Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
27.3.14 08:10
@lucynka25 píše:
@Adel.ko jee určité to by jsi byla moc hodna.,ještě to ted promyslim jestli koupim ten origos nebo pinkie..ty jsou zas takový hezky :nevim:
A ty mas taky k tomu tu korbicku? Nemáš fotku zevnitř? A ten pasek budu rada, nedovedu si to nějak predstavit :oops: ale asi tím, ze jsem kočárek ještě neviděla na zivo :cert:Dnes se mi o něm zase zdalo :srdce:

dobře jak dojde označím tě a zašlu fotečku:)) korbičku nemám to až při druhým dítku:-D ted´ je malé 16měsíců, Škoda že nebydlíš blíž mohla si ho omrknout;)zkus se podívat někam do kamenného obchodu třeba tam bude vystavený :)) jinak má být veletrh britaxe někdy v dubnu, ale nevim kde:-/ myslíš clonu na kočárek??:) tu mám :) klidně nafotím;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
27.3.14 08:11

@lucynka25 Koukej, já být tebou tak na ty doplňky počkám, třeba ti ten kočárek nebude vůbec vyhovovat a pořídíš jiný. Počkej jak se ti zajede a pak to pořiď. Mě sednul až třetí kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22874
27.3.14 08:19

@Luisiana nestras,nejsem náročnej tvor, tak doufám, ze zůstanu jen u jednoho-musim :mrgreen: zatím budu kupovat jen tašku, ale abych mela představu co a jak kde k tomu kupujete :mrgreen:
@Adel.ko jo určité se půjdu podívat, ted mám anginu :cert: tak hned jak to půjde letům do obchodu abych si ho vyzkousela, omrkla a tak :lol:
JoJo clonu :oops: určité můžeš..a tu mas od ni? a za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
27.3.14 08:23

@lucynka25 Taška je pro mě naprd, mlátím tím malou do hlavy. Ona moje malá je totiž dost velká takže mám jen organizér. Tašku mít nemůžu. A to jsou ty praktické věci co zjistíš během užívání. Jen radím :mrgreen:

Jinak mám fusak od Darint. A za mě dobrý. Nejsem náročná a vybrala jsem si barvy co jsem chtěla. A organizér taky od ní a řekla bych že lepší než taška. Všechno hned najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
27.3.14 08:36

@lucynka25 matraci do ní dokupovat nemusíš. Je tam cca 3 cm molitanu. Sklopit se stříška dá. Má polohování jako mají jiné kočárky polohování madla. Vyfocené to snad ani nemám… ale jestli na to nespěcháš, večer ji vybalím a nafotím. ;) Měla jsem v ní ještě udělaný klín, aby byla trochu „do kopce.“ Aby se mi dítko nezeblilo. :mrgreen:

Podložku mám Pinkie a pak jednu od IvemaBaby . Jedinou nevýhodu na té Pinkie vidím potisk. Příště už bych brala nějakou bez. Tedy na léto. Klidně od Emitexu, ať to nevypadá jako reklama. :lol: Na tom potištěném se mu hodně potila hlava.

Extra šít jsem si nenechávala nic. Ani „sedací“ pásek. Ale co bylo fakt praktické k té hluboké korbě, to byla clona . Ale dá se za to držadlo ve stříšce přivázat i plenka.

Tašku mám tuto . Vejde se tam toho dost a přitom nezaclání. Nicméně uvažuju ještě o něčem na boky. Třeba ty síťky na hračky. Neb se třema toho tahám pořád dost a dost.

@Panuška možná jsem měla „štěstí“ na vadný kus. :think: Všichni si ho chválí a mě docela zklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22874
27.3.14 10:38

@Margott moc diky za rady a odkazy :kytka: urcite nespecham, az budes mit proste cas a chut, tak vyfot :kytka: moc moc diky
@Luisiana no ja to musim nejak s tou taskou vykoumat, koupim ji az to uvidim, ale kazdopadne tasku potebuju, protoze budu latkovat, tak budu potrebovat mit kam dat dostatek latkovych plen a dolu se mi to davat nechce..no uvidi se, az ho budu mit pred sebou, kdystak to budu muset vykoumat jinak :think:

a jak jste spokojene s tim kosikem? Vejde se tam treba nakup, nebo tak neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
27.3.14 11:17

Tam se vejde nákupu… :lol: Dneska např. dvě mlíka, dva džusy, jogurty (6×), pečivo, zelenina. Když je nejhůř, vytahuju ještě tašku , kterou dávám přes madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22874
27.3.14 15:37

@Margott :palec: a ještě dotaz, když je tam male pul roční mimco a v lehu neprevraci se? ted mi to říkala kamoska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
27.3.14 16:14

Jestli se nepřevrací kočár, nebo mimino? :mrgreen: Kočár určitě ne. Leda bys mu na madlo zavěsila hodně těžkou tašku. A mimino se převrací za předpokladu, že není připoutané. Pokud ho přikšíruješ, ze sporťáku nezdrhne a nepřevrátí se. Jestli ses ptala ještě na něco jiného… :kytka:

Příspěvek upraven 27.03.14 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.3.14 17:13

@lucynka25 Je to hodně stabilní kočárek, klidně může být do lehu, mít na madle tašky a mimčo do toho křepčit a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22874
27.3.14 18:41

Jo myslela jsem kočárek :mrgreen: díky taky se mi to zdálo divné.. :think: už abych ho viděla naživo :dance: snad me nezklame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.3.14 20:49

@lucynka25 Košík je tak průměr. Na klasických sporťácích je většinou větší, ale na golfáčích je o hodně menší. Akorát se tam věci musí dávat postupně, nejde tam moc narvat celou takšku s nákupem. A pokud se nemýlím, tak nosnost uvádí výrobce 4 kg, což je docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22874
27.3.14 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22874
28.3.14 14:47

Líbí se mi tahle taška, myslíte ze se to neprevrati? me by se sikla takhle velka :think:
Pardon za kvalitu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.3.14 15:54

@lucynka25 Lucy prosím tě, mohla by jsi mi sem poslat odkaz co je to za tašku na kočárek? vypadá hodně prostorně, mrkla bych na ni, tady mi to nejde otevřít, děkujuu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí