Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
27.2.14 19:52

@annaei díky moc za informaci :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.2.14 19:58

@Zalmanova No já ten Agile do MHD zvednu tak, tak. Ale je pravda, že tam sedí 12 kg dítě :-) My to máme udělané tak, že jezdíme s Britaxem a pak máme starý Patron koupený v bazaru za hubičku a to je takový terénní tank a s tím jezdíme na výlety.
Ale Casualplay má nafukovací kola, ne? Takže bych nechala Casualplay do terénu a na sníh a na normální ježdění Agile. Terénní kola bych hned nekupovala. Přijde mi lepší nejdřív pojezdit s kočárkem a zjistit, jak ho budu hlavně využívat a pak zvážit ty terénní kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.2.14 19:59

@Zalmanova Hodně jsem přemýšlela ze začátku o golfáči a nakonec jsem tohle našla jako kompromis. Pořád ten kočár stěhujem, tak že skladaní je na dennim pořádku. Jezdíme pravidelně do Čech, tak že vezem spoustu věcí ze začátku jsem měla starý kočár v Praze. Pak jsem jednou přišla na to, jak ten kočárek na pražskou mhd je super. Tak ted ho vždycky narvu i do auta. Každýmu ho doporučuji, protože za tu cenu je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.14 20:07

@alviola no já právě čekám až malý bude sedět a tu trojkombinaci prodám, jelikož je to zbytečný mít doma vajíčko a hl. korbu. Nafukovací kola má. Chtěla jsme nějakej kompromis, ale to asi není. Tak nechat b-motion a koupit ještě agile..,nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.14 20:10

@annaei mě se i líbí ta černá konstrukce, b-motion černej má stříbrnou. Tak budu asi jak magor a koupím ještě druhej…:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.2.14 20:11

@alviola Moje dítě mělo 10kg v půl roce. A do mhd i po schodech ho tahám běžně ted ve 2 letech je na nějakých 15 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.2.14 20:12

@Zalmanova a ty máš britax b motion promin nechce se mi to hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.14 20:18

@annaei :-))) taky dobrá váha:-)). Jo, mám, ale ještě jsem ho pořádně netestla, nyní je ve sklepě:-)). Švagrová má agile tak přemýšlím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.2.14 21:29

@Zalmanova Tak to bych už další kočárek asi nekupovala. I tak je to lehký kočár (myslím, že má 10 kg) resp. nejdřív bych si otestovala a pak uvidíš, jestli ještě dokoupit superlehké golfky (třeba Zapp) nebo něco staršího do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
2.3.14 21:22

Holky nebude v blízké době prodávat b-motion? Kdyžtak SZ díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.3.14 23:09

Holky hlásím že jsem vyměnila b-agile 3 za b-motion 4:-)ale budu ho mít až ve středu:-/máme červený se stříbrnou konstrukci:-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.14 15:13

@Ivčis koukni na bazos. Ma ho tam pani v hnede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.3.14 17:48

@Zalmanova Vidím jen aglie, Hodíš prosím odkaz? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.14 17:53

@Ivčis : http://deti. bazos. cz/…ion-2014.php. na bazošu kdyztak zadej jen britax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.3.14 20:32

@Zalmanova Syn má teprve 5 měsíců, brala bych ho tak za čátkem května. Musím našetřit :oops: určitě mi ho někdo vyfoukne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí