Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
28.3.14 16:09

@lucynka25 Vozím napranou zadní kapsu a velkou těžkou naducanou tašku od babypointu a kočárek je v pohodě. Myslím, že ta taška bude v pohodě. Nabíc je na Nuně Pepp, takže ani nebude tak velká, jak se zdá. Spíš bude překážet při polohování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.3.14 17:29

Ahojte, dnes sme kupili britax b aglie, a mam dotaz ohladom plastenky, aku mate? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
28.3.14 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.3.14 19:13

@majusiatko Já mám Emitex. Nemohu porovnat s originálem. Přijde mi dobrá, je tak akorát, ale myslím, že až bude dítě větší a mít nožičky opřené o spodek kočárku, tak mu poteče na botičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.3.14 19:38

@majusiatko Mám Emitex plus pár dalších, ale v létě jezdím s nánožníkem v madlu a s nepromokavou clonou a teď s nánožníkem a clonou. Pláštěnku jsem vytáhla asi dvakrát, když byly celodenní deště. Vlastně třikrát, minulý rok při opravdu silné chumelenici s větrem, kdy už byla clona na odchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.3.14 11:12
@majusiatko píše:
Ahojte, dnes sme kupili britax b aglie, a mam dotaz ohladom plastenky, aku mate? :)

Já mám pláštěnku od emitexe univerzální za 200kč a pasovala mi jak na agile3 tak i na motion4 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.14 11:14

Tak super, dik ženy za rady :)
tak asi predsa len ten emitex zvolime :) a tasku prebalovaciu použivate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.3.14 11:19

Maminy, uvažuju, že bych malé koupila tento kočárek. Ale na všech obrázcích na eshopech je bez predního madla. Dá se někde dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.3.14 11:35
@Honzuovka píše:
Maminy, uvažuju, že bych malé koupila tento kočárek. Ale na všech obrázcích na eshopech je bez predního madla. Dá se někde dokoupit?

Ke kočárku je součástí madlo:) jen dokupuješ ke kočárku pláštěnku, nánožník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
29.3.14 12:46

Tak já se byla dneska dívat s mamkou a babcou a rozmluvily mi ho pro mimco, ze skoro neperuje atak.. :| takže si koupim jinej a zaměřim se na korbicku a tenhle si koupim az na příští rok..ale už ted se na něj moc tesim..tak se tu zatím mějte a moc děkuji za rady, za rok se vrátím..to už ho budu mit :palec:

Hezky slunickovy den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.3.14 15:05
@Adel.ko píše:
Ke kočárku je součástí madlo:) jen dokupuješ ke kočárku pláštěnku, nánožník :)

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.3.14 20:12

@lucynka25 Rozumné to ženy :-) Věř, je to tak určitě mnohem lepší a Agile si pak ještě užiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
29.3.14 20:49

@alviola treba bude do te doby o kousek levnejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.3.14 20:55

Zkus se ale třeba zamyslet nad tím, jakou budete mít autosedačku. Jestli třeba nekoupit Romer a pak by sis ten kočárek mohla pořídit rovnou a mít jej jako podvozek pod autosedačku třeba na nákupy. Adaptéry jsou v ceně kočárku a ten podvozek zabere mnohem míň místa v autě než od klasické trojkombinace. No a k tomu na normální ježdění klasický pohodlný kočár typu Inglesina nebo Peg Perégo (jsou kvalitní, takže je výhodné koupit z druhé ruky) popř. jinou levnější značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
29.3.14 21:20

@alviola no my autosedacku nepotrebujeme, auto nemáme, nepotřebujeme ho.. Jsme z prahy a vše máme při nosu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí