Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
3.3.14 20:36

@Ivčis To asi jo :-(. Já mám 8 měs. syna, zatím nesedí a mám ho, ale nevozím ho v něm. Zatím pořád nevím, jestli si ho nechám nebo ne, hold, nevím, co chci:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.3.14 21:08

@Zalmanova Ty máš Motion? Jestli by si se rozhodla ho prodat tak sem sním v květnu by to bylo ideální :P. Proč váháš? Nelíbí se ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.14 21:28

@Ivčis mám… nějak mě nenadchlo to polohování zad a ty nohy…ještě uvidím až ho projedu, kdyžtak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.3.14 21:35

A jak to tedy funguje? Rozhoduju se stále jestli britax nebo valco snap 4. Kdyžbych sehnala Britax byla bych raději. Jestli neseženu asi koupím Snapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.14 21:42

@Ivčis musíš chytnout tu sponu a tím se to posune. Dolů to jde super, nahoru hůř, ale asi to je zvykem a cvikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.3.14 21:44

@Zalmanova Snad to nacvičím, jestli se povede sehant. Nicméně kdyby náhodou si ho prodávala napiš prosím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.14 21:47

@Ivčis kdyby něco, ozvu se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.3.14 08:53

@Zalmanova Ale to mají všechny Britaxy stejné, tedy Agile i Motion. Nohy jsou v pohodě, sed je hluboký, takže dokud je dítě malé, tak ty nožičky ani nepotřebuje a když už je větší, tak už to zas tolik nevadí a ta poloha nožiček po tom protlační bohatě stačí.
Ale ty záda jsou fakt děsné, to je největší (ale snad jediné) negativum Britaxe. Nejenom, že se to blbě polohuje, ale pásek je až na kraji zad, takže se ta deska prohýbá a polohy mezi sedem a úplným lehem jsou v podstatě nepoužitelné. Ale i to se dá vychytat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.3.14 08:55

Koupím terénní kola

Já zase zvažuju nákup terénních kol. Tím, jak s ním jezdíme k babiččce, tak občas zabrousíme i na nějaký výlet a do terénu a to by se ty kola fakt hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
4.3.14 09:18

Ahoj holky, jsem také hrdá majitelka Britaxe Agile :lol:. Chtěla bych se zeptat, jakou nakonec máte pláštěnku. Vím, že maminky dost kupují od Emitexu, ale nevím, jak dobře na kočárek sedí.
Jinak jsem si už udělala clonu, vložku a madlo a kočárek je úplně úžasný :dance:. Já jsem zatím se vším spokojená, akorát přemýšlím nad tím vypodložením zádíček a ještě přidáním pásky, aby šla opěrka do úplného sedu. Malé bude 9 měsíců a je lehoučká, takže spíš jen sbírám inspiraci :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.3.14 12:20

Ten pásek pod záda je super. Jednak to zpevní, ale taky zvedne do úplného sedu. Já si to vlastně už reguluju jenom pomocí toho pásku. Původní polohování mám pořád povolené na leh a když chci do sedu, tak jenom sepnu ten pásek. Jinou polohu v 99% ani nepotřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.3.14 13:11

Holky, poraďte mi s tím nánožníkem. Budu kupovat určitě Pinkie, jenom váhám mezi tím obyčejným a tím s tou termoregulační vrstvou. Nevím, jestli to není zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.3.14 14:49

To polohování je v pohodě jen se sem tam vždy zasekl jde o zvyk:) já ho měla u všech golfkách i u agile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.3.14 17:16

@vlker To,že kočárek nejde uplně do sedu byla výhoda, když stabilně neseděl, že z toho nemohl vypadnout. Tedka když chce tak sedí a drží se za madlo a rozhodně se opírat nemusí. Pláštěnka si myslim je zbytečná, i když žiju v zemi kde prší furt tak, když přetáhnu boudičku tak je trochu mokrý, ale jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
4.3.14 18:10

@annaei Tak naše sedí dost stabilně, začíná pomalu obcházet nábytek. A aby nevypadla, tak tam jsou popruhy, ne? :palec: V létě by to bylo jiné, ale teď, když je nabalená ve fusaku, tak se jí opravdu špatně sedí. Většinou sjede dolů a někdy se jí to líbí, někdy zase ne.
A co se týká pláštěnky… Pláštěnku chci 100%. Nemám nánožník - budu teprve vyrábět. Teď má jen fusak, tedy nepromokavý, ale když by pršelo hodně, tak mi rozhodně přijde lepší ochrana pláštěnka. A v létě si neumím představit, jak bych dítěti kryla nožičky :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí