Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMaminky máte někdo zkušenost se zasekáváním předních koleček na Britax Agile???
Když je mám odaretovaný a jedu v krámě mezi regály, objedu třeba nějakou překážku, tak mi zůstanou zaseklý např. lehce do boku a nejde to srovnat nic, takže se nadřu, pak je srovnám ručně a zase jedu, i my uhýbá při jízdě lehce do boku, takže místo abych si řídila třeba jednou rukou, když prší tak se dřu obouma.
To se mi u klasickýho sporťáku nikdy nestalo.
@valentynk Jj, staci vyndat kolecka, utrit od spiny (tu tycku a vnitrek) a promazat a jede zase jako novy.
Zupe Děkuji moc, jsme ráda, že nebude bez kočárku, protože se mi enchce dřít zase s těžkou kárkou. ![]()
@valentynk A silikonovým olejem, ať nakonec vážně nejsi bez kočáru.
@kotyk taky mam ten stejny problem se zasekavanim a koukala sem na silikonove oleje ale je jich nak moc…muzu se zeptat jaky presne typ to ma byt?
dekuju
Holky a jak často to takhle čistíte???
U trojkombinace tenhle problém neznám.
@valentynk ja ho mam skoro 3roky a zaclo to delat az ted…predtim uplne v pohode.
@kotyk aha…ja koukala ze je na tlumice a nebo na vidlice…tak se poptam v obchode…ale dekuju
Mám nějaký úplně normální, co muž užívá na kolo. A dělala jsem to docela často, jednou za dva měsíce? Spíš, že mě to štvalo, než že by to bylo tak vážný - proste byl jen trochu těžší na ovládání.
No mě právě teď začíná i jet trošku jakoby do boku, prostě lehce zahybá.
Docela mě to naštvalo, když tuhle pršelo, v jedný ruce velký deštník, protože jsme šli vyzvednout taťku na výročí a druhou jsem dřela ten kočárek co si jel kam chtěl.
Až jsem začala vzpomínat na tu těžkou kárku, která je vlastně těžká jen když jí mám nandavat do auta nebo autobusu, protože ta si takhle neuhýbá.
No já ho mám cca měsíc.
A to jsme se rozhodla pro Britax, protože u Valco Snap 4 kolečko mělo tvar osmičky a vibrovalo s celým kočárkem a Britax mi přišel přeci jen kvalitnější.
Tak snad silikon pomůže. ![]()
Protože nevím jak bych dopadla u prodejce, je totiž samý med když člověk nakupuje, ale jak je problém tak dokáže být ostrý. ![]()
@Terunka a maminky co mate hluboke korbicky jak ty korbicky jsou siroke, da se tam dat miminko i s fusakem v pohode? A otoci se tam miminko v pohode? Me to prijde hrozne uzke ![]()
@Mrs. S S fusakem hoodně na těsno, krobička je opravdu hodně úzká. A co tím myslíš, jestli se tam miminko otočí? ![]()
@Terunka náš 1. kluk se šil v kočárku pořád
, aspoń aby se mohl otočit trochu na bok kdyby potřeboval
@Mrs. S Pff, tak to nevím..náš se taky šije, ale leží jen na zádech..ale má tam přesně tolik místa, aby mohl dát ruce nahoru, takový to vzdávám se..rozhodně by je tam nerozpažil.
Ahoj holky, nemáte některá z vás zimní fusak Britax? zajímá mně, jestli sedí i do jiného kočárku, jako je třeba Hartan ![]()