Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
25.6.14 08:42

@Nataša Má boudu dělanou na obyč City Mini, takže je moc nízko a má malý oblouk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
28.6.14 20:43

Holky v pátek nám došel b-agile fialový a luxuuuuuus sem maximálně spokojená :dance: :pankac: Akorát se chci zeptat jak se s ním jede na sněhu? 8) Vím že ja na to brzo ale tak zeptat se můžu :D :D

• Citovat
  • Upravit
2249
30.6.14 16:05

Letos ho bohužel nikdo pořádně na sněhy nevyzkoušel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.6.14 16:06

Tak jsem dneska zjistila, že Emitex pláštěnka na nic :-( Je trochu krátká a když dám malého na spinkání, tak je fakt malá :-( Ale nevím, jestli nemám blbý typ té pláštěnky nebo jestli je ta originál lepší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.6.14 16:57

@alviola original sedi moc pekne, s emitexem zkusenost nemam tak netusim jestli by nejaka sedela lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
1.7.14 09:58

Holky má tu někdo b-motion?? Zajímá mě jaká je ta červená, jestli je stejná jako u b-agile…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.7.14 10:31

@wendy1607 Sice nemám červený, ale když jsem ho byla kupovat, tak jsem červený prohlížela a červená mi přišla stejná jako u Agile. Aspoň na tom umělém světle v obchodě tedy…
Já jsem nakonec vzala hnědý, ač hnědou obecně nemusím a jsem moc spokojená :srdce:
Obecně jsem s Motionem mooooc spokojená. Měla jsem i agile, ale chtěla jsem víc odpružený, protože jako kočár „do auta“ mám ještě B-mobile-ten miluji taky :srdce:, takže bylo zbytečné mít dva podobné typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
1.7.14 13:26

@katarina82 Já ho právě chci jako kočár do auta, ale zase aby stál za něco. Mám Cam cortinu a ta je hrozně velká a to skládání děs, ale zase na ježdění super. Jenomže letos to řešíme kvůli dovolené, nechce se mi tahat s tak velkým kočárem a pokaždé ho skoro rozmontovat :D. Zatím u nás vyhrává též hnědý a b-motion, kvůli těm kolečkům a odpružení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.7.14 13:32

Maminky, ráda bych se zeptala, dá se na B-Agile nějak sundat ta stříška (ne z kočáru to už mám) ale z té konstrukce stříškové nebo já nevím jak to říct… přiletěli jsme z dovolené a v letadle ho nejspíš vezli s tunou uhlí, houbičkou a vodou s jarem to nejde dolu, potřebovala bych to nějak sundat a pořádně namočit asi nevim :(… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.7.14 21:13

@wendy1607 B-motion je super i jako hlavní kočár, lehce se skládá, mám trojkolku :srdce: a do terénu bomba, jezdí se mi s ním líp než s Casualplay S4, který jsem měla předtím, ale zase je těžší než B-agile, to je tak taky jeho jediná nevýhoda oproti agile.
Záleží kam na dovču jedete, pokud spíš město a i jinak s ním budeš jezdit jen po městě, tak by asi stačil Agile, pokud i terén, tak Motion. Nebo pokud ti nevadí ta vyšší váha a o něco vyšší cena, tak Motion :pankac: Ta jízda s nafukovačkama je prostě mnohem lepší, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.7.14 21:14

@Misulicka 1 Četla jsem, že se odšroubují na jedné straně nějaké dva šroubky nebo co a dá se to stáhnout a vyprat-někdo to tak chtěl sundat na všití pevného dílu přes síťku, ale nezkoušela jsem, ani nezkoumala kde a jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.7.14 22:44

@katarina82 Díky moc, odpoledne jsem to tu rozebrala co se dalo a sundat se to dá, ale má to všité 2 jakože kostice či jak to nazvat tak jsem to aspoň s nima hodila do NAMA a vypadá to zas jakože modře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.7.14 15:13

Dobrý den maminky, u kočárku B-agile je uváděno omezení do 15kg, syn má už 12… Vozíte v kočárku i starší a těžší děti a jste s ním spokojeny? předem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 15:27

@LenďaD 15kg je nejake doporuceni EU proto se vsude uvadi, myslim ze zrovna tenhle kocar ma vyssi nosnost.
Jinak vozim 16kg a v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
14.7.14 15:39

@LenďaD Vezla jsem v něm 20 kg pasažéra s křečkem v noze, moc si to lenochod jeden užíval. Kočárek přežil bez újmy a vezl se překvapivě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí