Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileDobrý den milé maminky
polemizuji nad tím že během příštího týdne koupím dcerce tento kočárek
chci se zeptat jestli jdou nožičky zvednout aby neplandali dolů a teď je na něj akce za 4990,– a k němu je buď pláštěnka nebo nánožník co bude lepší? Původně jsem si k něm chtěla dokoupit tašku i nánožník ale teď jsem trochu zmatená
díky moc za info
![]()
Tak se také přidávám k majitelkám Britaxu B agile 4. Mám za sebou první jízdu a jsem celkem spokojená. Až na ty tady milionkrát zmiňovaná kolečka, s tím jsem ale počítala. Děkuju za zdejší diskusi, která mě poučila. Objednala jsem si i nějaké doplňky na MMB tady na doporučení u DARINT, tak čekám balíček ![]()
Haninen - nožičky jdou dát jen do dvou poloh - promačkává se spodní část buď nahoru - na spinkání a nebo se promáčkne dolů, když je dítě větší a sedí. Malému bude 10 měsíců a je celkem drobný, spinkalo se mu v něm dobře. Taky jsem o koupila za tuhle cenu + origo pláštěnka zdarma. Přemýšlím, že dokoupím ještě nánožník, ale právě zvažuju jestli Pinkie nebo Britax ![]()
@Anet.Č: Já právě chci tašku i nánožník pinkie ale jako nevím no
až se malá vyspí jedu to osondovat do baby centra tak uvidíme
A kolečka teda na prd jo? A to máš 4 kolovej nebo 3???
@Haninen
Jo jo, tam mají Pinkie, už jsem tam taky kupovala tašku a právě přemýšlím nad tím nánožníkem, sice zatím není potřeba, ale později určo bude třeba
Kočárky tam mají vystavené, tak se na ně můžeš naživo mrknout. To je nejlepší.
Ten materiál těch koleček je nešťastný, ale plánuju, že s ním budu jezdit jen po dobrých cestách, tak snad vydrží, ale opravdu se tam ty kamínky trochu zapichují, což mě štve, sice to není takový ten klasický plast, ale…
Jinak se s ním hezky jede, jak je lehoučký a ovladatelný, jsem zvyklá na těžký kočárek, tak tenhle mi připadá fajn. Hlavně jsem chtěla aby byl lehký a dobře skladný do auta.
@Anet Č.: Přesně to chci i já
tak snad zvolím dobře, myslím že ty kolečka jdou i nějak vyměnit tak uvidíme, já teď prodávám po dceři právě ROANA a rve mi to srdce byla sem s ním naprosto spokojená až na to tedy že je fakt moc velký a nedá se tak lehce složit
tak uvidíme každopádně prachy budou lítat příští měsíc je nám rok takže Britax je jasnej
a sem ráda že dou ty nožky polohovat nahoru pro spánek to je fajne
![]()
@Haninen ono to je takové zvláštní polohovaní, tak se na to radši podívej a malou si do kočárku polož a vyzkoušej. A jakou barvu chceš?
@Anet Č.: Zkusím určitě, chci ten fialkový
Doteď jsem měla černej ale do toho hrozně pere sluníčko takže na prd ![]()
K tem koleckam, na zacatku se zapichavaly kaminky strasne, ale mam pocit, ze ted min a min, cim dele jezdim. Asi, jak uz jsou zniceny:-) Ale fakt nejhorsi to bylo uplne na zacatku…
@Haninen Já jsem právě na chlapečka zvolila černý, ale na holčičku by se mi líbil ten fialkový ![]()
@zupe No tak uvidíme, prostě tam ty kolečka jsou, tak se nedá nic dělat ![]()
Ja zvazuju, ze na dalsi mimi tam koupim ty kolecka z motionu, protoze vsichni rikaji, ze je na male mimi malo odpruzeny, ale nevim, uvidim.
@Haninen Zdravím.
Fialovej je nádhernej, ten vám bude spousta maminek závidět, já mít holčičku tak jdu do něj taky.
Ale k vašemu rohodování co ke kočárku zdarma, tak já bych teda na 110% hlasovala pro nánožník, neboť origo pláštěnka je řešená tak nešťastně, že nezakrývá zadní část kočáru, což v praxi znamená, že když prší a dítě leží prší mu roznou na tu látku za hlavou a to neni úplně fajn. 99% maminek s Britaxem kupuju pláštěnku Emitex Tracking maxi (190,–), já jí mám taky a sedí parádně, zakrývá celý kočár včetně nákupního košíku.
Taže na tom vyděláte ještě víc, protože nánožník stojí nějakých 450,–. ![]()
@zupe jestli to jde, tak by to bylo fajn. Ale kde je pořídit a za kolik?
Dekuji moc! Takze agile je jasna volba