Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.14 13:27

A jeste jedna z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
19.4.14 13:29

Pěkné, malá na cvlonu protestovala, jakmile si dokázala sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.4.14 14:09

@irenakovarova Asi tě nepotěším, v roce 2011 skutečně prvních pár B-Agile vyšlo bez zipu. Některé měly ve spodu šroubky a šlo to odšroubovat, ale ty další byly na nýty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 20:45

@kotyk Nevadi, tak to vyperu rucne co se da delat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 20:51

@Lussye Nas malej taky clonu porad stahoval ale slunecnik taky, tuhle jsem kupovala na kocarek Quinny Speedi ma kratsi boudu tak jsem ji pouzivala aby mu tam moc nefoukalo a je nepromokava.Na b-agile uz nepotrebujeme ta striska je super ze se da odepnout navic na mimibazaru jsem objevila clonu co se zapne na sitku tym padem boudicku muzu pouziti proti vetru coz je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.4.14 13:10

Zdravím. :mavam:
Přemýšlím nad koupí BRITAX B-AGILE ale trochu mě odrazují ta plastová kolečka. :think: Jak se vám s nimi jezdí? A nedají se náhodou dokoupit nafukovací? Díky za nějaké zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 13:16

@Kassiel Ahoj,kocarek muzu doporucit i kdyz mam ho z bazarku tak jezdi se s nim bezvadne, plastova kolecka nam nevadi uz jsem na to zvykla ale nekde na internetu jak jsem objednavala nanoznik Britax byli kolecka do terenu myslim i nafukovaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
26.4.14 13:16

Já ho mam, sice ještě nepoužívám, ale ty kolečka mi jsou sympatičtější, než nafukovací, on to neni vyloženě plast, je to takovej gumovej plast, hodně tvrdej. A dají se dokoupit terénní kolečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.4.14 13:22

Děkuji. :kytka: Že k němu jsou i náhradí kola je super! :dance:
A nemáte některá zkušenost v porovnání s Euro Cart Runner 2013 http://www.svetkocikov.sk/…-runner.html ? Rozhoduji se mezi nimi a nevím který by byl lepší, už vybírám asi měsíc… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 13:29

Ja bych rekla ze je to napodobenina na kocarek Nuna ale osobne bych ho nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
26.4.14 16:26

S nafukovacími koly je Britax B-Motion. JE ale jinak skoro stejný jako Agile jenom díky těm kolům o něco těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.4.14 17:07

Koukala jsem, že s nafukovacími je o 2,5 Kg těžší. Když se na BRITAX B-AGILE přidělají sportovní kolečka, tak se váha zvedne o 1,8 Kg, což je pro mě důležité.
Takže jsem pro BRITAX B-AGILE více méně rozhodnutá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
26.4.14 17:53

@Kassiel Ahoj, záleží jak a kdy chceš kočárek používat. Já mám dva, Britaxe a Jané Slalom a je to nesrovnatelné. Britax do města paráda, složím ho na placku, lehoučký. Na léto jak dělaný. Ve sněhu katastrofa, do terénu vůbec, zachlé bláto v pohodě ale ve štěrku se „topí“. Zase na tohle mám Jané, nafukovací kola, terén paráda, hodně měkkčí jízda po nerovnostech. Zase má jiné nevýhody. Nevím kolik má tvoje dítě a na co přesně ho chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.4.14 18:18

@Kassiel Kolečka do terénu nejsou nafukovací, jen stejně velká jako zadní a neotočná. K pobíháčku nafukovací existují k Valco Snap, ale zase se sem nedováží. S Runnerem moc neporadím, ale je to od pohledu úžasný kříženec Zee a Nuny :mrgreen: Obecně tuhle značku moc nemusím. Jinak na diskuzi o Runnerovi si asi koukala https://www.emimino.cz/…2013-155239/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.4.14 21:51
@Luisiana píše:
@Kassiel Ahoj, záleží jak a kdy chceš kočárek používat. Já mám dva, Britaxe a Jané Slalom a je to nesrovnatelné. Britax do města paráda, složím ho na placku, lehoučký. Na léto jak dělaný. Ve sněhu katastrofa, do terénu vůbec, zachlé bláto v pohodě ale ve štěrku se „topí“. Zase na tohle mám Jané, nafukovací kola, terén paráda, hodně měkkčí jízda po nerovnostech. Zase má jiné nevýhody. Nevím kolik má tvoje dítě a na co přesně ho chceš

No úplně ideálně bych chtěla aby zvládat obojí, jak město, tak terén, ale vzhledem k tomu, že zároveň chci aby byl kočár skladný a lehký, tak to asi nijak nezkloubím… :nevim: Malej má 16 měsíců, kolem 11 Kg a ráda bych aby v kočáře vydržel ještě i přez zimu, takže aby se tam vešel a aby se dalo normálně jezdit. Mám takový pocit, že ideální kočár pro mě neexistuje. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí