Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMám tip na vyztužení zad. Okukovala jsem teď Byby Jogger City mini, který je v podstatě skoro stejný, ajko Agile a oni k těmto kočárkům prodávají ještě jednu tu zádovou desku pro vyztužení. http://www.baby.jogger.cz/…ci-zada.html
Nejsou tam sice ty otvory pro popruhy, ale to by vpodstaě nemuselo až tak vadit, protože popruhy se dají protáhnout tou originál deskou a tu druhou zastrčit normálně do té kapsy pod tu původní. Tak zvažuju, že si napíšu o rozměry a zkusím to.
Zdravím po delší době, nevím, jestli se to tu už neřešilo, ale přiznám se, že hledat se mi nechce, tak se ptám:
1. Máte někdo zkušenosti s hlubokou korbičkou na B-Agile? Uvažuju, že bych si ji dokoupila jako skladnou variantu do auta, jinak druhý kočárek máme Maxi Cosi Mura
2. Adaptéry dodávané s kočárkem jsou asi i na autosedačku, nevíte? Pokud ano, pasuje to asi jen na nové modely Britax autosedaček nebo i na starší?
3. Nevíte, jestli se prodávají adaptéry i na jiné autosedačky? (jde mi hlavně o Maxi Cosi) Na netu jsem nic nenašla (pokud jsem se dobře dívala
)
Díky moc za případné odpovědi na cokoliv ![]()
@Elenore S prvními dvěmi dotazy neporadím, ale ad 3) adaptéry na Maxi Cosi ke kočárku neexistují. Taky jsem se po nich pídila, nakonec jsem to řešila tak, že jsem tam prostě tu sedačku na ten kočárek posadila (mezi konstrukci a madlo). Seděla tam docela dobře, vypadnutí nehrozilo.
A ještě jeden dotaz - nevíte, jestli pasuje Affinity korba na B-Agile? Co jsem tak koukala po e-shopech, tak bych řekla, že snad jo?! Díky
@alviola díky za odpověď..no budu to asi muset zkusit, ale zase se mi nechce sundávat sporťák ![]()
@Elenore To se nemusí sundávat. Já jsem ten kočárek vozila v autě, tak jak je a prostě jsem na něj jenom tu sedačku posadila. JInak zkuste se podívat na Baby Jogger City mini. Je to téměř totéž co Agile, ale jde na děj dát právě Maxi Cosi.
A ještě mě napadlo, že než korba, je možná na takové krátkodobé přejíždění s miminkem lepší ta vložná taška. Já jsem tam dala párkrát Emitex, ale neblo ji tam jak uchytit, tak jsem měla strach, aby nevyjela. Ale Britax má myslím svou originál a ta by tam měla mít úchyty.
@alviola no kočárky se mi měnit nechce, tak to budu muset nějak vymyslet s Britaxem
ta vložná taška mě taky napadla, ale mě přijde takové zvláštní vozit malé mimi od sebe..Ale kdyby šel otočit sporťák, tak to beru;-) mělo by to výhodu i na občasné popovezení starší, která toho ještě tolik nenachodí..
@Elenore Mi to taky nepřišlo moc super, mít mimnko od sebe. Ale vozila jsem ho tak v sourozeneckém kočárku (měli jsme Jané Powertwin). A tím, že jsem měla tu tašku, tak jsem to párkrát vyzkoušela. Ale bylo to spíš jenom jako nouzovka. Třeba na nákupy nebo u babičky popř. na hřiště kousek od nás.
Holky, prodávám vložnou tašku do Britaxu. je nepoužitá, v originál krabici, pokud budete mít zájem, mrkněte do do mého inzerátu ![]()
Ahoj holky, někde jsem to to zahlédla, ale už to nemůžu najít. Jak se dá dát zádová opěrka až do sedu? Máte nějaký zlepšovák? Díky předem
Nechala jsem si udělat u Natydom z MMB (ale je to jednoduché a možná bys to zvládla sama) takový pásek. Je to popruh s takovou tou sponkou, co se používá na batohy. Protáhne se to konstrukcí pod zády a jak se to sepne, tak to přizvedne ty záda. Zároveň to zpevní i tu zádovou desku, která má tendence se prohýbat. A stojí to 60 Kč.
@alviola prosimtě, já si ten pásek vůbec nedovedu představit kudy to vede ![]()
Normálně ho prostě protáhneš pod zády, zvenku na kočárku, kolem té konstrukce, mezi uchycením potahu a tyčkou. Mi se toa si nepodaří nafotit ![]()
Dámy, neprodáváte náhodou některá tento kočárek v dobrém stavu
? Ne „trojkolku“
.
@Poison Ivy Odkud jsi? Celkem jsem o tom uvažovala. Jak brzo ho potřebuješ?
Mám takový dotaz, nevíte, jaký rozdíl je v kolekci 2013 a 2014?