Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@kaspluc Nebo pak ty kolečka sundávat, než se to složí, ale i tak je to na prd. Budu to muset nějak vychytat. Koukám, že jsi ze Zlína, my jsme kousek od Holešova, tak zdravíme do Zlína
![]()
Další Zlín se hlásí ![]()
Na ty šipnavé kolečka se dají koupit návleky, aspoň na ty zadní. Už jsem teda viděla ina ty přední, ale to se tam podle mě dost komplikovaně nasazuje.
Ale já jezdím i v blátě a pak dávám do auta a kupodivu se ten potah fakt nešpiní. Taky jsem z toho měla obavu. Já ho mám špinavý výhradně od ručiček dětí. Jak toho menšího v kočárku, tak toho staršího, který ten kočár pořád chytá ![]()
@shellinka píše:
"… taky mi vadí to jak se ta rukojeť válí po zemi. Člověk to pak drží když jede s kočárkem pak zas chytne dítě, no nevim.
Počkej, až Ti dítě začne jíst písek na hřišti a ožužlávat všecko ze země, to už pak rukojeť řešit nebudeš ![]()
JInak rukojeť se mi taky špiní akorát od dětí a ode mě (jak chytám děti, tak mám frut špinavé ruce
A to teda s kočárkem drandíme furt a téměř denně ho sklásáme do auta, z auta, přendáváme, pokládáme na zem, když se potřebujem nabalit a fakt v pohodě.
Já s těma špinavýma kolečkama nikdy problém neměla a tojezdim často v blátě
@alviola jo to máš pravdu, to fakt řešit nebudu
budou jiné starosti. Ale je dobře, že se nešpiní ten potah. Tu rukojeť jsem spíš myslela tak, když bude napršeno a mokro, když je sucho tak by mi ta válející rukojeť nevadila ![]()
@shellinka Já si to ale moc neumím představit, jak se dostane ta rukojeť venku na zem ![]()
Když skládám kočárek do auta, tak jednou rukou skládám a rovnou dávám do kufru, takže ho nikde nepokládám. A naopak při vyndávání si nejprve odjistím a pak už rovnou z kufru rozkládám. Jedině snad, když potřebuju při překládání věcí ho položit na zem, ale ani tam nemám pocit, že by se ta rukojeť nějak válele po zemi.
@alviola tak já to zatím řeším jenom hypoteticky, víš, moje malá má teprve 5 měsíců, tak když vidím, že mi ten kočárek stojí doma a jak je na zemi ta rukojeť tak se ptám, jak to máte ostatní. Zatím jsem přemýšlela jen o tom potahu na rukojeť, kdybych to už musela někde pokládat na zem, ale jestli se to nějak výrazně nešpiní, tak jsem jenom ráda. Ale jak píšu, ještě jsem s ním nikde nebyla, tak proto se ptám a vymýšlím nějaký zlepšovák ![]()
@shellinka Já ho mám doma normálně na kolech takže doma není složený a do auta ho dávám stejně jako @alviola prostě už pro složení rovnou frk do auta a pak při vyndávání rovnou zase roztahuju na kola.
No tak já za sebe musím napsat, že mě to skládání trochu štve, protože většinou si kočárek ušpiním. Buď právě kolama tu kapsu na věci nebo madlo, ale i jiné části kočárku, protože v autě po kočárku zůstane třeba zaschlé bahno a jak ho tam dám znovu (třeba na zpáteční cestě), tak si ho ušpiním. Já si ale asi udělám spíš nějaký potah na tu kapsu a když by byl už hodně špinavý, tak buď vyperu nebo dám úplně nový. Zatím jsem udělala jen potah na madlo dítku.
Ahoj holky, v červnu čekáme mimco a četla jsem asi tak 50str a asi bych do něj sla, líbí se mi, ze ten spor tak vypadá fakt kvalitně a proto bych koupila rovnou kombinaci s korbou, mate tak někdo? Nebo mi to nedoporucite?
Chtěla bych teda ten b-motion protože sem tam na výlet někam vyrazime a nechci plastová kolečka, akorát me zarazí, ze do toho sportaku posazujete děti az buhvi kdy, já myslela, ze je to sportak jako každý jiný, prosté vyrosteme z korbicky a jdem do sportaku cca.6mes..
Jinak můžete mi poslat odkaz na tu gumicku na ty zadička do úplného sedu? nějak nevím jak to nazvat a nemůžu to najít..
Dekuji ![]()
@lucynka25 Po pravdě, já bych ho pro miminko nechtěla. Já ho mám jako golfky, v tomto případě je perfektní, ale osobně bych do něj půlroční mimčo nedávala.
Záda mi nepříjdou pevná a polohování jde velmi špatně…spouštění dolů je dobrý ale nahoru to jde ztěžka.
Mě už holka v kočáru nespí, takže ho mám jen na dlouhé trasy když spěcháme.
@lucynka25 Já si koupila B-motion i s korbou Affinity, ale ještě nemám ozkoušený, prcek se narodí taky v červnu
A myslím, že sporťák je klidně od těch 6 měsíců, aspoň já to mám tak v plánu..Ona ta korbička je poměrně úzká, takže myslím, že tam stejně dýl nevydrží..
@Terunka takže to resis jak já..asi do něj půjdu, nechce se mi kupovat vícero kočárku, tak sazim hlavně na sportak dobrej..jaký jsi volila barvy?
Já premyslim, ze spor tak vezmu černý a k tomu dokoupim doplňky od pimkie-nanoznik, tašku, vložku dovnitř..a korbicku na léto jinou barvu, jaké jsis koupila doplňky?