Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Haninen Na FB Martina Egnerová, má skupinku Má kreativní tvorba. ![]()
@Kassiel: Děkujíí
o té paní vím a jsem s ní v kontaktu ale paní toho má teď moc ale ještě uvidím
nevím vůbec jakej vzor ![]()
Holky asi sem natvrdlá ale byla bych ráda kdyby ste mi potom třeba vyfotili nebo podrobně popsali jak ste to polohování kočárku nastavili aby děcko mělo nožičky nohoře
abych to mohla udělat taky, moc se mi utracet ze nějakou tu speciální podložku ještě 1000,– nechce ale třeba to naší malé vadit nebude ale přece radši bych chtěla mít jistotu ![]()
@Haninen píše:
Tak měli pouze hnědý, černý, červený ale i tak se mi líbilibudu ho objednávat z internetu.. mám prosbu… to polohování nožiček, některým dětem to stačí vyboulit nevim jak ta naše.. ale vyděla sem vychytávku že se to dá nějak rozepnout na zip něčím vycpat? Neděláte to taky někdo?
Tak to je škoda, že fialový neměli, když jsem tam byla já, někdy min. týden, tak tam ještě byl, to je známka toho, že je hezký, tudíž se prodal ![]()
Holky nevite jestli nekdo na mimibazaru sije potah na boudu Britax b-agile? Chtela bych nejakou zmenu ![]()
@Haninen píše:
Anet Č.: A ty si taky z PCE?
Kousicek od Pardubek ![]()
Holky, mate s nim problem najizdet na obrubniky? S nekym jsem si psala a pry ma asi spatny teziste, ze nejdou nadzdvihnout predni kola. S tim mam totiz problem u svyho golface, vubec nejde nadzdvihnout ani kdyz je prazdny, kor kdyz v nem je syn a vyklani se, tak se to neda vubec. Ani kdyz prejizdim koleje, to je katastrofa
Jako je to trochu tezsi, ale jde to, Ono si nevyberes, kamaradka ma Valco snap, ten ma zase teziste hodne vzadu a kdyz vyndas dite (a mas nahodou jeste prebalovaci tasku na rukojeti), tak se prevrati dozadu…
@zupe píše:
Jako je to trochu tezsi, ale jde to, Ono si nevyberes, kamaradka ma Valco snap, ten ma zase teziste hodne vzadu a kdyz vyndas dite (a mas nahodou jeste prebalovaci tasku na rukojeti), tak se prevrati dozadu…
taky dobry
no me jde o to, ze ho chci koupit pro druhy dite a potrebuju, aby byl snadnno ovladatelny jednou rukou
@Moňas.p Jo, já s tím problém mám. S prázdným ne, ale s naším 13 kg miminem docela jo. Ale dělám to tak, že si to zapřu nohou vedle levého kolečka a v poho. Už jsem si zvykla. Třeba Bugaboo Bee se přizvedávalo skvěle, ale díky malým a odpruženým kolečkům se koleje nedaly přejet vůbec, takže tohle je celkem pohoda.