Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Lussye @Lussye jsem koukala, ze ty zada se daji prinejhorsim dovycpat nejakou vyztuzi..
stejné nám bude pul roku v zimě a to moc po venku jezdit stejné nebudeme ![]()
@lucynka25 Já koupila hnědou korbu i hnědej sporťák
Tašku už mám a ostatní doplňky ke sporťáku budu řešit, až na něj budem přesedat..
Jinak ho už mám doma a jsem z něj nadšená, strašně se mi líbí ![]()
@Lussye Mně teda záda nepřišly nějak vyloženě měkčí než u ostatních sporťáků..+ se dají zpevnit třeba vložkou..ale jasný, že každýmu vyhovuje něco jinýho..
@Terunka mas reálné foto? taky trošku premyslim nad tou hnědou…k ni by ruzove doplňky šly taky ![]()
A tašku mas jakou?
@Terunka ta vložka stoji asi 200,anebo se da dle me nějak vyrobit
kdyby to bylo nutne
@lucynka25 @lucynka25 děvčata já vám ho nevymlouvám to byl jen můj osobní názor. vyztužit se to dá určitě, je to dělané na suchý zip, mě by i dralo nervy to polohování, pač s malou jsme jezdili hodně, a hodně spala v kočárky, a z lehu do posedu to jde dle mě opravdu ztěží ![]()
já pročítala před kouůpí celou diskuzi, a jsou tu maminky co jezdili už od miminka. určitě Vám dají vědět.
@lucynka25 Příležitostně jsem do něj mimčo strkala a dokud jenom ležela, tak super. Teď je jí rok a půl a jak je hodně malá, je jí prostě sporťák velkej. Plus ta záda maj sklon se s ní prohejbat. Ale třeba naší nechodící tříleťajdě velikosti dvojleťáka je úplně nádherně, krásně v něm sedí, prohejbá se minimálně. Jako jediný bych ho nekupovala.
@lucynka25 Já mám jen fotky z mobilu a na nich ta barva moc reálně nevypadá
Ale podívej se tady do Fotoalba k tématu, tam jsou sporťáky ve hnědé vyfocení.. Jo, hnědá je dobře kombinovatelná - my teď čekáme kluka, takže mám v plánu tyrkysovou a potom kdybysme měli holčičku, tak ta růžová
A tašku mám nějakou obyčejnou, černou.
Já osobně bych v něm miminko nevozila (ani v korbě), je prostě tvrdý. A přecházet do sporťáku v 6M je, to je hloubý výmysl výrobců kočárku. Dítě má jít do sporťáku až si samo sedne, což bývá nejdřívv v 8M. A tím se myslí, že si orpavdu samo sedne, ne žeho posadím a ono sedí. Navíc miminko musí mít pevná záda, což tento kočárek nemá. Doporučuju ho tak od půl roku jako nouzovku na krátkodobé ježdění. Např do obchoďáku, na plnohodnotné ježdění tedy i třeba s delším spáánkem, tak nejdřív od roku. To je pak jako sporťák super.
@alviola Když má sporťák polohovací záda, tak tam klidně dítě může i dřív, když není v pozici v úplném sedu, to ničemu nebrání
Některé děti navíc dýl jak do 6 měsíců v korbě nevydrží, protože chtějí dobře vidět ven. Takže to není jen výmysl výrobců kočárků.
Já ho teda ještě neviděla na živo, ale myslím, ze bude dobrý.. ![]()
@kotyk Tak mě se záda nikdy neprohnula. A u drhýho planuji koupit korbu pro miminko, protože jsem z kočárku nadšená. V půl roce jsem u nesedícího miminka měla jistotu, že mi nevypadne. Syn kočárek ve 2 letech miluje
@alviola Tak v čem chceš vozit dítě, co má v 6 měsícíh 10 kg toho mam přepulit do korby. Já ho vozila v leže v britaxu
Já mám tenhle kočárek a vozím malého od cca 8 měsíců ale to jen z důvodu že před tím byla zima, polohování je opravdu do úplného lehu takže by se to dalo naprosto v pohodě i dřív, já měla do velkého kočáru vložnou tašku a s tou naprosto luxusně bez problémů. Na zimu s fusakem bych se taky nebála, v létě by se tam podle mě půlroční mimčo trochu ztrácelo, je dost prostorný.
Jinak polohování opravdu není nejšťastnější ale já si zvykla a nevadí mi to, rozhodně je to malé mínus ale byla jsem na to připravená. Měla jsem tam jednu dobu našitý i pásek se zapínáním takže jsem jen posadila, zacvakla a bylo. Za mě nemá chybu a jsem maximálně spokojená
@Panuška nám bude 6mesicu pravé v prosinci, tak v tom fusaku v tom litat určité nebude, myslím, ze to bude akorát a az bude teplo, už budeme velky ![]()
@annaei to rada slyším, takže taky myslis, ze je to v pohodě, ze?