Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@maxlaura píše:
Maminky prosím o radu. Určitě to tady někdo řešil, snažila jsem se přečíst půlku komentů, ale je jich tolik, že jsme na to nenarazila a proto se ptám. Jde nějak vyřešit vystužení zad u britax b agile 4? Syn má 16 měsíců a někdy jak se zapře tak se to dost prohýbá. Moc děkuji za info, Lenka
Taky to tak máme, už jsou záda celé prohnuté
, nevím co s tím…
Vím, že u kočárku baby joger to tak taky a je jd etam dokoupit za par korum nejaka specialni deska…ale tady nevim, nic jsem nenasla..tak třeba maminky mají zkusenot.
To nevím no, ze začátku to bylo celkem dobrý a jen když se zapřel tak se to prohlo, dnes po cca 9 měsících ježdění už je to prohlý pořád, je tam chudák celej zapadlej, mám tam ten pásek na udržení v přímém sedu, ale stejně se to vyboulilo…nevím zda je toto reklamovatelné…
A pri tom se tam da uplne prkne dostat jak do těch zad tak i dolu do sedatka, tam je to taky takove měkké..Tak si myslim, ze kdyby se podle toho na míru urezala nejaka deska z plastu nebo tenkého dřeva, ze by se to tam jen vlozilo..A aby to bylo uplne v sedu to jste docilila jak?
Na ten úplný sed jsem koupila od paní Natydom na mimibazaru takovou vychytávku, jakoby pásek se sponkou, kterým se to uchytí: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ještě jsem si nechala šít pultík na přední madlo, na křupky a drobnosti pro malýho, to jsme moc ocenili…a tašku na pláštěnku…
Ahoj, nemohu se rozhodnout mezi Britaxem B Motion 4 a Baby Jogger City Mini 4. Můžete prosím někdo poradit? Díky moc.
@smusa To záleží, kam s tím chceš jezdit. Pokud hodláš jezdit kros, tak Britax. Jestli bude terén jen občas a víc to bude město, tak BJ.
Mně v kočárku malý taky sedí bez problémů
. Máme ho od jeho 18 měsíců a nikdy jsme problém se sezením neměli. Není malá ještě moc malá na sezení
?
@lucotek já to taky někde četla, že to ta zádíčka dělávají, tak jsem to doma „prostudovala“ a ta „výstuž“ jde celá vyndat, pak bych jí zkusila šetrně narovnat (je to jen takový plast, jakoby kartonový) a dát tam opačně, aby se to formovalo na druhou stranu. Já chtěla po manželovi sichrovku, že by mi tam dal nějaké tenké jakoby laťky a on mi na to řekl, že až se to vyboulí, že to srovná a posichruje, ale my s tím problém nemáme, tak netřeba
, ale náš malý je drobek…ve čt mu budou dva roky a má 11.5kg i s oblečením ![]()
@machiva píše:
@lucotek já to taky někde četla, že to ta zádíčka dělávají, tak jsem to doma „prostudovala“ a ta „výstuž“ jde celá vyndat, pak bych jí zkusila šetrně narovnat (je to jen takový plast, jakoby kartonový) a dát tam opačně, aby se to formovalo na druhou stranu. Já chtěla po manželovi sichrovku, že by mi tam dal nějaké tenké jakoby laťky a on mi na to řekl, že až se to vyboulí, že to srovná a posichruje, ale my s tím problém nemáme, tak netřeba, ale náš malý je drobek…ve čt mu budou dva roky a má 11.5kg i s oblečením
Tak to zkusím děkuji moc:-), no náš malej má dva roky a čtyři měsíce a 17kg ![]()
@machiva Moje malá ma v 10ti měsících to co vy teď. Kočár se prohýbá děsně…