Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
15.7.14 10:15

Muzu prosim foto toho pásku? Ja jsem u X taky nejaky pasek mela, ale nezdalo se me ti uplne ono a kdyz nalej lezel, tak to trcelo na kocaru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.7.14 20:54

Tak jo, rozhodla jsem se pro Britax :D. Doufám, že malý z něj nebude moc rozdrkotaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
16.7.14 15:46

Holky mám b-agile ale uvažuji o koupi nafukovacích kol :-) Teď jedna paní nabízí nové za 800,– i s poštovným ale kamarádka mi napsala že prý ty nafukovací mu ničí konstrukci protože je vyrobený na ty malé kola ale přitom každá 2 maminka si na agila ty nafukovačky kupuje a já teď mám strach abych něco nepotento :D nemáte některá na agilu nafukovačky? A je to lepší jízda než s originál kolama? díky za rady ženy :D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
273
23.7.14 09:26

Tak B-motion už máme doma. Nakonec jsem šla opět do trojkolky. Už jsem na ni zvyklá z cortiny a spokojenost veliká. Můžu jedině doporučit.

Holky a nemáte tip kde si nechat ušít na stříšku tu clonu. Myslím na tu síťku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
23.7.14 09:34

Ja si to nechala it na mmb, ale jsem s ni v zasade nespokojena, pouzila jsem ji asi jednou a prislo mi to nanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.7.14 13:28

@wendy1607 Na MMB Darint nebo Natydom. Do té clony jsem si pak protáhla gumku do okrajů a je to super, teď už sedí dobře. Domluvila bych se rovnou, a by tam všily gumičku. Mám tu clonu z nepromokavého matriálu, využila jsem hodně v zimě nebo když třeba mrholí a nechci dávat pláštěnku nebo malý spí. A pak mi podle toho šila kamrádka clonu z normální tanké bavlny, kterou používám v létě, když svítí sluníčko. Já clony využívám dost, hlavně při tom spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
4.8.14 22:04

Hezký večer. Prosím o radu. Rozhoduji se mezi B-Agile a B-Motion. Potřebuju kočárek do terénu a jsem v koncích. Britax se mi líbí a hlavně je oproti jiným kočárkům dost široký. Jak je řešený nánožník? Děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
4.8.14 22:05

@Anýsek18 Za mě teda B agile do terénu moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22844
5.8.14 15:09

@alviola @zupe nemate prosím fotku toho pasku jak jste to vyrobily?? :-)
A neprevraci se když by v něm dítko nebylo a na madle byla těžší taška? a jak se sním jede po dlazebkach a na obrubníky? ty přední kolečka mi přijdou malinkaty.. :nevim: v krame se mi s nim jezdilo krásne, ale to se nedá srovnat s venkem..

A nemá někdo fotku fialoveho??? :kytka:
Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.8.14 15:43

Chtěla bych požádat o radu týkající se nafukovacích kol na Britax Agile. Viděla jsem v obchodě přední kola, která byla označena prodavačkou jako terénní - potíž byla v tom, že nejsou otáčecí (o zadních nafukovacích kolech paní nevěděla nic). Jsou tady v diskuzi myšlena jiná nafukovací kola? Pokud ano, prosím, nedala byste mi některá odkaz, kde je koupit? Díky moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
5.8.14 19:32

Potrebuju poradit, mam je lepsi britax b agile nebo b mobile? kocarek potre uji pro 8mesicni mimi. b mobile jsou spis golfky, tak asi lepsi bude ten b agile.mate nekdo zkusenost s obema kocarky?

• Citovat
  • Upravit
6064
5.8.14 19:36

@Luisa79 ano, dle mého byl lepší b agile. Vyhovoval mi tak nějak víc, ale hlavně kvůli koleckum, b mobile mi přišel ideální spis na popojizdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
5.8.14 19:42

No uz jsem asi rozhodnuta pro agile. A nevite nekdo, jak je to s tim polohovanim nozicek? klasicke polohovani to nema, ale pry se da nejak vytlacit polstrovani pod nozickama a trosku je to zvedne.to mi prijde trosku nevyhoda.mam jeste male 8 mes.mimi a nechci, aby mu visely nozicky :( potrebuji ho hned, protoze se nam uplne rozpadl quinny speedi..

• Citovat
  • Upravit
19015
5.8.14 19:44

@Luisa79 Ahoj, u 8mi měsíčního nohy vyset nebudou, neboj. Vytlačit se to dá ale moc to nepomůže. Ale kočárek je dost velký…

OT: Jsi fakt Luisa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
5.8.14 19:50

Diky. a ma ten agile vetsi sedak nez b mobile? ten mi totiz prijde hodne melky.No proste mi jde o to, aby to byl pohodlnx sportacek kde bude mimi moct i pohodlne spinkat a nebudou mu viset nozicky..jo a nejsem luisa, ale moc se mi to jmeno libi :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4