Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Zalmanova No já ten Agile do MHD zvednu tak, tak. Ale je pravda, že tam sedí 12 kg dítě
My to máme udělané tak, že jezdíme s Britaxem a pak máme starý Patron koupený v bazaru za hubičku a to je takový terénní tank a s tím jezdíme na výlety.
Ale Casualplay má nafukovací kola, ne? Takže bych nechala Casualplay do terénu a na sníh a na normální ježdění Agile. Terénní kola bych hned nekupovala. Přijde mi lepší nejdřív pojezdit s kočárkem a zjistit, jak ho budu hlavně využívat a pak zvážit ty terénní kola.
@Zalmanova Hodně jsem přemýšlela ze začátku o golfáči a nakonec jsem tohle našla jako kompromis. Pořád ten kočár stěhujem, tak že skladaní je na dennim pořádku. Jezdíme pravidelně do Čech, tak že vezem spoustu věcí ze začátku jsem měla starý kočár v Praze. Pak jsem jednou přišla na to, jak ten kočárek na pražskou mhd je super. Tak ted ho vždycky narvu i do auta. Každýmu ho doporučuji, protože za tu cenu je super
@alviola no já právě čekám až malý bude sedět a tu trojkombinaci prodám, jelikož je to zbytečný mít doma vajíčko a hl. korbu. Nafukovací kola má. Chtěla jsme nějakej kompromis, ale to asi není. Tak nechat b-motion a koupit ještě agile..,nevím.
@annaei mě se i líbí ta černá konstrukce, b-motion černej má stříbrnou. Tak budu asi jak magor a koupím ještě druhej…:-)))
@alviola Moje dítě mělo 10kg v půl roce. A do mhd i po schodech ho tahám běžně ted ve 2 letech je na nějakých 15 kg
@Zalmanova a ty máš britax b motion promin nechce se mi to hledat
@annaei
taky dobrá váha:-)). Jo, mám, ale ještě jsem ho pořádně netestla, nyní je ve sklepě:-)). Švagrová má agile tak přemýšlím co.
@Zalmanova Tak to bych už další kočárek asi nekupovala. I tak je to lehký kočár (myslím, že má 10 kg) resp. nejdřív bych si otestovala a pak uvidíš, jestli ještě dokoupit superlehké golfky (třeba Zapp) nebo něco staršího do terénu.
Holky nebude v blízké době prodávat b-motion? Kdyžtak SZ díky.
Holky hlásím že jsem vyměnila b-agile 3 za b-motion 4:-)ale budu ho mít až ve středu:-/máme červený se stříbrnou konstrukci:-) ![]()
@Ivčis : http://deti. bazos. cz/…ion-2014.php. na bazošu kdyztak zadej jen britax
@Zalmanova Syn má teprve 5 měsíců, brala bych ho tak za čátkem května. Musím našetřit
určitě mi ho někdo vyfoukne ![]()