Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
6.1.14 13:23
@maxlaura píše:
Maminky prosím o radu. Určitě to tady někdo řešil, snažila jsem se přečíst půlku komentů, ale je jich tolik, že jsme na to nenarazila a proto se ptám. Jde nějak vyřešit vystužení zad u britax b agile 4? Syn má 16 měsíců a někdy jak se zapře tak se to dost prohýbá. Moc děkuji za info, Lenka

Taky to tak máme, už jsou záda celé prohnuté :(, nevím co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.14 13:26

Vím, že u kočárku baby joger to tak taky a je jd etam dokoupit za par korum nejaka specialni deska…ale tady nevim, nic jsem nenasla..tak třeba maminky mají zkusenot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
6.1.14 13:29

To nevím no, ze začátku to bylo celkem dobrý a jen když se zapřel tak se to prohlo, dnes po cca 9 měsících ježdění už je to prohlý pořád, je tam chudák celej zapadlej, mám tam ten pásek na udržení v přímém sedu, ale stejně se to vyboulilo…nevím zda je toto reklamovatelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.14 13:38

A pri tom se tam da uplne prkne dostat jak do těch zad tak i dolu do sedatka, tam je to taky takove měkké..Tak si myslim, ze kdyby se podle toho na míru urezala nejaka deska z plastu nebo tenkého dřeva, ze by se to tam jen vlozilo..A aby to bylo uplne v sedu to jste docilila jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
6.1.14 13:54

Na ten úplný sed jsem koupila od paní Natydom na mimibazaru takovou vychytávku, jakoby pásek se sponkou, kterým se to uchytí: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ještě jsem si nechala šít pultík na přední madlo, na křupky a drobnosti pro malýho, to jsme moc ocenili…a tašku na pláštěnku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
7.1.14 09:32

Holky reklamovaly jste některé ty prohlé záda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.1.14 20:11

No to si hustá.. tak to jdu na to. :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.1.14 11:05

BJ city mini 4 versus Britax B Motion 4

Ahoj, nemohu se rozhodnout mezi Britaxem B Motion 4 a Baby Jogger City Mini 4. Můžete prosím někdo poradit? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.1.14 11:52

@smusa To záleží, kam s tím chceš jezdit. Pokud hodláš jezdit kros, tak Britax. Jestli bude terén jen občas a víc to bude město, tak BJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
10.1.14 11:57

Holky, jaké vajíčko je kompatibilní s Britaxem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.1.14 12:44

@amazon Römer baby safe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.1.14 22:11

Mně v kočárku malý taky sedí bez problémů :-). Máme ho od jeho 18 měsíců a nikdy jsme problém se sezením neměli. Není malá ještě moc malá na sezení ;-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.1.14 23:52

@lucotek já to taky někde četla, že to ta zádíčka dělávají, tak jsem to doma „prostudovala“ a ta „výstuž“ jde celá vyndat, pak bych jí zkusila šetrně narovnat (je to jen takový plast, jakoby kartonový) a dát tam opačně, aby se to formovalo na druhou stranu. Já chtěla po manželovi sichrovku, že by mi tam dal nějaké tenké jakoby laťky a on mi na to řekl, že až se to vyboulí, že to srovná a posichruje, ale my s tím problém nemáme, tak netřeba ;-), ale náš malý je drobek…ve čt mu budou dva roky a má 11.5kg i s oblečením ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.1.14 17:19
@machiva píše:
@lucotek já to taky někde četla, že to ta zádíčka dělávají, tak jsem to doma „prostudovala“ a ta „výstuž“ jde celá vyndat, pak bych jí zkusila šetrně narovnat (je to jen takový plast, jakoby kartonový) a dát tam opačně, aby se to formovalo na druhou stranu. Já chtěla po manželovi sichrovku, že by mi tam dal nějaké tenké jakoby laťky a on mi na to řekl, že až se to vyboulí, že to srovná a posichruje, ale my s tím problém nemáme, tak netřeba ;-), ale náš malý je drobek…ve čt mu budou dva roky a má 11.5kg i s oblečením ;-)

Tak to zkusím děkuji moc:-), no náš malej má dva roky a čtyři měsíce a 17kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
12.1.14 17:21

@machiva Moje malá ma v 10ti měsících to co vy teď. Kočár se prohýbá děsně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí