Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileProsím neprodáváte někdo madlo na Britax B-agile? Nikde ho nemají, jen ten pultík… Ten klidně taky koupím, ale použitý, skoro 500 se mi zdá hodně…
Ještě dotaz, kočárek mi ještě nepřišel, objednala jsem použitý a je tam roztržená ta síťka, myslíte, že by šla přešít rovnou za látku?
@sandie85 Myslím že šla ale uvidíš jak se to pak bude skládat. Jestli se to tam nebude dost krčit. Uvidíš sama až ti dojde
Toho se právě bojím… ta síťka je protržená, tak je zbytečný je přešívat a ještě šít clonu…
@sandie85 Aby to nevadilo dítěti. Možná přesto neuvidí a bude ho to bouchat do hlavy. Sítka se sroluje… Možná bych tam tu síťku nechala a zvrchu ušila clonu. Síťka pěkně větrá
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli někdo máte terénní kola na b-agile a jestli zvládne kočárek kamenitý terén? Slyšela jsem, že se pár maminkám kolečka prorazila, tak by mě zajímal Váš názor. Děkuji moc
@Zalmanova Jezdím občas kamennou cestu a je to nic moc zážitek. Projede líp než golfky, ale na žudráky určitě větší nafukovací kola. Proražená kola se mi nepovedla. Obecně se to u tohodle typu kol stává, když se o ně moc nepečuje. Jestli chceš terénní B-Agile, jukni na B-Motion.
@kotyk Takze jste o tech koleckach taky slysela? Ja prave koupila motion, ale zvazuji lehci verzi agile, ale asi menit nemam, co?
@Zalmanova Hrozí to u všech umělohmotných koleček. Prostě nejsou úplně bezúdržbová, jak se občas věří, a není dobré v nich nechávat zapíchlé kamínky. Jestli měnit, záleží, kde by se jezdilo. Na běhání po městě je super.
My máme Agile, ale protože s ním jezdíme k babičcce a tam občas na výlety, tak už jsme ho táhli i do hor a po kamenité cestě. Teda nic moc, ale kočárek to zvládl. Nicméně je to fakt jenom pro příležitosný výlet. O pororažení koleček jsem neslyšela a moc si to neumím představit. Já se spíš bojím, že ty přední kolečka urvem nebo zalomíme. Zvažujeme i nákpup těch terénních, ale to si myslím, že se bude kočárek blbě ovládat.
MOtion jsem zvažovala, ale já s ním jezdím 95% času po městě a potřebuju ho vynést sama k bytu, skládat často do auta, zvedat do MHD, takže pro mě byla váha rozhodující. Kdybych ho nemusela nosit do 1. patra, tak pak asi radši ten MOtion.
@alviola Ono se to stává zřídka, většinou když se do něj zarazí nešikovně žudrák a nevyndá se.
@alviola @kotyk mě šlo o to, jestli jej do mhd b-motion zvednu s těšma kolama, ale ještě jsem to nezkoušela a hlavně do hor jezdíme v létě i v zimě, ale jinak bydlíme ve městě, takže nevím jestli mám pořídit ještě na město…Zatím malý nesedí, tak ho vozím v casualu, jelikož má polohovací nožičky a mám trojkombinaci a v autosedačce klasické sedět ještě nemůže…
@Zalmanova Britax b agile byl super, když syn sice už seděl, ale ne uplně stabilně, že i bez poutání jsem neměla strach o vypadnutí. Bydlíme na vesnici na pole chodíme každý víkend a kočárek máme víc, jak rok. Nejlepší je samozřejmě na chodníky, ale i na horší stezky se to dá. Nemáme terenní kolečka.