Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
15.5.14 17:16

@Elenore Jinak na tohle jsou zlatý Peg-Pérega. Nacvakneš korbu a jedeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.5.14 19:59

@kotyk nemáš to náhodou vyfocené, jak to vypadá? Zas je pravda, že já to budu používat spíš jen vyjímečně, jinak budu mít doma ještě ten druhý hluboký na procházky po vesnici a kolem baráku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
15.5.14 20:58

@kotyk Mi se sice taky moc nelíbí, vozit mimčo od sebe, trvale bych to asi nechtěla. Ale pokud budeš střídat s normálním kočárkem, tak to oba si přežijete :-) Já jsem měla sourozenecký kočárek Jané a tam jsem právě měla vložnou tašku a taky mimčo od sebe. Ale na procházky kolem baráku jsem zase měla normálníhluboký. A párkrát, když jsme jeli k našim a neměli v autě moc místa, tak jsem vzala Britaxe (měla jsem ho pro staršího) a do toho šoupla tu vložnou tašku ze sourozeneckého a šlo to. Na vožení v atuě mi právě ta taška přijde bezkonkurenčně lepší než korbička. A navíc taška, je hrozně praktická. Mimi usne a člověk ho nemusí budit, popadne tašku a jde. Což s těžkou kormičkou už nebylo tak pohodlné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.5.14 22:41

@alviola hmm hmm, no je to dilema :-D Kdyby aspoň ta vložná taška nebyla tak drahá :-D A neoriginál např. Emitex se mi moc kupovat nechce, chtěla bych, ať to tam hezky pasuje a hezky vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.5.14 23:42

Elenore, tak to mas za chvili!!! Muzes mi napsat, kde jsi nasla tu „normalni“ za 1500? Ja dneska koukala tady: http://www.sbazar.cz/hledej/britax a maji tam ijednu tu prenosnou tasku k britaxu, i kdyz pisou b. smart a double, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.5.14 00:03

@zupe tady je ta černá…kdybych nebyla proti černé barvě, tak ji beru hned http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Díky moc za odkaz! Škoda, že je taška v béžové barvě, ale mám červený Agile, tak to by moc nepasovalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.5.14 07:17

@Elenore Myslíš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.5.14 13:08

@kotyk já jsem pochopila, žes tu vložnou tašku do Britaxu používala, tak jsem myslela fotku kočárku s taškou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.5.14 18:26

@Elenore Ne, já v tom pidišéfovou vozila bez tašky. Byla stejně narvaná ve fusaku a na tom byl ještě nánožník, takže ta taška by tam byla už krapet navíc. Tašku jsem měla jen v sourozeneckém tandemu a vzhledem k fusaku taky putovala po prvním měsíci do pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.5.14 21:53

Holky, mám pro malýho připravený B-agile, jen čekám, až bude trošku větší a teď jsem našla na bazoši inzerát ošklivě vyšisovanýho agile :( Jak byla boudička přivřená, tak jsou tam pruhy jak blázen a to paní píše, že je ježděný málo :think: Četla jsem, že šisuje, ale tohle je fakt hrozný. Máte to také tak? Jde to reklamovat? Teď nevím, jestli ho neprodat dokud je fungl nový, nepoužitý, protože v létě ho budu mít na zahraně na sluníčku nonstop, pokud to šisuje tak moc, tak to tedy po létě bude vypadat :,(
Předem děkuji za info :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
18.5.14 16:41

@katarina82 Mam černý kočár 2 leta použitý a vyšisovaní je videt alene nějak tragicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.5.14 17:21

@annaei Díky, já právě našla tuhle fotku a zděsila jsem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
18.5.14 20:17

Mě taky to šisování trochu děsí, nejde to něčím nastříkat, aby ta barva tak nebledla? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.5.14 21:19

Mě by ještě zajímalo, jestli B-motion šisuje tak jako B-agile :think: V popisech píší, že B-motion má nepromokavou stříšku, takže to by mohl být jiný materiál, ale bohužel jsem ho zatím naživo neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.5.14 21:28

@katarina82 B-Agile má taky nepromokavou stříšku. Látka je stejná, ale ty novější barvy jsou stálejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí