Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
29.4.14 17:13

@alviola Zase jsou velké, takže súoustu nižších překážek vyjedeš bez přizvedávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
29.4.14 20:47

@alviola teď jsem nepochopila jak to myslíš :oops:, ale nejsou otočné jako ty malé, což mě pěkně štve :cert:

• Citovat
  • Upravit
2249
29.4.14 21:38

@mrs. Tio je logické, že nejsou otočné. Právě když chceš zatočit, tak ten kočárek musíšk přizvednout. A právě to přizvedávání u Britaxu je hrozně blbé, buď mám pocit, že uzlomím kočárek nebo musím levou nohou zafixovat zadní kolo (zapřít se o něj) a pak lehce přizvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
29.4.14 21:41

@alviola Jojo, máš recht, vůbec netuším jak tam ty kola můžou fungovat a letos je nikdo moc nevyzkoušel. No popravdě si myslím po mojí zkušenosti s Britaxem, že to projede nenáročný terén ale kvalita té jízdy bude podobná, prostě to bude v terénu děsně hrkat. Nejsou nafukovací… a to jde znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.14 07:51

Ahoj holky potrebovala bych jeste jednu radu.Vim ze b-agile ma nosnost jenom do 15kg coz syn uz ma ted ve dvou letech sice vetsinou chodi pesky ale kocarek stejne jeste vyuzivame.Tak nevim jestli ho radeji prodat a koupit nejaky golfky s vetsi nosnosti a nebo jeste nechat aspon na zimu ale zaroven mam strach aby jsme ho nejak nepokazili pretizenim nekdy vezu v kosu i nakup. I kdyz dite mam velky stejne se mi dobre z kocarkem jezdi a nerada by ho menila.Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
30.4.14 08:30

@irenakovarova No já jsem tady poslední dobou za průdu ale malá má přes 12 Kg, když tam dám nákup a jedu tak cítím, jak si kočár jakoby sedá a začaly mi vrzat přední kolečka. Já bych to nepřetěžovala a radši prodala ještě v dobrém stavu. Ale to je můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.14 08:36

Diky za nazor, proto taky rikam mozna radsi prodat aby ho neodrovnala pretizenim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
30.4.14 12:54

Já někde četla, že je B-Agile do 18 Kg, nebo se mi to jen zdálo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.4.14 12:59

Já jsem Agiel kupovala pro staršího, když měl 15 kg a prodavač mi právě doporučil Agile, že má dobrou konstrukci a nemusím0 se bát. Jediným problémem bylo, že se prohývably záda. I teď v něm staršího občas vezeme, když usne a to má 20 kg.
Ten uváděný údaj do 15 kg je podle evropské normy a v podstatě znamená že je to minimální maximální hmotnost, tedy že každý kočárek musí mít grantovanou nosnost těch 15 kg. Ale skutečná nosnost bývá mnohdy vyšší. Např Bugabbo výrobce tajky uvádí 0 - 15 kg, ale zatím má napsáno, že doporučovaná max. hmotnost je 16 - 17 kg. Na Quinny Zapp je taky uvedeno těch 15 kg, ale obracela jsem se přímo na autorizovaného dovozce a tam mi potvrdili max. hmotnost 20 kg. Takže doporučuji obrátit se na autorizovaného dovozce. Sama se k tomu chystám, protože mám těžkotonážní děti.

Nicméně dnes už bych asi koupila Baby Jogger City Mini, který je úplně stejný jako Agile, ale je to americká značka, tak je dimenzovaná na americké děti a max. nosnost je 20 nebo dokonce 25 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
30.4.14 13:05

@alviola Tak jsem na Baby Jogger City Mini teď koukala a našla jsem že model GT má nosnost až 29,5 Kg. 8o No to je dost dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.4.14 13:30

Jo, už jsem si vzpomněla, proč jsem Britaxe bez obav kupovala i pro těžší dítě. Poučná o evropské normě jsem se schválně dívala na americké stránky Britaxu, kde pro Agile uvádějí nosnost 55 lb, což je přes 20 kg. Je sice trošku jiný, ale to se týče spíše té „látkové“ části a boudy, konstrukce se zdá být stejná i podle váhy. Pochybuju, že kdyby byla ta konstrukce bytelnější, tak by vážil kočárek stejných 8 kg.
Mrkněte na http://www.britaxusa.com/…-agile/specs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.4.14 13:30

@Kassiel Jo, jenomže model GT je myslím těžší než Agile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
30.4.14 13:40

@alviola GT má 9,5 Kg. Takže ano, o něco víc má.

Tak to je dobrý, 20 Kg to může prcek přibírat jak divej. :mrgreen:
Už se na ten kočár tak těšim, ať už je 15.5. a mám ho doma!! Pak mě bude ještě čekat vytunění, toho se nemůžu dočkat! :dance:

Příspěvek upraven 30.04.14 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.4.14 13:45

@Luisiana Tak my teda kočár přetěžujeme fest. Malý má 12 kg, občas v tom vezem i staršího 20 kg, do toho min 3 kg na rukojeti, další 3 kg v koši (někdy i víc) a musím zaklepat po 6 měsících intenzivního ježdění v pohodě. Ani není povolený. Ale kolečka taky vrzaly, zadní se dokonce jakoby zadíraly, měla jsem strach, ale manžel to prostříknul WD a v pohodě. Akorát on byl moc aktivní, tak rozebral celé to stříknul i tam, kde je vzdau uložené to pružení a to pak začalo vydávat úplně strašlivé zvuky. Naštěstí to po týdnu ježění přestalo. Takže doporučuju nestříkat do pružení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.4.14 13:52

@Kassiel Jo, jo, tak bych měla ještě představy, jak si kočárek vylepšit, ale už došly penízky :-(
Mám černou nepromokavou clonu na tu síťku v boudě a pásek na polohování. Nánožník jsem kupovala Pinkie, hodně ho tu chválily, není špatný, sedí docela dobře, líbí se mi te nip na boku, ale nevím, jestli třeba ten šitý od Natydom nesedí ještě líp.
Kamarádka mi pak šila vložku, potah na madlo a letní verzi té clony se vzorem autíček (objednávala jsem si látku z dumlatek.cz, mají tam nádherné, i když dražší vzory). Bohužel jsem moc netrefila barvu a k tomu čerenému kočárku mi to tak úplně skvěle neladí. Ale tá kámoška si to zkoušela na svůj černý a vypadá to božsky :-) Někdy to musím vyfotit a hodit sem.
Ještě bych chtěla organizér na madlo jak před dítě, tak na rukojeť a držák na pití. No, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí