Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
26.3.14 19:00

No navíc bude v kombinéze takže bych se toho vážně nebála, jediné co jsem já řešila že má malá kolečka a když by bylo hodně sněhu tak by to byl dost boj, no nakonec letošní zimu tenhle kočárek ani sníh neviděl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
26.3.14 19:04

Nejmladšího jsem vozila ve sporťáku od půl roku. Z hluboké korby vystupoval. Takhle byl přikšírovaný a líp se mu koukalo ven v poloze na bříšku. Fotku už jsem sem dávala:

https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

Prohýbání zádové opěrky jsem si u našeho nevšimla a to v něm jezdila už prostřední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.3.14 19:20

@annaei Mě se u našeho hrošíka prohýbá a je to vážně kombinací její váhy a výšky, u starších dětí to ta deska nedělá. Plus na mimčo to je hodně tvrdý kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
26.3.14 19:25

@Panuška a mas ten motion s téma nafukovacima kolama? já tady v Praze stejné sníh skoro nevidim ;) a v nějakým menším terénu dobrý ne, jsem tu četla.. :think:
@Margott my budeme zimní v pul roce, to bude zachumlickovana :mrgreen: mela jsi korbicku taky k tomu, nebo jiný kočárek?

A někdo tu psal, ze se da koupit od natydom nějaký pasek aby se dal dat kočárek do sedu..nemůžu to najit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
26.3.14 19:37

@lucynka25 měla jsem k němu hlubokou korbu. Teda ještě mám. Pořád se nemůžu dokopat k prodeji. :oops: Ale vzhledem k věku prostřední, jsem ji moc nepoužívala. Většinou jsme chodili ven tak, že byla prostřední ve sporťáku a malošek v šátku. Kdybych se měla rozhodovat znovu s tím co vím, koupila bych si sourozenecký. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
26.3.14 19:41

@Margott tak já druhé planuju, aby se akorát prostridali…tak 3roky :mrgreen: snad se tak zadari… :nevim: a jakou barvu te korbicky mas na prodej? :think: a za kolik asi?
Teda nevím zda bych mela zájem, ale třebas jo :lol: a taky manžel mi do toho dost keca :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
26.3.14 19:51

@Margott koukam,ze jsi na něm mela i skejtik..a dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.3.14 19:54

Nene mám agile nenafukovací, drncací je o tom žádná ale mě to nevadilo to je dneska kdejakej kočárek, ten pásek opravdu dělá natydom ale já si ho normoš ušila doma sama respektive koupila v galantérce popruh a takový ty cvakací spony a bylo. Nic složitého. A teď jsem si vzpomněla že kamarádka ho používala taky nějak kolem půl roku, plánovala ho koupit později ale rozpadl se jí velký kočár takže museli dřív a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
26.3.14 20:00

A ještě takovej asi blbej dotaz.. :oops: jelikož jsem prvorodicka..
Když koupim nanoznik např. od pimpkie, jak to je? na podzim/jaro to chápu, ale v zimě když dam normálně fusak, do mám od aestheticu a na to ještě nanoznik? nebo je to bez něj? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
26.3.14 20:08

@lucynka25 tak nánožník od Pinkie mám a už bych ho nekoupila. Uchycení se začalo trhat hned po druhém výjezdu. :? Jinak ho teda používám i na zimu přes zimní fusak. Dnes bych koukala po originálním, nebo od IvemaBaby.

Korbu mám černou (taky mi to doho kecal manžel, prý s jinou barvou nepojede a červenou zrovna neměli skladem). Mám v plánu ji prodat za 2.000,– i s poštou.

Skejtík jsme taky použili tak max. 3× :lol: Nikdo na něm nechtěl stát. S hlubokou korbou byl supr (co se týče rozměrů a místa pro stojící dítě), ale ke sporťáku nepoužitelný. Taky budu prodávat, akorát mi tu leží. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
26.3.14 20:16

@Margott no my budeme mit asi taky černý, červený nechce, tak jsem si aspoň vydupala barevnou korbicku..to je škoda, budu brát červenou nebo fialovou přeci jen na to léto..a da se ji sklopit stříška a jak vypadá zevnitř? nemáš fotku, nikde o ni nic moc není..matrace do ni není potřeba?
Jinak díky, ten nanoznik ;) vezmu od nich aspoň podložku, tašku a tak..a nechala jsis ušít na to větrání tu strisku? A ten originální na to? vim, ze jsem někde cetla, ze ej nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.3.14 23:22

Já mám nánožník od pinkie a bez problému, pasuje dobře a má fajn vyřešené uchycení na kočárek, Já v zimě dávala jen fusak, kamarádka ještěnánožník, asi záleží na každém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.3.14 23:32
@lucynka25 píše:
@Panuška a mas ten motion s téma nafukovacima kolama? já tady v Praze stejné sníh skoro nevidim ;) a v nějakým menším terénu dobrý ne, jsem tu četla.. :think:
@Margott my budeme zimní v pul roce, to bude zachumlickovana :mrgreen: mela jsi korbicku taky k tomu, nebo jiný kočárek?A někdo tu psal, ze se da koupit od natydom nějaký pasek aby se dal dat kočárek do sedu..nemůžu to najit :nevim:

Luci já mám objednáný ten pásek od Natydom vychází za 74kč i s poštou.(nemá ho v nabídce) Jak my dojde nafotím ti to :) Jinak co se toho sportovního kočárku tak já jsem malou už dala v 5,5měsíci nevešla se mi do hluboké korby, ale měla jen malou do lehu později jak začala sedět tak takový polosed:-) Jinak nánožník doporučuji od Britaxe mám ho chvilku a jsem nadšená krásně sedí a nepadá:-) i jsem zkoušela s fusakem a krásně sedí vše. Kdyby si chtěla foto klidně zašlu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
27.3.14 08:03

@Adel.ko jee určité to by jsi byla moc hodna.,ještě to ted promyslim jestli koupim ten origos nebo pinkie..ty jsou zas takový hezky :nevim:
A ty mas taky k tomu tu korbicku? Nemáš fotku zevnitř? A ten pasek budu rada, nedovedu si to nějak predstavit :oops: ale asi tím, ze jsem kočárek ještě neviděla na zivo :cert:

Dnes se mi o něm zase zdalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
27.3.14 08:04

@Adel.ko a nechala jsis od ni nasit tu strusku na tu síťku?

Příspěvek upraven 27.03.14 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4