Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Luisa79 Záleží jak je prcek velký, my jsme ho koupili někde na 8mi měsících asi a nohy nevysely a nebo od lýtek možná ale malá je dost velká. Ale srovnání s mobilem nemám. Ale leh je tam docela solidní, malá v něm spala někdy i 3× denně.
Já totiž Luisa jsem, tak se jen tak ptám ![]()
Uz jsem ho objednala:-) cernej. na starsi dceru jsme meli quinny speedi a myslela jsem, ze s nim odjezdime i druhe ditko a pozdeji poridime nejaky maly golfky, ale quinny se nam uplne rozpada. moc toho nevydrzel, jsem docela zklamana. tak snad s agilem budu spokojena. prijde mi i dobra cena, necelych 5 tis. btw, luisa je moc pekny jmeno ![]()
@lucynka25 Projdi si fotogalerii tady k tomu tématu, tam ten pásek myslím někde je. Já než bych to vyfotila a přetáhlaz foťáku, tak se nedočkáš ![]()
Kočárek se 100% nepřevrátí, ani s taškou s nákupem. Má těžiště víc vzadu. Proto se třeba mi s ním i blbě najíždá´í na velký obrubník, musím si to vždycky zafixovat nohou u kolečka, když to chci přizvednout (ale jak jsem zjistila, tenhle nešvar mají éměř všechny golfky). Jinak jízda po dlažebních kostkách a mírných nerovnostech úplně v pohodě. Dokonce jsme s ním projížděli i staveništěm ![]()
Zdravím. Jaké autosedačky jdou nacvaknout na podvozek B-agile? jen britax( romer)?
Prý jenom Britax resp. Maxi Cosi nejde určitě. Ale já jsem to dělala tak, že jsem si Maxi Cosi prostě posadila mezi záda a madlo a docela to drželo ![]()
@Terunka jak se ti s ním jezdí? Nepřijde ti ta korbička moc nízko, jaký je vnitřní rozměr korbičky? Máš originál nebo neoriginál pláštěnku? Ta moskytiéra je tam zabudovaná? Díky ![]()
Holky máte zkušenost s autosedačkou Cybex Aton Basic? Jde nacvaknout do B-Agile
?
@alviola píše:
Prý jenom Britax resp. Maxi Cosi nejde určitě. Ale já jsem to dělala tak, že jsem si Maxi Cosi prostě posadila mezi záda a madlo a docela to drželo
díky za info. ![]()
@Mrs. S Jezdí se dobře, skvěle se ovládá, je lehoučký
Korbička mi nízko nepřijde, madlo je polohovací, což je fajn. Vnitřní rozměr na šířku asi 30 a na délku asi 72..Pláštěnka k otmu byla takže mám originál. Moskytiéra tam není. Je tam jen menší vysouvací stínítko.
Ráda bych dokoupila hlubokou korbičku pro druhé dítě, které se má za pár dní narodit. Poradily byste, prosím, jak se vám osvědčila(neosvědčila). Přijde mi tedy dost uzká, vejde se tam dítě se zimním fusakem? Dítě bude zářijové, tak do března, aby tam mohlo být ve fusaku…
Zdravím ![]()
jak se prosím dává ta original pláštěnka na kočárek?
Včera jsem se s tím prala asi hodinu
a výsledek žádný…bylo to tam jen tak halabala ![]()
Kdyžtak trošku popis co kam a nebo fotku
Dneska má zase pršet, jsme na dovolený, tak ať trošku vypadáme.. ![]()
@Mrs. S cybex ma stejny adaptery tusim jako maxi cosi takze to tam nepujde
@Luciis173 vubec me nenapada jaky tam muze byt zadrhel
jen prehodim a jdu, ale pravda mam ho v aute a plastenu jsem vytahla mozna trikrat
![]()
@Luciis173 mame to jako na te prvni, ten hrb na tom motionu se mi teda uplne nelibi, ze by novejsi typ plastenky ![]()
@quinny no tak máme tu na té druhé fotce
akorát jsem ji tam dávala obráceně
já měla za to, že ty úchyty se sucháčem patří na rukojeť
ta první pláštěnka vypadá líp
Děkuju ![]()