Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMám od Emitexu, sedí dobře, jenom se i zdá trochu krátká. Ale to je porblém až u velkých dětí, kdy jim z toho čouhají nožičky. Jinak dobrá.
@Námořnička Hmm, plusková verze u klokanů má i polohovací rukojeť. Ale alespoň že už pro EU zrušili síťku ve stříšce.
@kotyk Jsem si říkala, že udělají novou verzi a stále nechají nepolohovací rukojeť.
@Námořnička Asi zase nějaká specialita pro Evropu
Nechápu, že je to baví, vyrábět pro každou oblast odlošné modely, když nemusí.
@kotyk Já jsem se právě na základě tvého příspěvku mrkla na nabízené produkty v jiných zemích a vidím, že ostatní země jsou na tom co do výběru poněkud lépe ![]()
Je to teda trochu divné. Prostě vyrábím kočáry a prodávám všude, ne?
Zdá se mi to, nebo má tenhle model i polohovací nohy? Mi třeba ale tahle inovace přijde blbá a tenhle bych si asi nekoupila. Jednak je o kilo a půl těžší a třeba zrovna ta síťka ve stříšce mi přišla super.
Ahoj mám v plánu kupovat Agila, převážně na něj čtu pozitiva
ale jak je to s tou boudou, vylepšili materiál nebo stále tak šisuje? A jak je ovladatelný, najíždí se s ním na patníky apod…?
Momentálně máme Cam Dinamico ovládá se perfektně a když jedu s obyč golfky tak to je o nervy, ovladatelnost prostě vše
nejradši bych Motiona ale malýmu je rok a půl tak už chci jen něco na popojíždění a skladnýho a tento je prý takový lepší golfáč ![]()
@Kry5t0fek Jsou to lepší golfky (jízdně). Není to tak vrkocavé, jako klasické golfky, má to spojenou rukojeť, takže se líp řídí, ale je to pořád celkem krátký kočárek s malýma předníma kolečkama, takže na obrubníky rozhodně nenajíždí sám.
@kotyk Děkuji, jde mi o to abych se nemusela nějak extra zapírat při nadzvednutí a u golfek co máme musím buď zezadu pomoci nohou a nebo se hodně zapřít o rukojeti :-/… Tak jako tak ho určitě napřed půjdu vyzkoušet do krámu
zajímají mě i hodně takové věci které nejsou poznat z 10ti minut v krámě ![]()
@Kry5t0fek Trochu se o něj opřít musíš, ale zvládá obrubníky líp než Pliko. S šisováním neporadím, já jsem na světlejší kočárky.
Dobrý den… je nějaka uni pláštěnka na b-agile, ktera sedi nebo jen ta originální… přijde mi celkem dráha
děkuji