Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
25.2.14 17:57

Prosím neprodáváte někdo madlo na Britax B-agile? Nikde ho nemají, jen ten pultík… Ten klidně taky koupím, ale použitý, skoro 500 se mi zdá hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.14 17:59

Ještě dotaz, kočárek mi ještě nepřišel, objednala jsem použitý a je tam roztržená ta síťka, myslíte, že by šla přešít rovnou za látku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
25.2.14 18:20

@sandie85 Myslím že šla ale uvidíš jak se to pak bude skládat. Jestli se to tam nebude dost krčit. Uvidíš sama až ti dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.14 18:29

Toho se právě bojím… ta síťka je protržená, tak je zbytečný je přešívat a ještě šít clonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
25.2.14 18:31

@sandie85 Aby to nevadilo dítěti. Možná přesto neuvidí a bude ho to bouchat do hlavy. Sítka se sroluje… Možná bych tam tu síťku nechala a zvrchu ušila clonu. Síťka pěkně větrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.14 20:04

Děkuju moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.2.14 21:45

b-agile a terén

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli někdo máte terénní kola na b-agile a jestli zvládne kočárek kamenitý terén? Slyšela jsem, že se pár maminkám kolečka prorazila, tak by mě zajímal Váš názor. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.2.14 23:12

@Zalmanova Jezdím občas kamennou cestu a je to nic moc zážitek. Projede líp než golfky, ale na žudráky určitě větší nafukovací kola. Proražená kola se mi nepovedla. Obecně se to u tohodle typu kol stává, když se o ně moc nepečuje. Jestli chceš terénní B-Agile, jukni na B-Motion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.2.14 23:22

@kotyk Takze jste o tech koleckach taky slysela? Ja prave koupila motion, ale zvazuji lehci verzi agile, ale asi menit nemam, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.2.14 23:34

@Zalmanova Hrozí to u všech umělohmotných koleček. Prostě nejsou úplně bezúdržbová, jak se občas věří, a není dobré v nich nechávat zapíchlé kamínky. Jestli měnit, záleží, kde by se jezdilo. Na běhání po městě je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.2.14 12:44

My máme Agile, ale protože s ním jezdíme k babičcce a tam občas na výlety, tak už jsme ho táhli i do hor a po kamenité cestě. Teda nic moc, ale kočárek to zvládl. Nicméně je to fakt jenom pro příležitosný výlet. O pororažení koleček jsem neslyšela a moc si to neumím představit. Já se spíš bojím, že ty přední kolečka urvem nebo zalomíme. Zvažujeme i nákpup těch terénních, ale to si myslím, že se bude kočárek blbě ovládat.
MOtion jsem zvažovala, ale já s ním jezdím 95% času po městě a potřebuju ho vynést sama k bytu, skládat často do auta, zvedat do MHD, takže pro mě byla váha rozhodující. Kdybych ho nemusela nosit do 1. patra, tak pak asi radši ten MOtion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.2.14 17:06

@alviola Ono se to stává zřídka, většinou když se do něj zarazí nešikovně žudrák a nevyndá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.14 19:24

@alviola @kotyk mě šlo o to, jestli jej do mhd b-motion zvednu s těšma kolama, ale ještě jsem to nezkoušela a hlavně do hor jezdíme v létě i v zimě, ale jinak bydlíme ve městě, takže nevím jestli mám pořídit ještě na město…Zatím malý nesedí, tak ho vozím v casualu, jelikož má polohovací nožičky a mám trojkombinaci a v autosedačce klasické sedět ještě nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.14 19:28

A jestli mám kupovat ty terénní kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.2.14 19:45

@Zalmanova Britax b agile byl super, když syn sice už seděl, ale ne uplně stabilně, že i bez poutání jsem neměla strach o vypadnutí. Bydlíme na vesnici na pole chodíme každý víkend a kočárek máme víc, jak rok. Nejlepší je samozřejmě na chodníky, ale i na horší stezky se to dá. Nemáme terenní kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí