Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@vlker Kdybych našemu zvířeti davala popruhy tak bude silně protestovat přijde mi to zbytečný. Tedka už bez problému i v kočáře stojí nebo z něho vyleze.My jsme s fusakem nikdy neměli problém připevnila jsem ho k popruhám.
Tak já jsem na dešt vyklá, kde žiju prší pořád. Tak že dítě zmoklo tolikrát, že mu to vubec nevadí pak ho v nejhoršim doma převleču.
@annaei No tak jestli dobře koukám na metřík, tak máš dítko přes 2 roky staré. To asi nejde moc srovnávat s 8 měsíců starou holčičkou
. Rozhodně jí v tomhle věku nenechám promoknout, takže se neptám, jestli pláštěnku, ale kterou pláštěnku
. A i mi to přijde zbytečné nechat moknout kočár, fusak i dítě. Pak s tím je daleko víc práce než přehodit pláštěnku. ![]()
Holky o jakém pásku na polohování se tu bavíte? To se dá někde koupit?
![]()
@triada ten pásek šijou paní na Mimibazaru (třeba Darint nebo Natydom). Je to určené pro kočárky s polohováním na pásky, které nejdou zvednout do kolmého sedu např. X-lander, Quinny. Jde v pohodě vyrobit i doma. Je to vlastně popruh s takovou tou zacvakávací sponkou jako je třeba na batozích. Provlečeš to přes konstrukcí pod zádovou opšrkou a sepneš.
@vlker Já mám Emitex, ani přesně nevím jakou, doporučili mi ji v obchodě, kde jsem kočárek kupovala. Je v pohodě, akorát možná trochu krátká. Jak mám dlouhý fusak, tak teď nedávno jak lilo jako z konve, tak ten spodní koneček fusaku byl mokrý, ale možná i spíš od toho, jak prskalo od země. Na menší dítě je ta pláštěnka v pohodě, ale když tam bude sedět tříleťák, který se bude opírat nohama už o spodek konstrukce, tak bude mít mokré boty (pokud nebude mít nohu jak popelka
Nevím, o kolik je originál delší a dražší. Je otázka, jestli pár centimentrů navíc stojí za ten rozdíl v ceně.
@vlker od emitexu je dobra i s okynkem a je pres celej kocar.Je to emitex tracking universal.
@alviola me ten nanoznik pripadne stejnej jak britax, rozdil je jen, ze u pinkie je kousek prehozeny pres madlo.Ty zadicka me pripadaji jak tvrdy papir;););)
@Zalmanova @alviola Holky děkuju! Koukala jsem, že ta pláštěnka emitex tracking stojí kolem 200,–, to jsem se bála, že bude stát daleko víc
No a ten pásek pod zádíčka jsem si dlouho neuměla představit, až teprve dneska jsem pochopila, jak se to na kočárek připevňuje, takže si ho zkusím také udělat sama
.
Tak ještě ten nánožník
.
@vlker jo je prave levna a sedi, ma ji svagrova, ktere ho poslali primo ke kocarku.Ten fusak ma svag. pinkie a ja britax a opravdu ta delka mi pripada jen o to madlo, ale pokud chces teplejsi tak urco s tou vrstvou…Britax je jak potazenej papir. karton, ale peknej.
@Zalmanova Já bych si ho právě chtěla udělat sama, ale trochu se bojím, aby mi tam pak seděl. Musím to nějak přeměřit. Nemáš třeba nějaké fotky s detaily nánožníku? ![]()
@vlker Zkus mrknout do fotogalerie tady u tohoto tématu, jsou tam mraky fotek a možná i ty nánožníky. A taky je tam někde detail toho pásku pod záda.
@alviola Ty jo, děkuju. Dodnes jsem netušila, že existuje nějaká fotogalerie…
Jdu kouknout
@vlker Já jsem to taky dlouho netušila, až mě tady jedna holka naťukla ![]()