla vzít černý kočárek, k tomu se hodí všechno ![]()
@shellinka Ahoj, nad tou hnědou barvou jsem se taky dlouho rozhodovala a nakonec jsem tedy dala přednost černému kočárku. Myslím, že růžová se hnědé krásně hodí. Já bych ale spíš volila nějakou výraznější růžovou, aby kočárek nepůsobil celkově jakoby vybledle. ![]()
@vlker jo to já taky, ještě v obchodě když jsem šla k pokladně tak jsem si pořád říkala černá - hnědá a pořád dokola
nakonej jsme objednali tu hnědou, no a na druhý den jsem tam volala jestli by přece nešla změnit ještě na černou a oni, že už to mají objednaný tak bych prý musela platik 1000 kč jako náhradu za to, že už to poslali do depa atd. Tak jsem zůstala u hnědé, za tu 1000 si můžu koupit organizér a další vychytávky.
A nemáte někdo zkušenosti z tou podložkou z paměťové pěny? Viděla jsem v albumu, že nějaká paní ji má a sedí krásně na kočárek, ale zajímalo by mě, jestli je třeba o hodně lepší než ty obyčejné podložky do kočárku, ale když tam chci dávat 6 měsíční miminko, tak je asi lepší mít něco takového na zádička.
Taqke jsme uvazovali nad tou hnedou. Nakonec mame ten fialovy. Mame to misto golfek. Holky mam dotaz, kdyz Ho slozime a nekde opreme, vzdy stoji bud na madle nebo na drzadle a je to potom spinave. Mate to take tak? ![]()
A prosim, jake lze dokoupit prislusenstvi? Mala ma 10 mesicu. Dekuji.
Děvčatam včera jsme si přivezli červenou trojkolku. Prošla jsem snad všechny kočárky co jsou něco kolem 280 a vybrali jsme agile…pracně jsem 3 dny dočítala celou diskuzi
Včerta jsme si ho přivezli. Dnes jsme mu dali zatěžový test. Malá má 21měsíců a šli jsme u ústecné větřuše k vaňovským vodopádům(cesta, lesní, samý šutr, samý kořen a obrovský kopec.)
Musím kočárek pochválit zvládl to dobře ![]()
Zítra musím ušít deku do kočárku na míru, aby nepadala a aby se netaha po zemi. a taky podložku. Deku udělám černo červenou, ale nad barvou podložky dumám
Původně jsem totiž chtěla černý kočár, ale neměli ![]()
@Lussye Já mám kočár sice černý, ale pro druhé mimi jsem koupila hlubokou korbu černo-červenou…do ní mám háčkovanou červenou deku na léto a béžový fusak emitex na zimu. Líbí se mi doplňky Pinkie, tak sháním tašku a nánožník, to spíš v černé barvě. Podložku zatím neplánuji, ale minule jsme měla od Ivemababy
Já mám zimní podložku IVema baby a do Agilu vůbec nesedí, ty díry jsou hodně mimo, kamarádka mit o musí přešít.
Já už jsem to vymyslele, vložku udělám takovou to, do té červené to bude pěkné. asi jí vezmu víc a udělám i slabou letní deku. ![]()
Holky, pochopila jsem správně, že B-Motion je do terénu vhodnější než B-Agile - hlavně kvůli kolečkám? Nejde mi o kdovíjaký terén, spíš o občasnou procházku do lesa, případně po nezpevněném terénu atd.. Máte s ním zkušenosti v těchto podmínkách? A má taky někdo tu hlubokou korbu k němu?
A ještě - dá se Motion složený unést v ruce, např. do schodů?
@Terunka Do terenu s agilem jezdim běžně a je suprový na přenášení
@Terunka po 4 měs. jsme jej teprve vytáhla a unést se dá. Nosím ho do schodů i s malým a ten má 10 kg. Samotný složený v pohodě, je o 2 kg těžší než b-agile.Do lesa ůplně v pohodě:-)).
Tak se musím pochválit. Dneska jsem si vyrobila za 46 Kč (30 Kč guma a za 16 Kč sponka) polohovací pásek, aby byl Agile úplně do sedu. Díky za inspiraci, je to opravdu jednoduché a náklady minimální
![]()