Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@yse On není malý, ale pokud ti dítě spí v lehu, nemá polohovací nožičky a tím přijdeš o 20 cenťáků. Určo si ho někam jeď očíhnout, ať pak nejsi zklamaná. Je to alternativa ke golfkám, ne k velkému sporťáku.
@kotyk Když za tuto cenu se toho moc sehnat nedá - navíc je lehký, skladný, má větší kolečka než golfky a spojenou rukojeť. Už jsem ho jednou viděla, jen jsem si nebyla jistá, zda se do něj vejde i větší dítě. Díky
@yse Jasně, mám ho přesně z toho důvodu. V nouzi se dá s dítkem druhou rukou složit a vytáhnout do schodů a v nemocnici nacpat pod postel. Plus má úžasnou boudu, teda se clonou, a stál nový necelé 4 tisíce.
@kotyk Teď už jsou ceny trošku výš - nejlevnější za cca 4400,00 Kč - asi díky oslabení koruny ![]()
@yse Měla jsem ho z výprodeje jako loňskou kolekci a plus nějakou akci k tomu, i tenkrát byl jinak kolem 4,5. Ale kurz zamával s cenama kočárků brutálně, protože 4,5 byla běžná cena, teď je to k těm 5 ![]()
@yse jedte opravdu porovnat treba se Snap 4-je vetsi. Ja kdyz jsem ho videla tak si koupe rozmyslela. Radeji si nejakou tu tisicovku priplatim ![]()
@bubijak Když Snap 4 se mi nelibí nejen vzhledem, ale přijde mi takový nekvalitní (celý se třepal). Ráda bych sporťák i pro druhé dítě a Snap mi přišel, že odvozí sotva jedno.
Tak opravdu Baby Jogger. S přehledem ho užiješ na dvě děti a pak i rozumně prodáš. Já jsem teď prodala ještě starý Baby Jogger, s tím ze na třetí miminko si pořídím a vyzkouším nový. Koupím si ale opět BJ. Co jsemvčera byla se podívat na prodejně. Britax mi přišel hodně malý, pro mě i hodně nízko rukojeť. Není polohování nožiček. V boudě síť ka. Raději si 3 tisíce příplatim
@yse
Agile taky není zrovna trvanlivý tovar. Co nahání na robusnější stavbě, to si vybere na provedení detailů. Jestli vážně chceš něco, co půjde schovat na další dítko, ušetři si na Baby Jogger.
@kotyk Před půl hodinou jsem četla tvé příspěvky v podobné diskusi a tam jsi právě BJ zmínila a tak jsem hledala a hned mi padl do oka, jen ta cena
Uvidíme na prodejně.
@yse City Mini je levnější než Versa a pokud ti stačil B-Agile, tak bude přesně co hledáš.
@yse https://plus. google. com/photos/112037925860641588412/albums/5976537808869111217?authkey=CO7lp7_wweXI7AE takto vypadal muj BJ, jeste ten Citz Classic-uplne starz model. Najezdeno mel opravdu hodne, a takz i hodne let. Nicmene konstrukce bzla stale v poradku, bez jedine vady. Pokud pujdes do City Mini volila bych 4kolku. Ja mela troj a nebylo to uplne ono. Nebo GT Baby Jogger-hodne lepsi nez mini.
Tak dneska jsem zjistila, že buď je ta sedací část ze dvou dílů nebo mi rupla deska v tom sedáku
Jak to máte vy, je to ze dvou dílů? Teď už se mi to nechce letět do kočárkárny a vytahovat tu desku, abych se podívala.