Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Miusche píše:
My máme typ 2013 (kupovaný v lednu 2014) a pro složení stačí „zamáčknutí“ čudlíku. Záklopka se u 2013 uvolňuje při rozkládání kočárku. Leda by byly na trhu dva různé modely 2013?.
jo to jsem myslela, asi jsme obe mysleli neco jineho
![]()
Ano pro rozložení se musí uvolnit, ale prý je u 2014 nutné sklopit záklopku PRO složení
Aspon ze tak
ja se rozhodovala co koupit zda Valco baby snap 4 s černou konstrukci nebo britax b-agile…a vyhral britax ![]()
@rupik Takže model 2014 nejde složit jednou rukou? Nebo možná lze nejdříve sklopit záklopku a postupovat klasicky jako u 2013-tky. Ale to je vlastně jedno
. My jsme spokojeni s 2013 a hlavně je spokojeno naše dítko ![]()
@Miusche píše:
@rupik Takže model 2014 nejde složit jednou rukou? Nebo možná lze nejdříve sklopit záklopku a postupovat klasicky jako u 2013-tky. Ale to je vlastně jedno. My jsme spokojeni s 2013 a hlavně je spokojeno naše dítko
jde složit jednou rukou, zmáčkne čudlík a zatáhne se uprostřed sedačky.
Při rozkládání se odjistí se páčka, a je to.
@Lussye jasně, ale nepíšeš o modelu 2013? ten máme a jde složit jednou rukou. O modelu 2014 Rupík psala, že se ještě pro složení musí sklopit záklopka - tedy nejen zamáčknout čudlík.
Byla jsem to vyfotit, kočárek jsem kupovala asi před měsícem. V papírech mám psán model 2014. Jediné co při složení dělám je, že zmáčknu tento šedý čudlík
a zatáhnu. Nevím jakou záklopku máte na mysli, ale ta podlouhlá zaklopka se zajistíá až při složení a uvolnuje se až když chci rozložit.
Žádnou jinou pojistku tam nemám a i když koukám na oficiální stránky Britaxu tak jinou pojistku ani u nich nevidím ![]()
Díky za foto Lussye. Tak úplně stejně vypadá model 2013:-). Ale vždyť ono je to nakonec jedno - hlavně že jsou to bezvadné kočárky - alespoň si to o nich zatím myslí ![]()
@Miusche píše:
Díky za foto Lussye. Tak úplně stejně vypadá model 2013:-). Ale vždyť ono je to nakonec jedno - hlavně že jsou to bezvadné kočárky - alespoň si to o nich zatím myslí
Jde o to zda mám 2014 nebo 2013
Koukala jsem, že na kočárku mám psáno vyrobeno 2012 09
Takže mám asi 2013 ale na stránkách britaxu je to stejné. http://www.britax-roemer.cz/…ky/b-agile-3-(1)
@Lussye No, tak podle data výroby na kočárku bych tedy tipla, že máš spíše model 2013
. Ale proč máš tedy v papírech, že je to model 2014? Nemohli se splést a dát Ti místo modelu 2014 model 2013? Teď „babo raď“ ![]()
@Miusche píše:
@Lussye No, tak podle data výroby na kočárku bych tedy tipla, že máš spíše model 2013. Ale proč máš tedy v papírech, že je to model 2014? Nemohli se splést a dát Ti místo modelu 2014 model 2013? Teď „babo raď“
To nevím, ale mě je to celkem jedno
hlavní je, že jede. Koukala jsem i k výrobci, a žádný rozdíl jsem nenašla ![]()
Rozdíl není žádný, celolátkovou boudu mají australské a us modely, ty mají i jiný systém upínání pásů.
http://www.youtube.com/watch?… tam je vidět jak se musí ta záklopka otočit dolů… ale jde složit stále jednou rukou. Holky je to opravdu jedno, jen jsem psala ty změny oproti 2013 ![]()