Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
15.6.14 12:12
@Kassiel píše:
@Moňas.p Kola po výměně jsou otáčení, dají se zaaretovat. Kola trochu váhu kočárku zvýší, ale myslím, že né o 3 Kg, ale o kolik přesně to nevím. Agile nemá polohovací rukojť, ale i pro mého přítele (cca 190cm) je dostatečně vysoko.

Dekuji moc! Takze agile je jasna volba

• Citovat
  • Upravit
410
16.6.14 09:55

@Moňas.p U mě bylo taky hned jasno. :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
18.6.14 07:26

Dobrý den milé maminky :kytka: polemizuji nad tím že během příštího týdne koupím dcerce tento kočárek :-) chci se zeptat jestli jdou nožičky zvednout aby neplandali dolů a teď je na něj akce za 4990,– a k němu je buď pláštěnka nebo nánožník co bude lepší? Původně jsem si k něm chtěla dokoupit tašku i nánožník ale teď jsem trochu zmatená :lol: díky moc za info :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
134
18.6.14 08:36

Tak se také přidávám k majitelkám Britaxu B agile 4. Mám za sebou první jízdu a jsem celkem spokojená. Až na ty tady milionkrát zmiňovaná kolečka, s tím jsem ale počítala. Děkuju za zdejší diskusi, která mě poučila. Objednala jsem si i nějaké doplňky na MMB tady na doporučení u DARINT, tak čekám balíček :D
Haninen - nožičky jdou dát jen do dvou poloh - promačkává se spodní část buď nahoru - na spinkání a nebo se promáčkne dolů, když je dítě větší a sedí. Malému bude 10 měsíců a je celkem drobný, spinkalo se mu v něm dobře. Taky jsem o koupila za tuhle cenu + origo pláštěnka zdarma. Přemýšlím, že dokoupím ještě nánožník, ale právě zvažuju jestli Pinkie nebo Britax :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
18.6.14 08:38

@Anet.Č: Já právě chci tašku i nánožník pinkie ale jako nevím no :D :nevim: až se malá vyspí jedu to osondovat do baby centra tak uvidíme :cert: A kolečka teda na prd jo? A to máš 4 kolovej nebo 3???

• Citovat
  • Upravit
134
18.6.14 08:44

@Haninen
Jo jo, tam mají Pinkie, už jsem tam taky kupovala tašku a právě přemýšlím nad tím nánožníkem, sice zatím není potřeba, ale později určo bude třeba :lol: Kočárky tam mají vystavené, tak se na ně můžeš naživo mrknout. To je nejlepší.
Ten materiál těch koleček je nešťastný, ale plánuju, že s ním budu jezdit jen po dobrých cestách, tak snad vydrží, ale opravdu se tam ty kamínky trochu zapichují, což mě štve, sice to není takový ten klasický plast, ale… :nevim: Jinak se s ním hezky jede, jak je lehoučký a ovladatelný, jsem zvyklá na těžký kočárek, tak tenhle mi připadá fajn. Hlavně jsem chtěla aby byl lehký a dobře skladný do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
18.6.14 09:09

@Anet Č.: Přesně to chci i já :pankac: tak snad zvolím dobře, myslím že ty kolečka jdou i nějak vyměnit tak uvidíme, já teď prodávám po dceři právě ROANA a rve mi to srdce byla sem s ním naprosto spokojená až na to tedy že je fakt moc velký a nedá se tak lehce složit :| tak uvidíme každopádně prachy budou lítat příští měsíc je nám rok takže Britax je jasnej :lol: a sem ráda že dou ty nožky polohovat nahoru pro spánek to je fajne :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
134
18.6.14 09:20

@Haninen ono to je takové zvláštní polohovaní, tak se na to radši podívej a malou si do kočárku polož a vyzkoušej. A jakou barvu chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
18.6.14 09:28

@Anet Č.: Zkusím určitě, chci ten fialkový :-) Doteď jsem měla černej ale do toho hrozně pere sluníčko takže na prd :|

• Citovat
  • Upravit
1665
18.6.14 09:35

K tem koleckam, na zacatku se zapichavaly kaminky strasne, ale mam pocit, ze ted min a min, cim dele jezdim. Asi, jak uz jsou zniceny:-) Ale fakt nejhorsi to bylo uplne na zacatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.6.14 09:37

@Haninen Já jsem právě na chlapečka zvolila černý, ale na holčičku by se mi líbil ten fialkový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.6.14 09:37

@zupe No tak uvidíme, prostě tam ty kolečka jsou, tak se nedá nic dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.6.14 09:43

Ja zvazuju, ze na dalsi mimi tam koupim ty kolecka z motionu, protoze vsichni rikaji, ze je na male mimi malo odpruzeny, ale nevim, uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
18.6.14 09:45

@Haninen Zdravím. :mavam: Fialovej je nádhernej, ten vám bude spousta maminek závidět, já mít holčičku tak jdu do něj taky.
Ale k vašemu rohodování co ke kočárku zdarma, tak já bych teda na 110% hlasovala pro nánožník, neboť origo pláštěnka je řešená tak nešťastně, že nezakrývá zadní část kočáru, což v praxi znamená, že když prší a dítě leží prší mu roznou na tu látku za hlavou a to neni úplně fajn. 99% maminek s Britaxem kupuju pláštěnku Emitex Tracking maxi (190,–), já jí mám taky a sedí parádně, zakrývá celý kočár včetně nákupního košíku. :palec: Taže na tom vyděláte ještě víc, protože nánožník stojí nějakých 450,–. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.6.14 09:45

@zupe jestli to jde, tak by to bylo fajn. Ale kde je pořídit a za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí