Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@annaei @Zalmanova Díky moc, jde o to, že do bytu to mám dohromady asi 40 schodů a kočárek nemůžu nikde nechávat v baráku, takže ho budu muset nosit až do bytu.. Ale spíš to vidím že do jedné ruky složený kočár - to mi přijde právě super, že jde složit celý a jednou rukou - a do druhé prcka ![]()
@Luisiana @Luisiana Inspirovala jsem se fotkami tady a opravdu stačí 4 cm široká guma, plastová sponka (ze dvou částí, zacvakávací). K jedné straně sponky jsem přišila růčo jeden konec gumy. Tento konec jsem protáhla kolem třeba pravé strany konstrukce a totéž na druhé straně tzn. konec gumy bez sponky protáhnout na druhé straně konstrukce (tzn. levé). Uprostřed se mi obě části sešly a navlékla jsem na konec gumy druhou sponku, zacvakla a utáhla dle potřeby. Je to opravdu jednoduché a za 5 minut bylo hotovo.
@Terunka kočárek spolehlivě unesu jednou rukou. Máme ho rok bydlíme na vesnici a žádný problém
Děvčata tak včera jdem dodělala deku kočorárku dnes jí hned vyzdkouším.
Na hořem á šnurky k přidělání na konstrukci a dole má staohvací gumičku, aby se to stáhlo kolem podnožky. Je to má autorská deka alá tetování.
Tvoje ruce Ti teda závidím, to je nádhera..já se chystám si přidělat na normální deku nějaké úchyty, aby to nesjíždělo a nemůžu se k tomu dokopat ![]()
Děkuji toto je originál takovéto deky dělám jen já, dělala jsem už i jinou ale ta byla do janéčka.
tato červená sedí dobře, a tím, že se dá stáhnout dole na gumičku tak slouží jako polofusak, a malá má nožky ve vnitř deky. ![]()
@kaspluc já jsem hledala různé doplňky a našla jsem organizér na kočárek, pláštěnku, fusak, nánožník, holky si potom nechávají šít i clonu na tu síťku, pak jsou ještě nějaké kolečka terénní kterými nahradíš ty přední, ale to nemám moc prozkoumané. Já mám objednaný ten organizér, ten se mi moc líbí, pak podložku z paměťové pěny a ještě tašku na kočárek, ale líbila se mi ta taška britax affinity
@shellinka Taška na kočárek se mi neosvědčila, mám velké dítě a taška jí v lehu bouchala do hlavy. Takže mám jenom organizér.
Já scháním ěkoho kdo mi ušije organizér, dle mých představ, zatím jsem psala darint, a ačkoliv jsem chtěla jen místo suchých zipů kovová očka, byla jsem odmítnuta
tak hledám dál.
@Luisiana fakt?
tak malá bude mít tak 7 měsíců, když jí tam začnu vozit a bude jenom v lehu, max trošku vyvýšená, tak teď to snad vadit nebude. Ale já budu spíš taky brát ten organizér, tu tašku jenom když pojedem někam dál a na delší dobu ![]()
A vleze se do toho organizéru třeba 2 plenky, krém, ubrousky, pitíčko, peněženka a mobil a třeba ještě nějaká malá svačinka?
@shellinka Už ho máš doma? Můžeš si to zkusit, já i když jsem dala věci do té zadní kapsy tak jí to tlačilo do hlavy. A na začátek budeš vozit jenom v lehu. Ještě asi nebude sedět. Moje malá má 80 cm a má to tak naknap
@Luisiana právě mám zatím jenom kočárek, ostatní ještě nedorazilo
do té kapsy nechci dávat nic, prtž. se mi nelíbí jak je to potom takové vyboulené
ale už se těším jak s kočárkem vyrazím ![]()
@shellinka organizer je copak? Jako na tu rukojet pres kocarek. jinak jak resis to skladani? Vzdy je na zemi budmhorni nebo spodni rukojet a je potom spinava…
@kaspluc jj přesně tak, organizér je na rukojeť kočárku. Našla jsem ho za 550,– jinak všude jinde za 650-690. Jinak s kočárkem jsem ještě nevyjela, takže jsem ho složila jen doma a taky mi vadí to jak se ta rukojeť válí po zemi. Člověk to pak drží když jede s kočárkem pak zas chytne dítě, no nevim. Jediné co jsem vymyslela tak je to, že si ušiju obal na tu rukojet asi na suchý zip a než kočárek složím tak ten potah dám na rukojet a pak složím. Možná by nebylo špatné mít i něco na ty kolečka, prtž. když třeba pojedeš v dešti, nebo bude bláto a pak budeš muset složit kočárek do auta, tak ty kolečka zase ušpiní ten potahu ze zadu. To si myslím, že je takový jediný nevýhoda toho kočárku, jinak je suprovní ![]()