Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Luisiana Ta clona je od Natydom?
A jak je možné, že tak hezky sedí? Já mám obyčejnou černou, ale jakmile zafouká, tak clona lítá sem a tam. Některá z holek tu psala, že si na našila suché zipy, ale mi se do to nehce „píchat“
Tak jestli není třeba nějaká jíná vychytávka. Díky.
@alviola Ne je to clona od DARINT stejně jako ten zbytek. Když to dobře natáhnu tak drží pěkně
@alviola A nejde ti to líp utáhnout? Já myslím že to bude stejné jen když se to víc napne tak to pak víc sedí na té síťce
@Luisiana No zkusím to. A ještě si tam si provleču do krajů gumičku, jak tady někdo psal.
A už si nevybavuju, máš taky vložku do kočárku? Právě nějakou řeším a zvažuju, jetli Pinkie nebo si dát tady ušít.
@alviola Nemám, mám doma Pinkie ale malá má skoro 12 kg a ještě nemá rok a nějak už teď se tam moc nechce vejít. Mám zatím jen fusak co pořád klouže takže mě to prudí
@Luisiana Jako do kočárku se nevejde?
Protože já mám doma chlapa jak horu, v roce má taky 12 kg a nevleze se do Inglesiny Magnum, ale tady mi přijde celkem v pohodě, i se tam pohodlně vyspí. Ale je fakt, že já tam nemám fusak, ale teplou flísovou vložku, na kterou se zipama připíná vyteplený nánožník. Je to takový polofusak ![]()
@alviola Vejde ale když spí tak má hlavu napasovanou v té síťce… Ma 81 cm
No to jo, to my už zachvilu budeme mít taky. Asi tam pak budu muset vystřihnou díru
Ale zajímalo by mě, jestli vůbec existuje nějaký jiný lehký kočárek, který má delší tu zádovou opěrku.
@alviola Taky hledám. Prý Chicco ale bůh ví. Co budu dělat v létě nevím…
@alviola ano, BAby Jogger City Elite treba nebo Baby Jogger GT. Dnes jsem se byla podivat na prodejne a porovnat. Puvodne jsem chtela koupit Britax Motion, ale popravde oproti Bj vypada jak chudinka ![]()
Prosím vejde se ještě dvouleté a starší dítě do Britax B-Agile? Díky za odpověď
@alviola Většina lepších klasických golfek má přes 50 cm, City Mini má něco kolem 51 cm. GT je trošku těžší a Elite je úplně jiná třída kočárku, rozhodně ne šupajdítko po městě. Ale hezkej je. S dírou nespěchej, ta síťka je celkem pružná, plus tou dobou už možná bude pospávat venku klidně v sedu
Naše hypotonický snadno únavný nebožátko v létě skoro nespalo, když bylo co dělat (No, v jejím případě spíš koukat). Každopádně mámemještě Pliko, ale je trošku užší.
@yse Naše malá tříleťajda se tam normálně vyspí, jak je ten kočár hodně široký, spí trošku naštorc. Jinak ten kočár má hodně velkou světlou výšku (od sedátka po stříšku), takže v sedě se tam v pohodě uvelebí naše pětiletá dcera.
@kotyk píše:
Děkuji moc, nerada bych koupila rovnou malý sporťák. Díky za odpověď